میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ترسیدما!!!!! ترس چسزه خوبیه باید تجربه میکردی من نترسیدم:ws28: نباید میترسیدی اون شی رو پیدا کردی؟ به نظر من عقل زننده تاپیک سر جاش نبودترسیدم مادر جان .... اين ديگه چجور شوخي بود!!!!!! :w00: خوش بختانه صداي اسپيکرم کم بود شوخی نبود...بد بختانه حیف شد:viannen_38: کاشکی بلند بود 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ترس چسزه خوبیهباید تجربه میکردی نباید میترسیدی اون شی رو پیدا کردی؟ .... شوخی نبود...بد بختانه حیف شد:viannen_38: کاشکی بلند بود من به اين راحتي رو دست نميخورم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ ترس چسزه خوبیهباید تجربه میکردی وا؟؟؟؟ من روزی 60 دفعه هول میکنم و میترسم...... 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ وا؟؟؟؟ من روزی 60 دفعه هول میکنم و میترسم...... :banel_smiley_52: تو خونه ارواح مگه زندگی میکنی؟ لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52:تو خونه ارواح مگه زندگی میکنی؟ نه بابا..من کلا آدم ترسویی هستم لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه این سیگار من کوو من سیگارم می خوام لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ وا؟؟؟؟ من روزی 60 دفعه هول میکنم و میترسم...... برو فیلم :ws3:super natural ببین دیگه از این چیزا نمی ترسی:ws2::ws2: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ برو فیلم :ws3:super natural ببین دیگه از این چیزا نمی ترسی:ws2::ws2: بـــــــله.....یا الله.....همون سریالی که گفتی چرته دیگه؟! به ما هم ندادیش...:w00: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه این سیگار من کوو من سیگارم می خوام قلیونم می خوای؟:smiley (18): داریما...قلیون....:Ghelyon: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ بـــــــله.....یا الله.....همون سریالی که گفتی چرته دیگه؟!به ما هم ندادیش...:w00: جذاب نی اما ارزش دیدن و داره:icon_pf (44)::ws2: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ جذاب نی اما ارزش دیدن و داره:icon_pf (44)::ws2: اگه جذاب نی برا چی دختر مردمو علاف میکنی!:w00: جغله کجا بودی اینهمه وقت؟!:w00: 6ماهه عضوی جیکت در نمیاد....گولاخ!:w00: حالا میدی من نیگا کنم؟ لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ قلیونم می خوای؟:smiley (18):داریما...قلیون....:Ghelyon: نه این سیگار قشنگ نی من همین کلاش و سیگار و میخوام لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ نه این سیگار قشنگ نی من همین کلاش و سیگار و میخوام ای اسپمر...عطا خیلی خوشحال بیدم برگشتی...بروبجز باشگاهو بگردی پیدا میشه! لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ ای اسپمر...عطا خیلی خوشحال بیدم برگشتی...بروبجز باشگاهو بگردی پیدا میشه! اما این دفعه معتادش نمی شم بیا اینجا یه ذره بکشمتhttp://www.battlefieldheroes.com باشه :ws3: سهیل اینا کووووجان؟:ws3: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ اما این دفعه معتادش نمی شم بیا اینجا یه ذره بکشمتhttp://www.battlefieldheroes.comباشه :ws3: سهیل اینا کووووجان؟:ws3: عمراً! مگه دست ترافیکم موندم بچه جان...تو بیا اینجا با بروبچز تخته بازی کن! سهیل گوزگا رو میگی؟ اسمشو عوض کرده قرومدنگ...گزاشته conpus! لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ میلاد خدا بگم چی کارت نکنهخوشبختانه خطر از بیخ گوشم رد شد...اسپیکرم خاموش بود ....تازه داشتم رو صندلی جاگیر میشدم که شروع کنم به دقت کردن دیدم یه کله ای اومد و رفت 1 لینک به دیدگاه
AmirReza 501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ خدا بگم چیکارت نکنه، اسپیکرام تا ته زیاد بود 1 متر پریدم. :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده