pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ الان این مثلا تهدید بود؟ببینم گرایشت چیه؟ به من میخوره این گرایش سوسولانه (الکترونیک ) بخونم قدرت بله تهدید بود 2 قبضه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ گرایشش کنتور نویسیه ماشاللللله راه افتادی یاد باشه برات اسفند دود کنم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ به من میخوره این گرایش سوسولانه (الکترونیک ) بخونم قدرت بله تهدید بود 2 قبضه پس باش تا اموراتت بگذره :ws28:تهدید؟؟؟:ws28::ws28:عادت داری توهم بزنی؟ منم قدرت خیلی دوست دارم:w16: 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ ماشاللللله راه افتادی یاد باشه برات اسفند دود کنم یاد کی باشه ؟ باشه اسفند دود کن تا ببینم چی میشه پس باش تا اموراتت بگذره :ws28:تهدید؟؟؟:ws28::ws28:عادت داری توهم بزنی؟منم قدرت خیلی دوست دارم:w16: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ یاد کی باشه ؟ باشه اسفند دود کن تا ببینم چی میشه من یادم باشه :banel_smiley_52: سری بعد که دیدمت برات دود میکنم 2 لینک به دیدگاه
me2009 216 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام . راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ منظورت از فرقي نمي كنه چيه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ دوستان کسی هست اشنا به زبان سی پلاس پلاس باشه؟ برای پایان نامه ام بکمکش نیاز دارم 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۵ دوستان کسی هست اشنا به زبان سی پلاس پلاس باشه؟برای پایان نامه ام بکمکش نیاز دارم سوالتو مطرح كن شايد بتونم كمكت كنم 4 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ سوالتو مطرح كن شايد بتونم كمكت كنم والا خودم تا حدودی اشنا هستم اما سوالام زیاده.چون کدهای پایان نامه ام هست نمیتونم اینجا تمام کدها رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دستورها چیکار میکنه ؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ والا خودم تا حدودی اشنا هستم اما سوالام زیاده.چون کدهای پایان نامه ام هست نمیتونم اینجا تمام کدها رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دستورها چیکار میکنه ؟ تو داري از tcl توي زبان سي پلاس استفاده مي كني ؟ خب تا جايي كه فهميدم اين مياد از كلاس TCL يه object مي سازه (instance) بعدش خروجي يه تابع رو مقايسه مي كنه اگه صفر بود مقداري رو توي خروجي چاپ مي كنه 3 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ تو داري از tcl توي زبان سي پلاس استفاده مي كني ؟ خب تا جايي كه فهميدم اين مياد از كلاس TCL يه object مي سازه (instance) بعدش خروجي يه تابع رو مقايسه مي كنه اگه صفر بود مقداري رو توي خروجي چاپ مي كنه ممنون اگه بخوام تیکه تیکه برنامه رو بنویسم نمیشه . خانم افشار امکانش هست بهم کنین ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۵ ممنون اگه بخوام تیکه تیکه برنامه رو بنویسم نمیشه . خانم افشار امکانش هست بهم کنین ؟ نميدونم چقد با tcl اشنا هستي و چقدر با سي پلاس ولي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اموزش tcl رو مي توني ببيني و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نحوه تركيبش با سي پلاس بعدش كه بايد بيشتر در stucture. هاي سي پلاس بدوني حالا موضوع پايان نامه ات چيه اون مشخص ميكنه دنبال چيا بري چيا رو بي خيال شي 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده