pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2010 الان این مثلا تهدید بود؟ببینم گرایشت چیه؟ به من میخوره این گرایش سوسولانه (الکترونیک ) بخونم قدرت بله تهدید بود 2 قبضه 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2010 گرایشش کنتور نویسیه ماشاللللله راه افتادی یاد باشه برات اسفند دود کنم 2
سمندون 19437 ارسال شده در 12 مهر، 2010 به من میخوره این گرایش سوسولانه (الکترونیک ) بخونم قدرت بله تهدید بود 2 قبضه پس باش تا اموراتت بگذره :ws28:تهدید؟؟؟:ws28::ws28:عادت داری توهم بزنی؟ منم قدرت خیلی دوست دارم:w16: 2
mIn 2294 ارسال شده در 12 مهر، 2010 ماشاللللله راه افتادی یاد باشه برات اسفند دود کنم یاد کی باشه ؟ باشه اسفند دود کن تا ببینم چی میشه پس باش تا اموراتت بگذره :ws28:تهدید؟؟؟:ws28::ws28:عادت داری توهم بزنی؟منم قدرت خیلی دوست دارم:w16: 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 12 مهر، 2010 یاد کی باشه ؟ باشه اسفند دود کن تا ببینم چی میشه من یادم باشه :banel_smiley_52: سری بعد که دیدمت برات دود میکنم 2
me2009 216 ارسال شده در 31 مهر، 2010 سلام . راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ منظورت از فرقي نمي كنه چيه؟؟ 2
Rose6 865 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 دوستان کسی هست اشنا به زبان سی پلاس پلاس باشه؟ برای پایان نامه ام بکمکش نیاز دارم 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 22 اسفند، 2016 دوستان کسی هست اشنا به زبان سی پلاس پلاس باشه؟برای پایان نامه ام بکمکش نیاز دارم سوالتو مطرح كن شايد بتونم كمكت كنم 4
Rose6 865 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 سوالتو مطرح كن شايد بتونم كمكت كنم والا خودم تا حدودی اشنا هستم اما سوالام زیاده.چون کدهای پایان نامه ام هست نمیتونم اینجا تمام کدها رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دستورها چیکار میکنه ؟
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 والا خودم تا حدودی اشنا هستم اما سوالام زیاده.چون کدهای پایان نامه ام هست نمیتونم اینجا تمام کدها رو بذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دستورها چیکار میکنه ؟ تو داري از tcl توي زبان سي پلاس استفاده مي كني ؟ خب تا جايي كه فهميدم اين مياد از كلاس TCL يه object مي سازه (instance) بعدش خروجي يه تابع رو مقايسه مي كنه اگه صفر بود مقداري رو توي خروجي چاپ مي كنه 3
Rose6 865 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 تو داري از tcl توي زبان سي پلاس استفاده مي كني ؟ خب تا جايي كه فهميدم اين مياد از كلاس TCL يه object مي سازه (instance) بعدش خروجي يه تابع رو مقايسه مي كنه اگه صفر بود مقداري رو توي خروجي چاپ مي كنه ممنون اگه بخوام تیکه تیکه برنامه رو بنویسم نمیشه . خانم افشار امکانش هست بهم کنین ؟ 2
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 ممنون اگه بخوام تیکه تیکه برنامه رو بنویسم نمیشه . خانم افشار امکانش هست بهم کنین ؟ نميدونم چقد با tcl اشنا هستي و چقدر با سي پلاس ولي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اموزش tcl رو مي توني ببيني و برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نحوه تركيبش با سي پلاس بعدش كه بايد بيشتر در stucture. هاي سي پلاس بدوني حالا موضوع پايان نامه ات چيه اون مشخص ميكنه دنبال چيا بري چيا رو بي خيال شي 3
ارسال های توصیه شده