ALI0069 77 ارسال شده در 14 خرداد 1389 سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Mehrab413 464 ارسال شده در 15 خرداد 1389 سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: Text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali سلام. واسه كي ميخواي ؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
RezaMTJAME 9,278 ارسال شده در 15 خرداد 1389 سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali سلام عزیز............... اینهم کد برنامه ای که می خواستی: ************ #include void search( char *a, char *b ) { int found; for( int i = 0; a[ i ] != '\0'; i++ ) { found = 1; if( a[ i ] == b[ 0 ] ) { for( int j = 1; b[ j ] != '\0'; j++ ) { if( a[ i + j ] != b[ j ] ) { found = 0; break; } } if( found ) { printf( "Found!\n" ); return; } } } printf( "Not found!\n" ); } int main() { char a[ 80 ]; char b[ 80 ]; gets( a ); gets( b ); search( a, b ); return 0; } 7 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
RezaMTJAME 9,278 ارسال شده در 15 خرداد 1389 اگه احیاناً کد برنامه به درستی کار نکرد از فایل پیوست شده استفاده کن.... 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ALI0069 77 ارسال شده در 15 خرداد 1389 اقااااااااااااا خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه خیلی لطف کردی امیدوارم بتونم جبران کنم 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
ALI0069 77 ارسال شده در 15 خرداد 1389 راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
RezaMTJAME 9,278 ارسال شده در 15 خرداد 1389 راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ خواهش میکنم............ شرمنده این رو نمی دونم علی جان........ :icon_pf (34): 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mIn 2,294 ارسال شده در 21 تیر 1389 راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ چرا فرق نمی کنه اینا هر کدوم برای یه سری از تابع ها لازم هستن . conio برای فکر کنم clrscr و iostream هم برای یه سری تابع های دیگه . 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 21 تیر 1389 چرا فرق نمی کنه اینا هر کدوم برای یه سری از تابع ها لازم هستن . conio برای فکر کنم استفاده از توابع ریاضی و iostream هم برای یه سری تابع های دیگه . :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بلدی هاااااا 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mIn 2,294 ارسال شده در 21 تیر 1389 :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بلدی هاااااا شکلکه بود لازم داره میشه مثل اینکه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 21 تیر 1389 راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ فرق میکنه بسته به اینکه تو برنامت چی میخوای استفاده کنی: stdio.h=توابع ورودی و خروجی استاندارد math.h=توابع ریاضی مثل جذر.توان و......... graphics.h=توابع مربوط به عملیات گرافیکی string.h=توابع مربوط به رشته 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mIn 2,294 ارسال شده در 21 تیر 1389 آهان آره conio هم واسه clrscr بود 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 21 تیر 1389 شکلکه بود لازم داره میشه مثل اینکه خدا به داد ..............تون برسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 21 تیر 1389 آهان آره conio هم واسه clrscr بود اره من چقد این درسو یه زمانی دوست داستم ولی با 14 پاس شد از عشق زیاده میدونی 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mIn 2,294 ارسال شده در 21 تیر 1389 اره من چقد این درسو یه زمانی دوست داستم ولی با 14 پاس شد از عشق زیاده میدونی من 19 شدم . وای سمنی ما دو گروه بودیم صبح و بعدظهر با یه استاد بچه های صبح اتاق بغلی بودن و فوق العاده ساکت و آروم . بچه های بعدظهر اتاق ما و اون یکی اتاق بودن و فوق العاده شولوغ . بعد اتاق بغلی ها همه نمره هاشون شد 20 :jawdrop: اون یکی ها همه بدون استثنا شدن 13 :jawdrop: بعد منو دوستم هم یه مدتی صبح بودیم بعدش رفتیم بعدظهر قاطی شولوغا شدیم 19:ws28::ws28: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 21 تیر 1389 من 19 شدم . وای سمنی ما دو گروه بودیم صبح و بعدظهر با یه استاد بچه های صبح اتاق بغلی بودن و فوق العاده ساکت و آروم . بچه های بعدظهر اتاق ما و اون یکی اتاق بودن و فوق العاده شولوغ . بعد اتاق بغلی ها همه نمره هاشون شد 20 :jawdrop: اون یکی ها همه بدون استثنا شدن 13 :jawdrop: بعد منو دوستم هم یه مدتی صبح بودیم بعدش رفتیم بعدظهر قاطی شولوغا شدیم 19:ws28::ws28: عجب خاطره شیرینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 21 تیر 1389 عجب خاطره شیرینی پیشته بابااااااااا:banel_smiley_4: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 21 تیر 1389 پیشته بابااااااااا:banel_smiley_4: تو باز پاتو تو گروه میزاری :167: :167: 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
سمندون 19,436 ارسال شده در 21 تیر 1389 تو باز پاتو تو گروه میزاری :167: :167: الان این مثلا تهدید بود؟ ببینم گرایشت چیه؟ 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
mIn 2,294 ارسال شده در 21 تیر 1389 الان این مثلا تهدید بود؟ببینم گرایشت چیه؟ گرایشش کنتور نویسیه 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال