ALI0069 77 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali 5 لینک به دیدگاه
Mehrab413 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: Text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali سلام. واسه كي ميخواي ؟ 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستان گل کسی میتونه برنامه ی زیر رو برای من بنویسه ؟ واقعا ممنون میشم . خیلی بهش نیاز دارم برنامه: برنامه ای بنویسید که دو رشته ی text 1 و text2 را بخواند و سپس رشته ی دوم را در رشته ی اول جستجو کرده و پیغام مناسبی چاپ کند . ( از string استفاده نشود) مثال: text 1:rrrreewwddv hhgkffkg hdshdhdfy ali fjfjvjfvjbi text2:ali سلام عزیز............... اینهم کد برنامه ای که می خواستی: ************ #include void search( char *a, char *b ) { int found; for( int i = 0; a[ i ] != '\0'; i++ ) { found = 1; if( a[ i ] == b[ 0 ] ) { for( int j = 1; b[ j ] != '\0'; j++ ) { if( a[ i + j ] != b[ j ] ) { found = 0; break; } } if( found ) { printf( "Found!\n" ); return; } } } printf( "Not found!\n" ); } int main() { char a[ 80 ]; char b[ 80 ]; gets( a ); gets( b ); search( a, b ); return 0; } 7 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اگه احیاناً کد برنامه به درستی کار نکرد از فایل پیوست شده استفاده کن.... 5 لینک به دیدگاه
ALI0069 77 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اقااااااااااااا خیلی ممنون واقعا دستت درد نکنه خیلی لطف کردی امیدوارم بتونم جبران کنم 3 لینک به دیدگاه
ALI0069 77 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ خواهش میکنم............ شرمنده این رو نمی دونم علی جان........ :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ چرا فرق نمی کنه اینا هر کدوم برای یه سری از تابع ها لازم هستن . conio برای فکر کنم clrscr و iostream هم برای یه سری تابع های دیگه . 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ چرا فرق نمی کنه اینا هر کدوم برای یه سری از تابع ها لازم هستن . conio برای فکر کنم استفاده از توابع ریاضی و iostream هم برای یه سری تابع های دیگه . :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بلدی هاااااا 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: بلدی هاااااا شکلکه بود لازم داره میشه مثل اینکه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ راستی رضا جان یه چیزی ما تو همه ی برنامه iostream.h , conio.h رو include میکنیم . فرقی نمیکنه؟؟؟ فرق میکنه بسته به اینکه تو برنامت چی میخوای استفاده کنی: stdio.h=توابع ورودی و خروجی استاندارد math.h=توابع ریاضی مثل جذر.توان و......... graphics.h=توابع مربوط به عملیات گرافیکی string.h=توابع مربوط به رشته 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ شکلکه بود لازم داره میشه مثل اینکه خدا به داد ..............تون برسه لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ آهان آره conio هم واسه clrscr بود اره من چقد این درسو یه زمانی دوست داستم ولی با 14 پاس شد از عشق زیاده میدونی 2 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ اره من چقد این درسو یه زمانی دوست داستم ولی با 14 پاس شد از عشق زیاده میدونی من 19 شدم . وای سمنی ما دو گروه بودیم صبح و بعدظهر با یه استاد بچه های صبح اتاق بغلی بودن و فوق العاده ساکت و آروم . بچه های بعدظهر اتاق ما و اون یکی اتاق بودن و فوق العاده شولوغ . بعد اتاق بغلی ها همه نمره هاشون شد 20 :jawdrop: اون یکی ها همه بدون استثنا شدن 13 :jawdrop: بعد منو دوستم هم یه مدتی صبح بودیم بعدش رفتیم بعدظهر قاطی شولوغا شدیم 19:ws28::ws28: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ من 19 شدم . وای سمنی ما دو گروه بودیم صبح و بعدظهر با یه استاد بچه های صبح اتاق بغلی بودن و فوق العاده ساکت و آروم . بچه های بعدظهر اتاق ما و اون یکی اتاق بودن و فوق العاده شولوغ . بعد اتاق بغلی ها همه نمره هاشون شد 20 :jawdrop: اون یکی ها همه بدون استثنا شدن 13 :jawdrop: بعد منو دوستم هم یه مدتی صبح بودیم بعدش رفتیم بعدظهر قاطی شولوغا شدیم 19:ws28::ws28: عجب خاطره شیرینی لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ عجب خاطره شیرینی پیشته بابااااااااا:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ پیشته بابااااااااا:banel_smiley_4: تو باز پاتو تو گروه میزاری :167: :167: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ تو باز پاتو تو گروه میزاری :167: :167: الان این مثلا تهدید بود؟ ببینم گرایشت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۸۹ الان این مثلا تهدید بود؟ببینم گرایشت چیه؟ گرایشش کنتور نویسیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده