Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ خواهرزادم مرخص شد.. خیلی خوشحال شدم مصی جونم :hapydancsmil: دیدی گفتم نگران نباش. :) امیدوارم همیشه سلامت باشه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ خیلی خوشحال شدم مصی جونم :hapydancsmil: دیدی گفتم نگران نباش. :) امیدوارم همیشه سلامت باشه عزيزمي.. مرسي نازنين جونم. دعاهاي شما عزيزان بود كه خواهرزاده من حالش خوبه گلم.. ممنونم ازت و ممنونم از همتون. خدا نعمت سلامتي رو از هيچ كس نگيره ..... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ بسلامتی عزیزمخدارو شکر :) مرسي گلم.. ممنونم ازهمتون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ خواهرزادم مرخص شد.. خداروشکرررررررررررررر... لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ خدارو شگر ان شاالله خوت و خانوادت همیشه شاد و سالم و پیروز باشید دایی چون لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۳ خداروشکرررررررررررررر... :hapydancsmil:ممنونم/ خدارو شگر ان شاالله خوت و خانوادت همیشه شاد و سالم و پیروز باشید دایی چون ممنونم دايي جون. همچنين براي خانواده شما:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
مجید 1357 459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خوشحال شدم که حالشون خوب شده لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ خیلی خوشحال شدم که حالشون خوب شده لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خواهرزادم مرخص شد.. خدارو شکر ایشاله همیشه دلت شاد باشه لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ خدارو شکر ایشاله همیشه دلت شاد باشه ممنونم دوست من.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده