رفتن به مطلب

وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید ...؟!

ارسال های توصیه شده

اینجا راهکارهایی رو پیشنهاد کنید که توی لحظات دلگیری و دلتنگی شدید حتی برای چند دقیقه هم اگه میشه اون احساسات ناراحت کننده رو کمرنگ کنه و ما حس بهتری داشته باشیم.

اون تاپیک لذت های کوچک رو لینک ندید ...

شما از تجربیات خودتون بگید که چجوری حالتون بهتر میشه... یه راهکار پیشنهاد بدید که توی همون لحظه حال آدمو عوض کنه...

• Like 4
لینک به دیدگاه

بعد از بند اومدن بارون قدم زدن توی خیابونا و نگاه به زمین های خیس (شب باشه لذتش بیشتره)

(برای خودم که ظاهرا از معدود راههای به آرامش رسیدنه...)

(افسوس که بارون هم خیلی کم میاد اینجا )

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که همیشه ی خدا دلگیر و داغونم... گاهی سعی میکنم کاری کنم که توی اون لحظات دلگیری شدید به خودم کمک کنم اما فایده ای نداره ... مثلا آهنگ گوش دادن یا آخر شب قدم زدن توی کوچه و خیابون ... دیگه خیلی داغون باشم چند نخ سیگار هم شاید بکشم که اونم سراب پوچی و انفعالی بیش نیست... هیچی حالمو عوض نمیکنه ....

اون تاپیک لذت های کوچک رو لینک ندید ...

شما از تجربیات خودتون بگید که چجوری حالتون بهتر میشه... یه راهکار پیشنهاد بدید که توی همون لحظه حال آدمو عوض کنه...

"أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ"

دل ها جز با یاد خدا آرام نمیگیرد

نمیخوام شعار بدم ولی عین واقعیته

• Like 5
لینک به دیدگاه
"أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ القُلُوبُ"

دل ها جز با یاد خدا آرام نمیگیرد

نمیخوام شعار بدم ولی عین واقعیته

اوهوم منم اینُ کاملا تایید میکنم

• Like 3
لینک به دیدگاه

من از نظر روحی خیلی سالم و توپّم . هیچوقت دلم نمیگیره . از بچگی بهم تلقین شده که این دلگرفتگی یه حس بچه گانه است و من از همون روزا دلم هیچوقت نگرفته. کسانی رو هم که دلشون میگیره , بشکل انسانهای ضعیف و دل مرده میبینم. در تمام شرایط زندگیم بقول نوه عمو یادگار , پشتم گرم بوده و خواهد بود.

زده باد زندگی .

• Like 3
لینک به دیدگاه

خدا میگه نعمتهامو بهتون دادم که ازش استفاده کنید و وقتی دلتون غمگینه بیاد من باشید که ارامش میدم بهتون

میگه یه گناه رو نمی بخشم و اونم ناامیدی هستش بقیه لغزشها بدون استثنا قابل گذشته

میگه دوسم بدارید نه اینکه بقول بعضیا ازم بترسید میگه عاشق باشید تا تو دلتون جا بگیرم میگه دوست بدارید تا این باعث بشه در کنار هم لذت ببرید و خوش باشید و ضاد زندگی کنین ...

ایا جایی برای دلگرفته گی وجود داره؟؟؟

اینا شعار نیست و ارتباطه که من تنا راه ارامش رو تو این میبینم خیلی باحاله خدا خیلی کافیه چشم باز کنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...