سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ موتور رندر Raylectron با قدرت بسیار بالا و سادگی باور نکردنی خود میتواند صحنه ها و مدل های طراحی شده در نرم افزار اسکچاپ شما را به محیطی واقعی تبدیل کرده و یا انمیشنی که در محیط برنامه اسکچاپ ساخته اید را با کیفیت باورنکردنی رندر کند. علاوه بر این موارد این موتور رندر قدرتمند این قابلیت را دارد تا چمن یا پرزهای فرش و پارچه ها را به صورتی واقعی برای شما مدل کرده و رندری با کیفیت بسیار بالا تهیه کند. به گفته خود سازندگان، این پلاگین نه تنها برای معماران و طراحان داخلی مورد استفاده هست بلکه برای تمامی کسانی که از اسکچاپ به صورت تفریحی استفاده میکنن میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و مدلهایی که با این نرم افزار ساخته می شوند همچون مدل سازی برای بازی ها و یا کار های CG و .... را تبدیل به واقعیت کند. نکته جالب توجه این است که ورژنهای مختلفی از نرم افزار قابل دانلود می باشد که بسته به نوع سخت افزار شما که از cpu قوی برخوردارید یا دارای GPU بالای هستین میتوانید نسخه مورد استفاده و سازگار با سیستم خود را تهیه کرده و از رندر گیری با سرعت بالا و کیفیت باورنکردنی این موتور لذت ببرید. کم تر طراح و یا معماری در ایران و در کل کسانی که با انواع موتور های رندر سرو کار دارند این موتور رندر را می شناسند در صورتی که این موتور رندر از GPU هم برای پردازش استفاده میکنه که در کار های سنگین امکان فوق العاده ای به شمار می رود. دانلود نسخه 64 بیتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود نسخه 32 بیتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: آرک بوک 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۳ تعدادی از آثار خلق شده با این موتور خارق العاده! بدون استفاده از فتوشاپ و نرم افزارهای ادیت تصاویر 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ مهندس دانلود نمیشه چرا؟ لینک اصلاح شد 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ چه رندرای خوبی رو گرفته. 32 بیتی نداشت؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ چه رندرای خوبی رو گرفته. 32 بیتی نداشت؟ :icon_pf (34): به پست اول اضافه شد آموزش کار با پلاگین 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ موتور رندر Raylectron با قدرت بسیار بالا و سادگی باور نکردنی خود میتواند صحنه ها و مدل های طراحی شده در نرم افزار اسکچاپ شما را به محیطی واقعی تبدیل کرده و یا انمیشنی که در محیط برنامه اسکچاپ ساخته اید را با کیفیت باورنکردنی رندر کند. علاوه بر این موارد این موتور رندر قدرتمند این قابلیت را دارد تا چمن یا پرزهای فرش و پارچه ها را به صورتی واقعی برای شما مدل کرده و رندری با کیفیت بسیار بالا تهیه کند. به گفته خود سازندگان، این پلاگین نه تنها برای معماران و طراحان داخلی مورد استفاده هست بلکه برای تمامی کسانی که از اسکچاپ به صورت تفریحی استفاده میکنن میتواند مورد استفاده قرار بگیرد و مدلهایی که با این نرم افزار ساخته می شوند همچون مدل سازی برای بازی ها و یا کار های CG و .... را تبدیل به واقعیت کند. نکته جالب توجه این است که ورژنهای مختلفی از نرم افزار قابل دانلود می باشد که بسته به نوع سخت افزار شما که از cpu قوی برخوردارید یا دارای GPU بالای هستین میتوانید نسخه مورد استفاده و سازگار با سیستم خود را تهیه کرده و از رندر گیری با سرعت بالا و کیفیت باورنکردنی این موتور لذت ببرید. کم تر طراح و یا معماری در ایران و در کل کسانی که با انواع موتور های رندر سرو کار دارند این موتور رندر را می شناسند در صورتی که این موتور رندر از GPU هم برای پردازش استفاده میکنه که در کار های سنگین امکان فوق العاده ای به شمار می رود. دانلود نسخه 64 بیتی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :jawdrop: عالین ممنون لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ تعدادی از آثار خلق شده با این موتور خارق العاده! بدون استفاده از فتوشاپ و نرم افزارهای ادیت تصاویر عکسی یافت نشد!.. عکسا دیده میشه!مشکلی نداره! لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اینم 32 بیتی خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کار با پلاگین عکسا دیده میشه!مشکلی نداره! بله:icon_pf (34): فک کردم غیر از عکسای بالایی منظورتونه آخه تو یه پست جدا نوشته بودین 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ بله:icon_pf (34): فک کردم غیر از عکسای بالایی منظورتونه آخه تو یه پست جدا نوشته بودین نه توی همون پست دوم هم یک سری عکس هست یعنی دیده نمیشن؟ کیفیتاشون خیلی بالاست یه مقدار دیر لود میشن! لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ نه توی همون پست دوم هم یک سری عکس هست یعنی دیده نمیشن؟ کیفیتاشون خیلی بالاست یه مقدار دیر لود میشن! آره من توی پست دوم عکسی نمیبینم لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ اینم 32 بیتی خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کار با پلاگین میشه یه نگا به لینک 32 بندازین؟ دان نمیشه لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۳ آره من توی پست دوم عکسی نمیبینم دیر لود میشن. میشه یه نگا به لینک 32 بندازین؟دان نمیشه لینکها اصلاح شدن 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دیر لود میشن. لینکها اصلاح شدن البته بااس ببخشین مهندس شاید نت من مشکل داره ولی وقتی میخوام دان کنم این صفحه میاد:icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ البته بااس ببخشین مهندس شاید نت من مشکل داره ولی وقتی میخوام دان کنم این صفحه میاد:icon_pf (34)::icon_pf (34): نه مشکل از نت شما نیست، لینک درست رو به پست اول اضافه کرده بودم، این یکیو یادم رفته بود:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ دیر لود میشن. لینکها اصلاح شدن نه مشکل از نت شما نیست، لینک درست رو به پست اول اضافه کرده بودم، این یکیو یادم رفته بود:icon_pf (34): آها درستید لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۳ تعدادی از آثار خلق شده با این موتور خارق العاده! بدون استفاده از فتوشاپ و نرم افزارهای ادیت تصاویر جل الخالق واقعا خیلی خوبه 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ چجوری باید نصب بشه؟ داخل فایل یک پوشه setupهستش روی اون دابل کلیک کنید از شما آدرس محل نصب برنامه رو میخواد بعد مرحله بعدش آدرس فولدر پلاگینهای اسکچاپتون رو میخواد آدرس بدین و okکنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده