*atefeh* 13017 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 نوبتی هم که باشه نوبت دوست گل من هسدش که به دنیا بیاد یعنی: sama-sh 10 دی تولد سما خانم بر ملت شریف ایران مبارک باااااااااااااااااااااد پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک 13
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدت مبارک دوست مهربون من. :hapydancsmil: بهترین آرزوها رو برات دارم عزیز دل.
Fiyuna 296 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدت مبارک خانم گل:icon_gol: ایشالا سال بعد تولد خودتو بچت:hapydancsmil: تبریک میگم دوست خوبم ایشالا 120 ساله شی:icon_gol: به همه آرزوهات برسی
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 نوبتی هم که باشه نوبت دوست گل من هسدش که به دنیا بیادیعنی: sama-sh 10 دی تولد سما خانم بر ملت شریف ایران مبارک باااااااااااااااااااااد پلک جهان می پرید دلش گواهی میداد اتفاقی می افتد اتفاقی می افتد و فرشته ای از آسمان فرود آمد تولدت مبارک الهییییییییییییییییییییییییی وااااااااااااااااااااااااااااااای مرسی عاطفه جونم ... خیلی خوشحالم کردی،انشالله عروسیت جبران کنم من....خخخخخ انشالله خدا بهترینارو به خودت هدیه بده ..خوشبخت و موفق و عاقبت بخیر بشی گلم...
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدت مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی خیلی خیلی ممنون لطف کردی خانومی...
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 جشن 22 سالگيت مبارك سمانه خانوم يه كيك سفارش دادم تا شمعارو فوت كني من ميرم بيارمش با بچه ها بخوريم
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدت مبارک دوست مهربون من. :hapydancsmil: بهترین آرزوها رو برات دارم عزیز دل. مررررررررررسی خانومی... خیلی لطف کردی تشکر... انشالله عاقبت بخیر بشی...
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 اينم كيك تولدت :gnugghender: دست شما دردددددددددددددددددددد نکنه.... بابا شرمنده کردین که ... ممنون بابت کیک خوشمزه هوس کیک کردم والا... انشالله خوشبختو عاقبت بخیر بشین..
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدت مبارک خانم گل:icon_gol:ایشالا سال بعد تولد خودتو بچت:hapydancsmil: تبریک میگم دوست خوبم ایشالا 120 ساله شی:icon_gol: به همه آرزوهات برسی ای جانم عزیز دلم..... مرسی خانومی خیلی لطف کردی... دیوونههههههههههههههههههههههه کتک دلت میخاد؟ مرسی گلم...توهم همینطور به ارزوهای قشنگت برسی...
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 زادروزت خجسته باد ممنون خیلی لطف کردین...تشکر.. انشالله به ارزوهاتون برسین...
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم تو بهترین روز سال بهترین از خدا بگیرین:icon_gol:
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 تولدتون مبارکامیدوارم تو بهترین روز سال بهترین از خدا بگیرین مرسی خیلی لطف کردین تولدشماهم مبارک باشه 3 دی بود ..گذشته بود من فهمیدم.. انشالله عاقبت بخیر بشین... ممنون
sama-sh 6913 ارسال شده در 30 اسفند، 2014 ميلاد باسعادتتون ميارك ممنون خیلی زحمت کشیدین... انشالله به ارزوهای قشنگتون برسین..
ارسال های توصیه شده