رفتن به مطلب

غرور ایرانی ام زخمیست ...

ارسال های توصیه شده

چند روز پیش با جمعی صحبت از دوستی میکردیم که 2 سال پیش به مالزی مهاجرت کرده و بعد 2 سال کارگری توی رستورانهای اونجا حالا به مال و اموالی رسیده و خودش یک رستوران زده و کسی شده برای خودش...

چندتا جوون داستیم با حسرت و بغض ازش حرف میزدیم و یکیمون گفت کاش میشد من همین الان برم برای اون کارگری کنم ...

جوونها و مردم سرزمینی که شهروندان یکی از ثروتمند ترین کشورهای دنیا هستند را چه شده که زندگی توی کشور ضعیفی همچون مالزی شده رویاشون ؟!

باز بعد اون حرف صحبت از ماشین شد که چرا این ملت بدبخت باید ماشینای تکنولوژی 30 ، 40 سال پیش دنیا رو سوار بشند (به قیمت ماشینای تکنولوژی روز دنیا در سایر کشورها) ... چرا کره ای ها اپتیما و سراتو و ... سوار بشند و ایران

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
رو بسازه و تازه عده ای نادان هم به به و چه چه کنند و بگن چه خوشگله ... کره ای که زمانی مسئولانش به تهران سفر میکردند و آرزو میکردند روزی سئول اونها هم مانند تهران شهر پیشرفته ای بشه و حتی خیابونی رو در اون شهر به نام تهران نامگذاری میکردند ... اون زمانی که مردم ایران ماشینای روز آمریکا و اروپا رو سوار میشدند کره ای ها چی سوار میشدند ؟!

دلگیرم از دنیایی که غرق شبی بی انتهاست...

• Like 4
لینک به دیدگاه

نگرش های ما نیاز به تعمیر اساسی داره . هنوزم بدنبال یه نفر بجز خودمان هستیم که آرش وار طلوع کنه و برامون آقا بالا سری کنه. مشکل ما تو نگرش هامونه .

• Like 3
لینک به دیدگاه

اول یه چیز درک میکنم برای مطالب انجمن حساسیت وجود داره اما ببخشید واقعا این نوع ویرایش پست یعنی سانسور... من عکسای مهمتری رو آپلود کرده بودم و یکی دو ساعت وقت گذاشتم برای این تاپیک... به جز 4 5 تاشون بقیه هم سیاسی نبودند که همه حذف شدند ... نگه داشتن این 3تا هم بی معنی بود ... با این وجود باز هم ممنون که کل تاپیکو حذف نکردید... با اجازتون من بقیه شونو هم ویرایش میکنم تا فقط نوشته های مربوط به موضوع اصلی بمونه...

@ فکور : بنده هم همین باور رو دارم دوست عزیز... اون شعر و ترانه فقط چون دوسش داشتم نوشتم ...

"بیایید خود ما همان تغییری باشیم که در جهان جستجویش میکنیم"

- مهاتما گاندی

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...