Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ مطابق معمول در پایان سال میلادی لیست ترین ها از سوی منتقدان و اهالی سینما منتشر میشه این 10 فیلمی که در ادامه می بینید انتخاب تاد مک کارتی (منتقد مطرح آمریکایی) به عنوان 10 فیلم برتر 2014 هست که به ترتیب ذکر شده: LEVIATHAN برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ONLY LOVERS LEFT ALIVE برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BIRDMAN برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام IDA برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام BOYHOOD برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام FOXCATCHER برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام WILD TALES برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام A MOST VIOLENT YEAR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام SELMA برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام THE GRAND BUDAPEST HOTEL برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: انجمن نقد فارسی نظر شما چیه؟ امسال، کدوم فیلم ها بیشتر نظرتون رو جلب کرده؟ 8 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ از فیلم های 2014 خودم تا الان موفق به دیدنشون شدم، فیلم هایی که بیشتر پسندیدم اینها هستن: (بدون ترتیب) IDA Gone girl THE GRAND BUDAPEST HOTE Two Days One Night Boyhood انیمیش ها هم: 2 How to Train Your Dragon The Lego movie Garden of the worlds 7 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ من خیلی دوست دارم لویاتان رو ببینم کارگردان مورد علاقه منه لامذهب خیلی سینما بلده 2 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ من بشدت منتظر Bird Man ایناریتو هستم 2 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ من خیلی دوست دارم لویاتان رو ببینم کارگردان مورد علاقه منه لامذهب خیلی سینما بلده گویا، زبان فیلم، روسی هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ گویا، زبان فیلم، روسی هست ؟ بله، فیلم محصول 2014 روسیه هست. در جشنواره کن امسال هم تونست جایزه بهترین فیلمنامه رو ببره فکر میکنم از فردا تو آمریکا اکرانش شروع بشه. تا تو نت بیاد فک کنم یه پنج شش ماهی طول بکشه 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ بله، فیلم محصول 2014 روسیه هست. در جشنواره کن امسال هم تونست جایزه بهترین فیلمنامه رو ببره فکر میکنم از فردا تو آمریکا اکرانش شروع بشه. تا تو نت بیاد فک کنم یه پنج شش ماهی طول بکشه نه بابا! من دارم دانلودش می کنم فقط مترجم می خوام! 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ نه بابا! من دارم دانلودش می کنم فقط مترجم می خوام! جان؟؟ هنوز اکران رسمی نشده! چطو داریدش شما! البته الان چک کردم تو چندتا جشنواره اکران شده،حتی تو خود روسیه هم هنوز اکران عمومی نشده! فقط در نیویورک اونم سه چهار روزه 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ من خیلی دوست دارم لویاتان رو ببینم کارگردان مورد علاقه منه لامذهب خیلی سینما بلده تریلر فیلم لویاتان: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ بعد از سوخوروف و میخایلکوف الان به عنوان بهترین فیلمساز روسیه شناخته شده شیوا جان قبلا هم گفت بودم فیلم the return رو حتما ببین بهترین فیلمی بوده که تو این چند سال روی پرده دیدم the return Banishment Elena Leviathan 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ بعد از سوخوروف و میخایلکوف الان به عنوان بهترین فیلمساز روسیه شناخته شده شیوا جان قبلا هم گفت بودم فیلم the return رو حتما ببین بهترین فیلمی بوده که تو این چند سال روی پرده دیدم the return Banishment Elena Leviathan چرا اتفاقن، همون موقع که گفتی دانلودش کردم ولی هنوز ندیدمش نمیدونستم کارگردان اون فیلم هم زویاگینتسفه! در اولین فرصت می بینمش کلا از سینمای روسیه خیلی کم دیدم تعریف Elena رو هم زیاد شنیدم 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۳ چرا اتفاقن، همون موقع که گفتی دانلودش کردم ولی هنوز ندیدمشنمیدونستم کارگردان اون فیلم هم زویاگینتسفه! در اولین فرصت می بینمش کلا از سینمای روسیه خیلی کم دیدم تعریف Elena رو هم زیاد شنیدم سینماش خیلی عالیه فیلم بازگشت رو بیش از 20 بار دیدم. هنوزم میبینم کیف میکنم عین روز اول همون احساس رو دارم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده