رفتن به مطلب

قلم ها و زبان ها اگر لغزش پیدا کنند

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. بیائید از خودمان شروع کنیم. با یک سئوال :

در نظراتی که میدهیم تا چه حد انصاف را رعایت میکنیم؟

• Like 2
ارسال شده در

اینجا محل گردهمائی نواندیشانه . درسته؟

به نظر شما اندیشه هامون تا چه حد پیام نواندیشانه دارد؟

اگر جواب سخته؟ راه و چاه چیه؟

• Like 2
ارسال شده در

هر زمان که من موضوعی رو انتخاب میکنم که خواننده رو به اعتراف حقیقی وادار کنه , سکوت برقرار میشه. منظورم از اعتراف حقیقی , صداقت در خود اندیشی است نه معنای دیگه.

نسل جدید به تنها چیزی که اهمیت نمیده , توجه به درون خودشه. یعنی همه فکر میکنندکه حقّند و همیشه مقصر یکی دیگه ست. برای همنم هست که اکثر نظرات با چالش روبرو میشه . هر دعوتی هم که از دیگران بعمل میاریم برا اینه که بیان و مارو تایید کنن و بس .

پ . ن . پ : راه بجایی نخواهیم برد. حیف این وطن

• Like 2
ارسال شده در
هر زمان که من موضوعی رو انتخاب میکنم که خواننده رو به اعتراف حقیقی وادار کنه , سکوت برقرار میشه. منظورم از اعتراف حقیقی , صداقت در خود اندیشی است نه معنای دیگه.

نسل جدید به تنها چیزی که اهمیت نمیده , توجه به درون خودشه. یعنی همه فکر میکنندکه حقّند و همیشه مقصر یکی دیگه ست. برای همنم هست که اکثر نظرات با چالش روبرو میشه . هر دعوتی هم که از دیگران بعمل میاریم برا اینه که بیان و مارو تایید کنن و بس .

پ . ن . پ : راه بجایی نخواهیم برد. حیف این وطن

موافقم که نسل جدید توجه به درون خودش نداره و تا انجایی که من تو همین سایت میبینم بحثی دنبال نمیگیره غیر از تعداد بسیار معدودی که فکر کنم از تعداد انگشتان یک دست هم کمتر باشند بحثها و مطالب مفیدی میذارند اما خب باز هم همین تعدادن که تو بحثها مشارکت میکنند و در اخر هم بدون اینکه بحث به پیش برود در صددیم که نظر و عقاید طرف مقابل رو سرکوب کنیم و به شدت مخالفت به گونه ای که در اخر به توهین کردن به مردمی و مذهبی و توده ای از مردم که با فونت بزرگ شده منجر میشه.

• Like 3
ارسال شده در

من بیشتر از قلم به به انصاف در تفکر معتقدم ، چه بسا قلم هایی که مغرضانه و در راستای اهداف خاص زده میشه اما حداقل در اندیشه طرف واقف است به اینکه انصاف چیز دیگری حکم می کنه ، به شخصه انصاف رو در وجود دیگران خیلی کم دیدم ، به هیچ وجه نمیخوام درصد بگم یا از نسبت های کم و زیاد استفاده کنم در مورد خودم حرف میزنم ، اینقدر بی انصافی دیدم که گمان می کنم در بین گله ای گرگ رها شدم ، کم کم به این نتیجه دارم میرسم که من هم باید بخورم تا خورده نشم، چقدر سعی کردم تمام تلاشم رو بکار بگیرم و از اهرمی استفاده کنم برای حل مشکل ارباب رجوع یا هر کسی که کارش بهم افتاده اما در مقابل فقط بی انصافی دیدم دریغ از یک جو مروت ، بی رحم هستیم به معنای واقعی کلمه

• Like 2
ارسال شده در
من بیشتر از قلم به به انصاف در تفکر معتقدم ، چه بسا قلم هایی که مغرضانه و در راستای اهداف خاص زده میشه اما حداقل در اندیشه طرف واقف است به اینکه انصاف چیز دیگری حکم می کنه ، به شخصه انصاف رو در وجود دیگران خیلی کم دیدم ، به هیچ وجه نمیخوام درصد بگم یا از نسبت های کم و زیاد استفاده کنم در مورد خودم حرف میزنم ، اینقدر بی انصافی دیدم که گمان می کنم در بین گله ای گرگ رها شدم ، کم کم به این نتیجه دارم میرسم که من هم باید بخورم تا خورده نشم، چقدر سعی کردم تمام تلاشم رو بکار بگیرم و از اهرمی استفاده کنم برای حل مشکل ارباب رجوع یا هر کسی که کارش بهم افتاده اما در مقابل فقط بی انصافی دیدم دریغ از یک جو مروت ، بی رحم هستیم به معنای واقعی کلمه

مردم ما بطور اجدادی یاد گرفته اند که طالب باشند. همه مردم گیرنده اند والسلام . اون نتیجه گیری شما عالیست . بخور تا خورده نشی.

• Like 1
ارسال شده در

یه زمانی یه قسمت از امضام این بود آیت الله افشین : ((منصف باشین حتی در برابر دشمنانتان))

همیشه سعی کردم مطابق انصاف عمل کنم

ولی وقتی در بحث حس کنم طرف مقابل داره حرف های عجیب و غریب می زنه منم به جای فکر کردن به این حرف های عجیب و غریب حرف عجیب و غریب می زنم

مثلا یارو میگه خیار آبیه من می گم نه سبزه اگر دیدم اصرار می کنه منم می گم گوجه فرنگی بنفشه

• Like 1
  • اضافه کردن...