fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. بیائید از خودمان شروع کنیم. با یک سئوال : در نظراتی که میدهیم تا چه حد انصاف را رعایت میکنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ اینجا محل گردهمائی نواندیشانه . درسته؟ به نظر شما اندیشه هامون تا چه حد پیام نواندیشانه دارد؟ اگر جواب سخته؟ راه و چاه چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ هر زمان که من موضوعی رو انتخاب میکنم که خواننده رو به اعتراف حقیقی وادار کنه , سکوت برقرار میشه. منظورم از اعتراف حقیقی , صداقت در خود اندیشی است نه معنای دیگه. نسل جدید به تنها چیزی که اهمیت نمیده , توجه به درون خودشه. یعنی همه فکر میکنندکه حقّند و همیشه مقصر یکی دیگه ست. برای همنم هست که اکثر نظرات با چالش روبرو میشه . هر دعوتی هم که از دیگران بعمل میاریم برا اینه که بیان و مارو تایید کنن و بس . پ . ن . پ : راه بجایی نخواهیم برد. حیف این وطن 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ هر زمان که من موضوعی رو انتخاب میکنم که خواننده رو به اعتراف حقیقی وادار کنه , سکوت برقرار میشه. منظورم از اعتراف حقیقی , صداقت در خود اندیشی است نه معنای دیگه. نسل جدید به تنها چیزی که اهمیت نمیده , توجه به درون خودشه. یعنی همه فکر میکنندکه حقّند و همیشه مقصر یکی دیگه ست. برای همنم هست که اکثر نظرات با چالش روبرو میشه . هر دعوتی هم که از دیگران بعمل میاریم برا اینه که بیان و مارو تایید کنن و بس . پ . ن . پ : راه بجایی نخواهیم برد. حیف این وطن موافقم که نسل جدید توجه به درون خودش نداره و تا انجایی که من تو همین سایت میبینم بحثی دنبال نمیگیره غیر از تعداد بسیار معدودی که فکر کنم از تعداد انگشتان یک دست هم کمتر باشند بحثها و مطالب مفیدی میذارند اما خب باز هم همین تعدادن که تو بحثها مشارکت میکنند و در اخر هم بدون اینکه بحث به پیش برود در صددیم که نظر و عقاید طرف مقابل رو سرکوب کنیم و به شدت مخالفت به گونه ای که در اخر به توهین کردن به مردمی و مذهبی و توده ای از مردم که با فونت بزرگ شده منجر میشه. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ من بیشتر از قلم به به انصاف در تفکر معتقدم ، چه بسا قلم هایی که مغرضانه و در راستای اهداف خاص زده میشه اما حداقل در اندیشه طرف واقف است به اینکه انصاف چیز دیگری حکم می کنه ، به شخصه انصاف رو در وجود دیگران خیلی کم دیدم ، به هیچ وجه نمیخوام درصد بگم یا از نسبت های کم و زیاد استفاده کنم در مورد خودم حرف میزنم ، اینقدر بی انصافی دیدم که گمان می کنم در بین گله ای گرگ رها شدم ، کم کم به این نتیجه دارم میرسم که من هم باید بخورم تا خورده نشم، چقدر سعی کردم تمام تلاشم رو بکار بگیرم و از اهرمی استفاده کنم برای حل مشکل ارباب رجوع یا هر کسی که کارش بهم افتاده اما در مقابل فقط بی انصافی دیدم دریغ از یک جو مروت ، بی رحم هستیم به معنای واقعی کلمه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ من بیشتر از قلم به به انصاف در تفکر معتقدم ، چه بسا قلم هایی که مغرضانه و در راستای اهداف خاص زده میشه اما حداقل در اندیشه طرف واقف است به اینکه انصاف چیز دیگری حکم می کنه ، به شخصه انصاف رو در وجود دیگران خیلی کم دیدم ، به هیچ وجه نمیخوام درصد بگم یا از نسبت های کم و زیاد استفاده کنم در مورد خودم حرف میزنم ، اینقدر بی انصافی دیدم که گمان می کنم در بین گله ای گرگ رها شدم ، کم کم به این نتیجه دارم میرسم که من هم باید بخورم تا خورده نشم، چقدر سعی کردم تمام تلاشم رو بکار بگیرم و از اهرمی استفاده کنم برای حل مشکل ارباب رجوع یا هر کسی که کارش بهم افتاده اما در مقابل فقط بی انصافی دیدم دریغ از یک جو مروت ، بی رحم هستیم به معنای واقعی کلمه مردم ما بطور اجدادی یاد گرفته اند که طالب باشند. همه مردم گیرنده اند والسلام . اون نتیجه گیری شما عالیست . بخور تا خورده نشی. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۳ یه زمانی یه قسمت از امضام این بود آیت الله افشین : ((منصف باشین حتی در برابر دشمنانتان)) همیشه سعی کردم مطابق انصاف عمل کنم ولی وقتی در بحث حس کنم طرف مقابل داره حرف های عجیب و غریب می زنه منم به جای فکر کردن به این حرف های عجیب و غریب حرف عجیب و غریب می زنم مثلا یارو میگه خیار آبیه من می گم نه سبزه اگر دیدم اصرار می کنه منم می گم گوجه فرنگی بنفشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده