helen66 435 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ با سلام چطور میتونیم mfile ها رو به بلوک سیمولینک منتقل کنیم؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ با سلامچطور میتونیم mfile ها رو به بلوک سیمولینک منتقل کنیم؟؟؟ سلام برای استفاده از یه mfile توی محیط سیمولینک از بلوک matlab function (اسمش توی ورژن های قدیمی یه خورده فرق می کنه) استفاده میشه، که mfile باید به صورت فانکشن تعریف شده باشه تا بتونه ورودی و خروجی بهش داد. البته اینجوری که هم نیست که بشه از همه توابع متلب داخلش استفاده کرد (اینم بستگی به ورژن متلب داره)، متلب توی ورژن های جدیدتر از تبدیل کدها به C برای افزایش سرعت اجرا استفاده می کنه. توی خود هلپ همین matlab function نوشته از چه توابعی میشه استفاده کرد، برای بقیه توابع هم تا اونجا که یادمه دو تا روش وجود داره. 7 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ با سلام کسی نحوه ی استفاده از s function رو میدونه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ با سلامکسی نحوه ی استفاده از s function رو میدونه؟؟؟؟ سلام با S-function کار نکردم، یه چند تا فایل پیدا کردم، فکر کنم خوب باشه، یه مثالی هست که با استفاده از بلوک S-function مدل شده، فایل سوم هم داکیومنت کامل متلب برای S-function هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ سلام با S-function کار نکردم، یه چند تا فایل پیدا کردم، فکر کنم خوب باشه، یه مثالی هست که با استفاده از بلوک S-function مدل شده، فایل سوم هم داکیومنت کامل متلب برای S-function هست: سلام بسیار سپاسگزارم آقای مهندس 1 لینک به دیدگاه
ali ebi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۶ با سلام . چطور میشه m-file شبکه عصبی را در سیمولینک فراخوانی کرد..به عبارتی طریقه آموزش شبکه عصبی از طریق سیمولینک چگونه است ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده