rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ موزه فسیلای ما قبل تاریخ منم تیرازاناتورورووووس پناه بر خدا الان احساس کردم تو کشور قسطنتنیه گیر کردم اینی که گفتی جانداره حالا؟. 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ مگه موزه میایم که بلیط بخریم؟ رایگان حساب کن مشتری شیم :girl_in_dreams: ما که چیزی ندیدیم :smiley (18): موزه چی چی هست حالا؟ راحله جون کنسله گلم کنسله 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ پناه بر خدا الان احساس کردم تو کشور قسطنتنیه گیر کردم اینی که گفتی جانداره حالا؟. منم دیگه 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ راحله جون کنسله گلم کنسله قربونت بشم چطور مگه خبریه؟:smiley (18): من بینهایت به خواب محتاجم بسی مشعوف گشتیم ادامش واسه فردا شب بر همگان خوش:rose: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۸۹ منم دیگه [/b] میگم ناشناخته ای واسم نگو 1 دونه ای اونم تو موزه ای 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان گرافیست ... خوبید؟ :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام تو خوبی؟ من واقعا خستم حالم بده میرم فردا میام باهاتون میحرفم کلیم کار تو تالار دارم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۰ سلام تو خوبی؟ من واقعا خستم حالم بده میرم فردا میام باهاتون میحرفم کلیم کار تو تالار دارم سلام سلام ... مرسی خوبم ... باشه گلم ... برو استراحت کن .... منم فردا وقتم بیشتره ... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بازم سلام عرض شد ... یکم به خودم ...من نباشم کی میاد اینجا؟ :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بحث کاپ و مدال شد داغ دلم تازه شددد.... یکی به این حمید ... بگه مدال منو پس بده...:w000: یکتا ژونم طرحت رو بده ببینم ... برنده ای این دور هم ... :shad: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز میخواستم بیام 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز میخواستم بیام خوفه ... :shad: من هنوز فتوشاپم رو نصب نکردم ... CS3 رو نصب کنم یا CS5? CS3 فارسی داره ولی اون یکی باحالتره ... :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوفه ... :shad: من هنوز فتوشاپم رو نصب کردم ... CS3 رو نصب کنم یا CS5? CS3 فارسی داره ولی اون یکی باحالتره ... :JC_thinking: هر کدوم راحت تریو فارسی داره در ضمن اون فعلتم "ن" اولشو نذاشتی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۰ هر کدوم راحت تریو فارسی داره در ضمن اون فعلتم "ن" اولشو نذاشتی باشه ... درستش کردم ... :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سه تا دختر داره این تالار .. اونوقت کلی خاک نشسته رو این تاپیکه ... خجالت داره واقعا ..... پس فردا میخواین برین خونه شوبرا ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم بیا بیا خوش اومدی نه صاحبش غوله نه خودش سخته 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بیا بیا خوش اومدی نه صاحبش غوله نه خودش سخته نه بعدش فهمیدم غول نیستند اتفاقا خیلی هم بچه های خوفی هستید همتونو دوست دارم :w36: من کلا هنرمندها رو دوست دارم 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سه تا دختر داره این تالار .. اونوقت کلی خاک نشسته رو این تاپیکه ... خجالت داره واقعا ..... پس فردا میخواین برین خونه شوبرا ... منقلب شدیم ... خودت چرا نمیای؟ :167: سلام سلام بچه هنرمندها منم خیلی دوست دارم اول یکم درباره این گرافیک بیشتر بدونم...........میدونما ولی یکم ریزتر ما باید پوستر بسازیم میخوام فتوشاپ یاد بگیرم یعنی میتونم..... من چرا نمی اومدم توی این تالار تا حالا شاید میترسیدم صاحبش غول باشه...............ولی نه چون یکم سخته به نظرم برای همین نمی اومدم ولی دیگه میام چون کلا به هنر علاقه دارم خب به سلامتی شدیم 4 تا دختر ... :shad: واسه تمرین و آموزش این قسمت هست : آموزش و مقالات واسه مسابقات هم خودم خبرت می کنم ... خوفه؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منقلب شدیم ... خودت چرا نمیای؟ :167: خب به سلامتی شدیم 4 تا دختر ... :shad: واسه تمرین و آموزش این قسمت هست : آموزش و مقالات واسه مسابقات هم خودم خبرت می کنم ... خوفه؟ خوفه........البته اگر یاد گرفته باشم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده