partow 25305 ارسال شده در 7 بهمن، 2011 12 تا دختر 6 تا پسر ... بچه های خودم 34 تا دختر . 20 تا پسر نوه هام ... چه خوش اشتها ... :lol:
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 7 بهمن، 2011 انکار نکن آقا ... من تمام مکالمات رو ضبط کردم هر حرفی الان بزنی بر علیه ت در دادگاه استفاده می شه ... :vahidrk: چرا فکر مردم رو درگیر این شایعه ها میکنی :vahidrk: تفاوت method و methodology چی هستش :icon_razz: 1
cystine 24 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم 3
CodePlus 15426 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم خوش اومدی 2
CodePlus 15426 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام منم گرافیک خوووندم زکی ..... الکی نیس که ... یه دهن بخون ببینم بلدی 1
partow 25305 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم مجداداً خوش اومدی ... سلام منم گرافیک خوووندم سلام ... چطور شما رو تا حالا ندیده بودم؟ 2
sinister89 4245 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 زکی ..... الکی نیس که ... یه دهن بخون ببینم بلدی بیا اینم خوندن ببین صدام خوبه ؟؟؟؟ [FLASH=width=200 heigh=300] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aghili - Halam Avaz Mishe flash.swf[/FLASH] 1
poor!a 15130 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 زهرا چند تا تاپیک گذاشتم تو گرافیک ... قسمت اموزش و مقالات یه نگاه بندار ... نبودی ازت بپرسم که به دردت میخورن یا نه همین جوری گذاشتم دیگه 3
partow 25305 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 زهرا چند تا تاپیک گذاشتم تو گرافیک ... قسمت اموزش و مقالاتیه نگاه بندار ... نبودی ازت بپرسم که به دردت میخورن یا نه همین جوری گذاشتم دیگه عالی بود .. مرسی ... 2
partow 25305 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟ 2
poor!a 15130 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟ یکی دیگه بده
partow 25305 ارسال شده در 24 بهمن، 2011 یکی دیگه بده پس ، لینکش رو بده خودم ترجمه می کنم ... می خوای به جای اینکه من تعیین کنم ، خودت تو گوگل سرچ کنی و ببینی کدوم آموزش ترجمش برات راحتتره؟
ارسال های توصیه شده