partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه مقاله ای ؟ تفاوت method و methodology 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ 12 تا دختر 6 تا پسر ... بچه های خودم 34 تا دختر . 20 تا پسر نوه هام ... چه خوش اشتها ... :lol: لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ انکار نکن آقا ... من تمام مکالمات رو ضبط کردم هر حرفی الان بزنی بر علیه ت در دادگاه استفاده می شه ... :vahidrk: چرا فکر مردم رو درگیر این شایعه ها میکنی :vahidrk: تفاوت method و methodology چی هستش :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چی هستش :icon_razz: پیداش کردم ... مرسی ... 1 لینک به دیدگاه
cystine 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم 3 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام منم گرافیک خوووندم زکی ..... الکی نیس که ... یه دهن بخون ببینم بلدی 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام دوستان آقای مدیر گفتن بیام اینجا خودمو معرفی کنم من عاشق کارهای گرافیکی و بازی با حروف و اشکال هستم یه کمی هم از نرم افزارهای مرتبط بلدم تا بتونم کارامو راه بندازم عاشق دیدن کارهای گرافیکی هستم و یکی از تفریحاتم دیدن کارهای خوبه خوشحالم در جمع شما دوستان مشتاق و حرفه ای هستم فعلا در حال چرخیدن تو تالار گرافیک هستم.همچنین یکی دو تالار دیگه مطالب خیلی خوبی داره که دارم استفاده میکنم مجداداً خوش اومدی ... سلام منم گرافیک خوووندم سلام ... چطور شما رو تا حالا ندیده بودم؟ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ زکی ..... الکی نیس که ... یه دهن بخون ببینم بلدی بیا اینم خوندن ببین صدام خوبه ؟؟؟؟ [FLASH=width=200 heigh=300] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Aghili - Halam Avaz Mishe flash.swf[/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ زهرا چند تا تاپیک گذاشتم تو گرافیک ... قسمت اموزش و مقالات یه نگاه بندار ... نبودی ازت بپرسم که به دردت میخورن یا نه همین جوری گذاشتم دیگه 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ زهرا چند تا تاپیک گذاشتم تو گرافیک ... قسمت اموزش و مقالاتیه نگاه بندار ... نبودی ازت بپرسم که به دردت میخورن یا نه همین جوری گذاشتم دیگه عالی بود .. مرسی ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟ 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ داوود می خوام تاپیک بزارم ... تنبلی نکن ... اون ترجمه رو انجام دادی؟ یکی دیگه بده لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ یکی دیگه بده پس ، لینکش رو بده خودم ترجمه می کنم ... می خوای به جای اینکه من تعیین کنم ، خودت تو گوگل سرچ کنی و ببینی کدوم آموزش ترجمش برات راحتتره؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده