partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ ما اومدیم! هپی نیو اسمایل ... خوش اومدی ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ با سلام ...:biggrin: اینوقته صبحی 14 تا مهمان داریم ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ با سلام ...:biggrin: اینوقته صبحی 14 تا مهمان داریم ... ماشاالله 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ واسه مجله، طرح زدی؟ :vahidrk: فعلا نه طرحش تو ذهنمه فعلا وقت زیاده 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام بچه ها .. یه هفته شد ... کجایید شماها؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام بچه ها .. یه هفته شد ... کجایید شماها؟ :JC_thinking: من خونه مون ... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ زهرا چی یه هفته شد ؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من خونه مون ... سلام ماهرخ جان ... خوبی؟ نبینم بی حوصله باشی ... زهرا چی یه هفته شد ؟:JC_thinking: مثل اینکه تقدیر این تاپیک اینه که ، بعد از یک هفته آپ بشه ... منم گفتم یه هفته شد... :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام ماهرخ جان ... خوبی؟ نبینم بی حوصله باشی ... مثل اینکه تقدیر این تاپیک اینه که ، بعد از یک هفته آپ بشه ... منم گفتم یه هفته شد... :biggrin: دنیا حوصله مونو گرفت ... پیر شدیم نه نه :biggrin: ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ دنیا حوصله مونو گرفت ... پیر شدیم نه نه :biggrin: ... نازی ... مامان بزرگ ماهرخ ...:biggrin: 1000 سال زنده باشی ... :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه خبر بچه ها سلامتی ... دارم دنبال مقاله میگردم ... هفته مون رو پر کردن .... 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ چه خبر بچه ها سلام تیتان من کی باهات حرف نمی زنم که رفتی به واکینگ گفتی :viannen_38: ... نازی ... مامان بزرگ ماهرخ ...:biggrin: 1000 سال زنده باشی ... :biggrin: فکرشو بکن من مامان بزرگ بشم :girl_blush2: ...یه عالم بچه و نوه ... :yes: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام تیتان من کی باهات حرف نمی زنم که رفتی به واکینگ گفتی :viannen_38: ... فکرشو بکن من مامان بزرگ بشم :girl_blush2: ...یه عالم بچه و نوه ... :yes: تایتن ، نه تیتان ... حالا چی گفته ؟ :biggrin: نی نی دوست داری ؟ ایشاا... صاحب 7 پسر / دختر بشی ... اسماشو نو یادت میره ... :lol: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ سلام تیتان من کی باهات حرف نمی زنم که رفتی به واکینگ گفتی :viannen_38: ... خب حرف نمیزنی دیگه قطع رابطه کردی :viannen_38: سلامتی ... دارم دنبال مقاله میگردم ... هفته مون رو پر کردن .... چه مقاله ای ؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خب حرف نمیزنی دیگه قطع رابطه کردی :viannen_38: چه مقاله ای ؟ ای بابا من این روزا سرم خیلی شلوغ بود ... :girl_blush2: رفقای قدیمی که یادم موندن ... 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ تایتن ، نه تیتان ... حالا چی گفته ؟ :biggrin: نی نی دوست داری ؟ ایشاا... صاحب 7 پسر / دختر بشی ... اسماشو نو یادت میره ... :lol: 12 تا دختر 6 تا پسر ... بچه های خودم 34 تا دختر . 20 تا پسر نوه هام ... 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ حالا چی گفته ؟ هیچی بهش نگفتم :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ هیچی بهش نگفتم :JC_thinking: انکار نکن آقا ... من تمام مکالمات رو ضبط کردم هر حرفی الان بزنی بر علیه ت در دادگاه استفاده می شه ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده