CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بلی و البته از اونا نه منحرف :zadan: آها ... میگم آخه ..... نمیشه که .... اگه بشه هم چطو خودم بی خبرم 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آها ... میگم آخه ..... نمیشه که .... اگه بشه هم چطو خودم بی خبرم :banel_smiley_4: بد اموزی داریاااا 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_4: بد اموزی داریاااا من خود بدآموزی ام ..... 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من خود بدآموزی ام ..... به منم یاد بده، تو رو خدا :ws3: 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من درستش کردم .. خانوووووووم ولی انصافا دیگه حروفی بنویس که جای هیچ حرفی نباشه خو مشکل اصلی چیه باشه ... به حروف می نویسم ... سلام . امدیم اسپم ، نبودین خوش آمدی گلم ... بچه های کامپیوتر ازادن همه جا برن ... حمید خانزهرا جان سحری من همه دیگه اصلا تالار گرافیک ساخته شده برای اسپمر............ من خود بدآموزی ام ..... اینو راست میگی ... بد آموز ... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به منم یاد بده، تو رو خدا :ws3: آبرو کامپیوتری ها رو بردی که ... :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به منم یاد بده، تو رو خدا :ws3: شمارمو بنویس .... 091215487985654 تماس بگیر برا کلاسای بدآموزی ثبت نام کن .. تضمینیه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این زهرا هم دست پرورده خودمه ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آبرو کامپیوتری ها رو بردی که ... :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ شمارمو بنویس .... 091215487985654 تماس بگیر برا کلاسای بدآموزی ثبت نام کن .. تضمینیه ببخشید استادش خودتونید با صدای دختر لوسا بخون 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ببخشید استادش خودتونید با صدای دختر لوسا بخون ( دست و پای استاد شل شد ) بلیه ... خودمم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ این زهرا هم دست پرورده خودمه ... من؟ اصلاً به من میاد؟ نازی عسیسم ... ببخشید ... آبرومون رو نبردی ... بیا پیش خودم چیز خوب یادت بدم ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ( دست و پای استاد شل شد ) بلیه ... خودمم ... اهان یادم امد ، دختره داشت میگفت : با همون لحن : کلاساتون خصوصیه؟ 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من؟ اصلاً به من میاد؟ نازی عسیسم ... ببخشید ... آبرومون رو نبردی ... بیا پیش خودم چیز خوب یادت بدم ... به من فتوشاب یاد بده 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اهان یادم امد ، دختره داشت میگفت : با همون لحن : کلاساتون خصوصیه؟ ( استاد در حال مرگ ) بله عزیزم .... من از ساعت 4 بعداز ظهر در خدمت شمام شامو که پیش من میخوری دیگه ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به من فتوشاب یاد بده باشه گلم ... فردا سرکلاس به موقع حاضر شو ... ببینم تا چه سطحی بلدی ... با هم بریم جلو ... 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ( استاد در حال مرگ ) بله عزیزم .... من از ساعت 4 بعداز ظهر در خدمت شمام شامو که پیش من میخوری دیگه ؟ دیگه بقیشو بلد نیستم ، مامانم دستمو گرفت از محیط دور کرد 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دیگه بقیشو بلد نیستم ، مامانم دستمو گرفت از محیط دور کرد تا همین جا هم خوب بود .... دل استادو بردی ... 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا همین جا هم خوب بود .... دل استادو بردی ... اصلا تالارت انحرافه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا تالارت انحرافه :ws3: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده