partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ واااا زهرا ااااا چیرا خودتی ؟ تا حالا ندیده بودم اینجور حرف بزنی ... 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا اذیت دوسی من کردید که دیگه دوستتون نداره:w00: 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خودتی ؟ تا حالا ندیده بودم اینجور حرف بزنی ... !!! چجوری !!!!!؟ چرا اذیت دوسی من کردیدکه دیگه دوستتون نداره:w00: خانوم چی میگی وسط دعوا .... من هنو نمیدونم چی شده .. 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چرا اذیت دوسی من کردیدکه دیگه دوستتون نداره:w00: دوسشون ندارم دیگه ... من از اینجا خواهم رفت ... با جودی و لاکپشتم ... 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ !!! چجوری !!!!!؟ خانوم چی میگی وسط دعوا .... من هنو نمیدونم چی شده .. همونجوری ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا میخوای یه کم گریه کنی ؟ خو چی شده ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ زهرا میخوای یه کم گریه کنی ؟ خو چی شده ؟ نمی خوام ... 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمی خوام ... خصوصیه رو میگی ؟ آخه خو بگو داری با ie میای تا بدونیم تو اونوری میبینی ................... خو گیر دادی .. چیکارت کنم 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خصوصیه رو میگی ؟ آخه خو بگو داری با ie میای تا بدونیم تو اونوری میبینی ................... خو گیر دادی .. چیکارت کنم نخیر ... اون که درست بود ... زدی خرابش کردی ... 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نخیر ... اون که درست بود ... زدی خرابش کردی ... من درستش کردم .. خانوووووووم ولی انصافا دیگه حروفی بنویس که جای هیچ حرفی نباشه خو مشکل اصلی چیه 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام . امدیم اسپم ، نبودین اسپمر ............. اونم تو گرافیک ... !!! سابقه نداشته کسی تا حالا جرات نکرده کیه ... نشونم بدین ببینم .. :brodkavelarg: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید خان زهرا جان سحری من همه دیگه اصلا تالار گرافیک ساخته شده برای اسپمر............ 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اسپمر ............. اونم تو گرافیک ... !!! سابقه نداشته کسی تا حالا جرات نکرده کیه ... نشونم بدین ببینم .. :brodkavelarg: :ws3: من :TAEL_SmileyCente: بلاخره یکی باید استارت بزنه دیگه . دیدم حیفه ،خیلی مکانه :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ حمید خانزهرا جان سحری من همه دیگه اصلا تالار گرافیک ساخته شده برای اسپمر............ بینیم بابا ......................... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من :TAEL_SmileyCente: بلاخره یکی باید استارت بزنه دیگه . دیدم حیفه ،خیلی مکانه :Ghelyon: مکانه !!!!؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مکانه !!!!؟ :icon_pf (34): بلی و البته از اونا نه منحرف :zadan: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده