masi eng 47044 ارسال شده در 25 اسفند، 2014 :happybday: تولدت مبارک معصومه خانم :happybday: :happy: به به سلام اقا محمد. متشكرم. لطف كرديد .. خوشحالم كرديد.. بفرماييد كيك تولدتون مبارک سلام به به اقا ساميار عزيز.. مرسي لطف كرديد.. ممنونم// سلام معصومه جان. شرمنده من دیر رسیدم . :w554:تولدت مبارک . ایشالا بهترین ها رو داشته باشی . :happybday::happybday::w71::w71::happy::w330::w330::w70::w14::cakesmileyf::4uboxsmiley: سلام عزيزم نه به موقع رسيدي چون تولد من 6دي عزيزم.. لطف كردي.. خوشحال شدم مرسي..
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 تولدت مبارک معصومیییییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: مررررررررررررررررررررررررررررررسي مهدي......... اخ جون تولد تولده فردا تولدمه اين موقع به دنيا ميام.. ديش دام دارام ديش دام دامممم:hapydancsmil:
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 بيايد تولد مغز بادوم انجمنه... تولد منههههههه البته فردا ولي بايد جشن بگيريم.. زودي باشين ... كياش خوشمزه ستااااااااااااااا اين براي گندممم(مامان ژونيم) اين خودم دلم خب كيك ميخواد اينم دوستام خودم دراينده اينم بچه هاي انجمن هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
mahnaz 7584 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 سلااااااااااام معصومه جاااااااااااااااااااااااان:hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil:ببین تولد کیه:hapydancsmil::hapydancsmil: تـــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــــــــــارک عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: ایشالله صدوبیســـــــــــــت ساله بشی عزیزم اینم بخور جیگرت حال بیاد
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 به به دهنم اب افتاد عجب مهمونیییییییییییی سلام بابا بزرگ جونم خوش اومديد.. تعارف نكنيد.. هوراااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: تولدتون مبارک مرسي تولدم مباركككككككككككككككك هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 سلااااااااااام معصومه جاااااااااااااااااااااااان:hapydancsmil::hapydancsmil: :hapydancsmil::hapydancsmil:ببین تولد کیه:hapydancsmil::hapydancsmil: تـــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــدت مبـــــــــــــــــــــــــــــــارک عزیزم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol: ایشالله صدوبیســـــــــــــت ساله بشی عزیزم اینم بخور جیگرت حال بیاد سلام مهناز جون.. واي بستني.............. ميخواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم مرسي عزيزم. خوشحالم كرديد ايشالله جبران كنيم.. هورااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 منم با تاخیر تبریک میگم به به اقاي فاطمي.. بابا من فردا تازه تولدمه.. تاخير نبوده.. مرسيييييييييييييييييييييييييييي تولدمه هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil:
saba mn 20993 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14: اینم کیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه کیک رقصنده اینم خودت ♥♥ ♥♥♥♥
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 میشه اینو بدی به من:whistle: (پررو هم خودتی) اره عزيزم. چرا كه نه.... عزيزمني تو.. :hapydancsmil:
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک:hapydancsmil::hapydancsmil::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14: اینم کیک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم یه کیک رقصنده اینم خودت ♥♥ ♥♥♥♥ وااااااااااااااااااااااااااااييييييييييييييييييييييييييييييي مرسي عزيزممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم خوشحالم كردي گلم...
saba mn 20993 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 اره عزيزم. چرا كه نه.... عزيزمني تو.. :hapydancsmil: :aghosh:مرسییییییییییییییییییییییییییییییی چقدر من پرروم کادوتولدتو گرفتم ها ها ها حالا تعارف که نداریم هردو ازش استفاده میکنیم
masi eng 47044 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 :aghosh:مرسییییییییییییییییییییییییییییییی چقدر من پرروم کادوتولدتو گرفتم ها ها ها حالا تعارف که نداریم هردو ازش استفاده میکنیم :aghosh: اره عزيزم.. هركدومو دوست داشتي بردار...:hapydancsmil:
ali jaafari 1206 ارسال شده در 26 اسفند، 2014 به به دوست گل و نازم تولدت مبارک عزیزم:connie_24::babygirl::aghosh::w14::w31::4uboxsmiley::welcome: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری
ارسال های توصیه شده