Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دوستان من گوشی ام از مارکت خود گوشی دانلو.د نمیتونه بکنه ... قبلا درست بود هرکاری کردم نشد . . لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ خانومی شاید تنظیمات گوشیتو تغییر دادی کاش بتونی اطلاعات بیشتر بدی 1 لینک به دیدگاه
Rose6 863 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ Hi مرسی الان اندروید 4 هست . میگن باید اپدیت بشه و انگار رمش فلش بخوره تا بره بالا اندرویدش ... از طرفی من نمیتونم فلش بزنم اخه همه چیزش حذف میشه . گوشی من سونی است . راهیی دیگه به نظرتون میرسه . سپاس لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان من گوشی ام از مارکت خود گوشی دانلو.د نمیتونه بکنه ... قبلا درست بود هرکاری کردم نشد .. قبلا شنیده بودم واسه ایران مارکت بسته شده دیگه نمیدونم درسته یا نه چون من خودم از جای دیگه دانلود میکنم من واسه جواب سوالت به سایت های دیگه هم رفتم و احتیاج به v p n بود به این لینک یه سر بزن شاید تونست کمکت کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه نه که باید با v p n وصل شی چرا از بازار دانلود نمیکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام وقتی تازه گوشی اندرویدی می خرید چه برنامه هایی واجبه که داشته باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا با چه نرم افزاری میشه برنامه گوشی خودتونو به گوشی دیگری انتقال داد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاموقتی تازه گوشی اندرویدی می خرید چه برنامه هایی واجبه که داشته باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا با چه نرم افزاری میشه برنامه گوشی خودتونو به گوشی دیگری انتقال داد؟؟؟ سلام بستگی داره که بیشتر از گوشیت برای چی میخای استفاده کنی. اپلیکیشن که زیاده برای انتقال اپ از یه موبایل به موبایل دیگه هم zapia رو پیشنهاد میکنم خیلی اپ خوبیه 1 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بستگی داره که بیشتر از گوشیت برای چی میخای استفاده کنی. اپلیکیشن که زیاده برای انتقال اپ از یه موبایل به موبایل دیگه هم zapia رو پیشنهاد میکنم خیلی اپ خوبیه ممنون دوست خوبم لینک به دیدگاه
bahar. 156 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان.. گوشی من یه مدته همش تبلیغات نرم افزارا و گیم ها میاد تو صفحش... چیکار کنم که اینا دیگه نیان؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۵ بهترین استوراندروید گوگل استور است. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده