Rose6 865 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 دوستان من گوشی ام از مارکت خود گوشی دانلو.د نمیتونه بکنه ... قبلا درست بود هرکاری کردم نشد . .
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 خانومی شاید تنظیمات گوشیتو تغییر دادی کاش بتونی اطلاعات بیشتر بدی 1
Rose6 865 مالک ارسال شده در 1 خرداد، 2015 Hi مرسی الان اندروید 4 هست . میگن باید اپدیت بشه و انگار رمش فلش بخوره تا بره بالا اندرویدش ... از طرفی من نمیتونم فلش بزنم اخه همه چیزش حذف میشه . گوشی من سونی است . راهیی دیگه به نظرتون میرسه . سپاس
saba mn 20993 ارسال شده در 1 خرداد، 2015 دوستان من گوشی ام از مارکت خود گوشی دانلو.د نمیتونه بکنه ... قبلا درست بود هرکاری کردم نشد .. قبلا شنیده بودم واسه ایران مارکت بسته شده دیگه نمیدونم درسته یا نه چون من خودم از جای دیگه دانلود میکنم من واسه جواب سوالت به سایت های دیگه هم رفتم و احتیاج به v p n بود به این لینک یه سر بزن شاید تونست کمکت کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه نه که باید با v p n وصل شی چرا از بازار دانلود نمیکنی؟ 1
mese 677 ارسال شده در 30 تیر، 2015 سلام وقتی تازه گوشی اندرویدی می خرید چه برنامه هایی واجبه که داشته باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا با چه نرم افزاری میشه برنامه گوشی خودتونو به گوشی دیگری انتقال داد؟؟؟ 1
faaarnaz 5345 ارسال شده در 30 تیر، 2015 سلاموقتی تازه گوشی اندرویدی می خرید چه برنامه هایی واجبه که داشته باشه؟؟؟؟؟؟ مثلا با چه نرم افزاری میشه برنامه گوشی خودتونو به گوشی دیگری انتقال داد؟؟؟ سلام بستگی داره که بیشتر از گوشیت برای چی میخای استفاده کنی. اپلیکیشن که زیاده برای انتقال اپ از یه موبایل به موبایل دیگه هم zapia رو پیشنهاد میکنم خیلی اپ خوبیه 1
mese 677 ارسال شده در 1 مرداد، 2015 سلام بستگی داره که بیشتر از گوشیت برای چی میخای استفاده کنی. اپلیکیشن که زیاده برای انتقال اپ از یه موبایل به موبایل دیگه هم zapia رو پیشنهاد میکنم خیلی اپ خوبیه ممنون دوست خوبم
bahar. 156 ارسال شده در 3 آبان، 2015 سلام دوستان.. گوشی من یه مدته همش تبلیغات نرم افزارا و گیم ها میاد تو صفحش... چیکار کنم که اینا دیگه نیان؟؟؟
ارسال های توصیه شده