رفتن به مطلب

چرا حجاب اجباري است؟

بيتاب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

post_title_01.jpgيکي از خوانندگان اين وبلاگ براي يادداشت "

" يه
گذاشته به اين مضمون:

عزيز من هيچ چيز زوري نميشه خدا به انسان عقل داده و قدرت شعور و تصميم گيري داده. در حاليکه حجاب تو ايران الان زوري شده. واسه همين که مردم از حجاب بيزارند اما اون خانم تو فرانسه به ميل خودش و با اراده خودش مسلمون شده. اين حجاب ارزشش بيش تر از اون حجابيه که بخواد به زور باشه.

و اما جواب من:

در مورد اينکه حجابي که با اختيار و تفکر و آگاهانه انتخاب شده، ارزشش از حجاب اجباري بيشتره کاملا با شما موافقم؛ اما در اينکه آيا ميشه به اين بهانه، بي حجابي رو در سطح جامعه آزاد گذاشت، متن زير رو به دقت مطالعه کنيد:

تمام "قوانين"، چه ديني و چه غير ديني، چه تو ايران و چه هرجاي ديگه، به دو دسته تقسيم ميشن: فردي و اجتماعي.

اينجا و همه جا، "قوانين و دستورات فردي"، کاملا اختياري و بدون اجبار هستن؛ براي همينه که "نماز" که مهمترين دستور و ستون دين ماست اجباري و به قول شما زورکي نيست، براي همينه که روزه و حج و خمس و... در حالي که همه "واجب ديني" هستند، اما اجباري نيستند؛

2607.jpgاما وقتي نوبت به "قوانين اجتماعي" ميرسه قضيه فرق ميکنه. شما توي هر کشور به قول خودشون آزادي هم که بريد اگه بر خلاف مسير ماشين هاي يک خيابون يکطرفه حرکت کنيد حتما جريمه ميشين! شما حتي توي امريکاي آزاد!! اگه در حال مستي رانندگي کنيد حتما جريمه خواهيد شد، ميدونيد چرا؟

چون قوانين رانندگي، دستوراتي "اجتماعي" هستند و انجام يا عدم انجام اونها به سرنوشت کل جامعه گره خورده، و براي همين کاملا اجباري و به قول شما زورکي! هستند و دقيقا به همين خاطر، اگه شما جلوي يه بيمارستان مرتب بوق بزنيد و پليس شما رو جريمه بکنه و بعد شما داد و فرياد بکنيد که بوق از خودمه، ماشين هم از خودمه،خيابون هم عموميه پس کار پليس خلاف آزادي و حقوق بشره، هيچ کس حق رو به شما نميده؛ چرا؟ چون درسته که اينا مال خودت هستند اما "نتيجه کار" متوجه خودت تنها نيست و اين کار تو، امنيت رواني يه عده بيمار رو که به شدت محتاج سکوت و آرامش هستند مختل ميکنه.

حالا با اين مثالها بياييم سراغ اسلام:

اسلام يک دينه؛ و دين يعني مجموعه اي از "دستورات" براي خوشبختي انسانها. و اسلام به عنوان کاملترين دين، هم خوشبختي فرد رو ميخواد، هم خوشبختي اجتماع رو. براي همين هم دستور فردي داره و هم دستور اجتماعي. همونطور که گفتيم دستورات فردي اسلام کاملا آزادانه و بدون اجبار هستند مانند نماز و روزه و حج و خمس و غيره. اما دستورات اجتماعي، چون مربوط به سرنوشت کل اجتماع هستند اجباري اند؛ و کنترل رعايت کردن اونها توسط مردم، به عهده ي حکومت اسلاميه. براي همينه که شرب خمر -نوشيدن شراب- اگه تو خونه باشه فقط يک گناه فرديه اما اگه تو اجتماع باشه علاوه بر گناه يک جرم هم تلقي ميشه و مجازات داره.

و اما حجاب: حفظ "حجاب" يک دستور"اجتماعيه"، چرا؟ چون رعايت يا عدم رعايت اون با سرنوشت جامعه، ارتبط مستقيم داره، و اين چيزي نيست که قابل انکار باشه، حتي انديشمندان غربي هم به اون اذعان دارند. - ر.ک مسأله حجاب، استاد مطهري

در جامعه اي که زنان آن بدون حجاب و با چهره اي آرايش کرده، وارد اجتماع مي شوند، با تحريک مداوم مردان، "آرامش رواني" نيمي از جمعيت جامعه را برهم مي زنند، و در نتيجه يکي از دو حالت زير اتفاق مي افتد: يا مردان آنها با ايمانند که در اين صورت بايد هر روز ناخواسته با صدها منظره محرّک مواجه بشن ولي با کنترل نفس، طوفاني از غرايز تحريک شده ي دروني رو سرکوب کنند و به قول معروف بسوزند و بسازند. و يا مردان آنها بي ايمانند که در نتيجه بدون هيچ قيد و بندي هر وقت تحريک شدند با "تعرّض" به سوژه ي مورد نظر، خودشون رو کامروا مي کنند! (لينک هاي آماري:

)

همونطور که مي بيني در هر دو صورت نيمي از افراد جامعه، مورد ظلم واقع مي شوند.

حقيقت اسلام با وجوب حکم حياتي "حجاب" همزمان دو هديه گرانبها به جامعه ي اسلامي مي بخشد: "آرامش رواني" براي مردان، و "امنيت اجتماعي" براي زنان.

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 191
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

عزیز دل :

تو اون تاپیکم بت گفتم . . .!

حجاب(پوشش) دستور فردیه نه اجتماعی . . .!

مطمئن باش تو یه جامعه اگه یکی با حجاب شه یکی بد حجاب هیچ اتفاقی نمیفته . . .!

• Like 6
لینک به دیدگاه

بیتا جون یه سوال می پرسم ازت خداییش منصفانه بهش جواب بده

ماشا خانوم دکترم هستی و یه خانوم با کمالات

فرض کن شما یه بیماری داری طبق تجربه و علمت میایی یه روش درمونی رو براش در پیش می گیری بعد مدتی دوباره بیمار میاد پیش شما و میگه من هنو خوب نشدم شما بازم روی ایشون آزمایشات و روشهای درمانی انجام میدید

حالا سوال من اینه

وختی شما به عنوان دکتر دیدید این روش شما واسه اون بیمار جواب نمیده روش خودتونو عوض نمی کنید حتما اصرار دارید که این روش تنها روشه

ما سی ساله که حجاب رو به صورت اجباری تو کشورمون داریم خدا وکیلی بهم بگو وضع بهتر شده یا بدتر جوونا دیندارتر شدن یا دین گریزتر اخلاقمندتر شدن یا بی اخلاق

بالاخره باید از خودمون بپرسیم ایراد از کجاست

من با فلسفه پوشش مشکلی ندارم اتفاقا معتقدم حدود انسانی باید رعایت بشه یعنی طرف باید طوری لباس بپوشه که جنبه های انسانی رو به نمایش بزاره نه جنبه های حیوونیش

اما این بحث حجاب زوری مثل خونه بی پایه و فنداسیون هس به زور می خوان سقف برجا بمونه اما پایه پوچه

• Like 11
لینک به دیدگاه
عزیز دل :

تو اون تاپیکم بت گفتم . . .!

حجاب(پوشش) دستور فردیه نه اجتماعی . . .!

مطمئن باش تو یه جامعه اگه یکی با حجاب شه یکی بد حجاب هیچ اتفاقی نمیفته . . .!

حجاب دستور خدا است به تمام آحاد زنان جامعه است ............كجاست فردي است

وظيفه حكومت اسلامي اجراي قوانين مربوط به كل جامعه است

زن بي حجاب وارد اجتماع شده تا وضعيت فردي خودش را به كل اجتماع تحميل و نشان دهد

بي حجابي بيماري مسري وويروسي بي بندوباري وولنگاري در جامعه خواهد بود

• Like 2
لینک به دیدگاه
بیتا جون یه سوال می پرسم ازت خداییش منصفانه بهش جواب بده

ماشا خانوم دکترم هستی و یه خانوم با کمالات

فرض کن شما یه بیماری داری طبق تجربه و علمت میایی یه روش درمونی رو براش در پیش می گیری بعد مدتی دوباره بیمار میاد پیش شما و میگه من هنو خوب نشدم شما بازم روی ایشون آزمایشات و روشهای درمانی انجام میدید

حالا سوال من اینه

وختی شما به عنوان دکتر دیدید این روش شما واسه اون بیمار جواب نمیده روش خودتونو عوض نمی کنید حتما اصرار دارید که این روش تنها روشه

ما سی ساله که حجاب رو به صورت اجباری تو کشورمون داریم خدا وکیلی بهم بگو وضع بهتر شده یا بدتر جوونا دیندارتر شدن یا دین گریزتر اخلاقمندتر شدن یا بی اخلاق

بالاخره باید از خودمون بپرسیم ایراد از کجاست

من با فلسفه پوشش مشکلی ندارم اتفاقا معتقدم حدود انسانی باید رعایت بشه یعنی طرف باید طوری لباس بپوشه که جنبه های انسانی رو به نمایش بزاره نه جنبه های حیوونیش

اما این بحث حجاب زوری مثل خونه بی پایه و فنداسیون هس به زور می خوان سقف برجا بمونه اما پایه پوچه

اتفاقاً براي شما جواب پزشكي اجتماعي دارم بفرما ::

.

.

.

بسمه تعالي

هيچ کاري نبايد به اجبار انجام گيرد ....خوب......

آيا اين موضوع در همه موارد صادق است ؟!

در جوامع بشري ؛ براي اينکه هرج ومرج رخ ندهد وآنارشيسم حاکم نگردد وزندگي مردم در امنيت وآسايش طي شود بايد قانون حاکم گردد.

قانونمند شدن زندگي مردم توسط مسئولين هر کشور يعني اعمال بايد ها ونبايدها است واين به معناي محدود شدن بعضي از کارها ورفتارها وگفتارها ی مردم خواهد بود که اين امر براي بعضي ها ناخوشايد است وحالت اجباري براي خود تلقي ميشود

1 - قانون راهنماي ورانندگي بايدها ونبايدها دارد وجريمه ها سنگين وحتي ابطال تصديق رانندگان متخلفين را در پي دارد

که اين امر براي عده اي ناراحت کننده است

2 - مثال پزشکي ذکر ميکنيم :

فرضا دونفر بيمار هستند ؛ ؛نفر اول دچار بيماري عفونت کليوي ونفر دوم مبتلا به بيماري هپاتيت يا ايدزشده اند

هر دو بيمار حاضر به درمان بيماري خويش نيستند .

توجيه سرباز شدن آنها از عدم درمان ؛ اينکه درمان بيماري شخصي است؛ ؛امري اجباري نبوده واختياري ميباشد

خوب

آيا سازمان بهداشت کشور وجامعه پزشکي ايران مجازند که از درمان هر دوبيمار{{{{ به بهانه اينکه خود بيماران درمعالجه بيماري خويش ممانعت بعمل مي اورند }}} صرف نظر نمايند؟؟

يا اينکه ميتوان از درمان بيمار اول {مبتلا به عفونت کليوي} خود داري نمود چون خطري براي جامعه ومردم ندارد ولي نسبت به بيمار دوم که مبتلا به ايدز است

بايد ......وبه صورت اجباري اورا قرنطينه وتحت درمان قرارش داد .

بايد وي رااز مردم جدا نمود وکنترلش کرد والا خيلي ها را آلوده خواهد ساخت

عدم رضايت بيماري ايدزي از درمان خويش درمقابل سلامتي کل جامعه هيچ ارزشي ومحلي از اعراب ندارد

خوب

مگر قرنطينه نمودن بيماري ايدزي اجباري نيست ؟؛ پس چرا مردم نسبت به اين (اجباربودن ) واعتراض خود بيماري ايدزي ؛ مخالفت وهمدردي با خود بیمار نميکنند .

3 - مگر خريد وفروش وکاسبي مجاز نيست ؟ پس چرا دولت ونيروي انتظامي به زور وقدرت جلو خريد وفروش مواد مخدررا ميگيرد وکسي اعتراض نمي کند ؟

( پيامبران ) ؛ پزشکان منصوب شدهءاز طرف خداوند متعال براي درمان مردم ؛ اظهار ميدارند:

برهنگي وخودآرائي وعرضه اندام وتن آرائي بعضي زنان در بيرون منزل وبراي مردان نامحرم يک نوع بيماري مسري بوده وسرانجام منجر به سست کردن بنياد وتخريب کانون خانواده خواهد شد.

اين بيماري غيرت مردان را مي کشد وعفت زنان را بر باد ميدهد .

لذا براي معالجه اين بيماري مهلک ومسري ؛ وشیوع آن داروي ونسخه درما ني توسط پزشکان خدا براي

الف : جلوگيري از سرايت آن

ب : ونيز جهت درمان بيماران مبتلا، ..........................

در اختيار تمام مردم قرا داده وميدهند

- خوب با آنهائي که نمي خواهند بيماري مسري خويش را درمان کنند ويا با آنهائي که مانع درمان اين بيماران ميشوند !! چه بايد کرد؟

- خدا ميگويد (عرضه {{جنسيت}} )براي غير محرم ؛ بيماري است ودرمان اين بيماري ؛ از راه «عرضه ((جنسيت ))»براي محرم ؛ انجام ميگيرد وبس

خوب چه کسي راست ميگويد ؛ خدا راست ميگويد

يا غيرت سوزان وعفت ربايان .... کداميک ؟

والسلام

• Like 2
لینک به دیدگاه
حجاب دستور خدا است به تمام آحاد زنان جامعه است

حجاب فردیه خودتم بهتر از من میدونی . . .!

جاییم ننوشته به زور باید حجاب رعایت شه!

وظيفه حكومت اسلامي اجراي قوانين مربوط به كل جامعه است

وظیفه ی حکومت اسلامی ، اجرای قوانین اسلامی در سطح جامعه هست نه تحمیل اون در سطح فردی!

زن بي حجاب وارد اجتماع شده تا وضعيت فردي خودش را به كل اجتماع تحميل و نشان دهد

بي حجابي بيماري مسري وويروسي بي بندوباري وولنگاري در جامعه خواهد بود

اتفاقاً براي شما جواب پزشكي اجتماعي دارم بفرما ::

.

.

.

بسمه تعالي

هيچ کاري نبايد به اجبار انجام گيرد ....خوب......

آيا اين موضوع در همه موارد صادق است ؟!

در جوامع بشري ؛ براي اينکه هرج ومرج رخ ندهد وآنارشيسم حاکم نگردد وزندگي مردم در امنيت وآسايش طي شود بايد قانون حاکم گردد.

قانونمند شدن زندگي مردم توسط مسئولين هر کشور يعني اعمال بايد ها ونبايدها است واين به معناي محدود شدن بعضي از کارها ورفتارها وگفتارها ی مردم خواهد بود که اين امر براي بعضي ها ناخوشايد است وحالت اجباري براي خود تلقي ميشود

1 - قانون راهنماي ورانندگي بايدها ونبايدها دارد وجريمه ها سنگين وحتي ابطال تصديق رانندگان متخلفين را در پي دارد

که اين امر براي عده اي ناراحت کننده است

2 - مثال پزشکي ذکر ميکنيم :

فرضا دونفر بيمار هستند ؛ ؛نفر اول دچار بيماري عفونت کليوي ونفر دوم مبتلا به بيماري هپاتيت يا ايدزشده اند

هر دو بيمار حاضر به درمان بيماري خويش نيستند .

توجيه سرباز شدن آنها از عدم درمان ؛ اينکه درمان بيماري شخصي است؛ ؛امري اجباري نبوده واختياري ميباشد

خوب

آيا سازمان بهداشت کشور وجامعه پزشکي ايران مجازند که از درمان هر دوبيمار{{{{ به بهانه اينکه خود بيماران درمعالجه بيماري خويش ممانعت بعمل مي اورند }}} صرف نظر نمايند؟؟

يا اينکه ميتوان از درمان بيمار اول {مبتلا به عفونت کليوي} خود داري نمود چون خطري براي جامعه ومردم ندارد ولي نسبت به بيمار دوم که مبتلا به ايدز است

بايد ......وبه صورت اجباري اورا قرنطينه وتحت درمان قرارش داد .

بايد وي رااز مردم جدا نمود وکنترلش کرد والا خيلي ها را آلوده خواهد ساخت

عدم رضايت بيماري ايدزي از درمان خويش درمقابل سلامتي کل جامعه هيچ ارزشي ومحلي از اعراب ندارد

خوب

مگر قرنطينه نمودن بيماري ايدزي اجباري نيست ؟؛ پس چرا مردم نسبت به اين (اجباربودن ) واعتراض خود بيماري ايدزي ؛ مخالفت وهمدردي با خود بیمار نميکنند .

3 - مگر خريد وفروش وکاسبي مجاز نيست ؟ پس چرا دولت ونيروي انتظامي به زور وقدرت جلو خريد وفروش مواد مخدررا ميگيرد وکسي اعتراض نمي کند ؟

( پيامبران ) ؛ پزشکان منصوب شدهءاز طرف خداوند متعال براي درمان مردم ؛ اظهار ميدارند:

برهنگي وخودآرائي وعرضه اندام وتن آرائي بعضي زنان در بيرون منزل وبراي مردان نامحرم يک نوع بيماري مسري بوده وسرانجام منجر به سست کردن بنياد وتخريب کانون خانواده خواهد شد.

اين بيماري غيرت مردان را مي کشد وعفت زنان را بر باد ميدهد .

لذا براي معالجه اين بيماري مهلک ومسري ؛ وشیوع آن داروي ونسخه درما ني توسط پزشکان خدا براي

الف : جلوگيري از سرايت آن

ب : ونيز جهت درمان بيماران مبتلا، ..........................

در اختيار تمام مردم قرا داده وميدهند

- خوب با آنهائي که نمي خواهند بيماري مسري خويش را درمان کنند ويا با آنهائي که مانع درمان اين بيماران ميشوند !! چه بايد کرد؟

- خدا ميگويد (عرضه {{جنسيت}} )براي غير محرم ؛ بيماري است ودرمان اين بيماري ؛ از راه «عرضه ((جنسيت ))»براي محرم ؛ انجام ميگيرد وبس

خوب چه کسي راست ميگويد ؛ خدا راست ميگويد

يا غيرت سوزان وعفت ربايان .... کداميک ؟

والسلام

چرا حرف بیخود میزنی!؟

تو اون تاپیکم بت گفتم خواهر من به عنوان یه فرد بد حجاب از تو 100 درجه معتقد تره و بیمار نیست . . .!

• Like 3
لینک به دیدگاه

جاییم ننوشته به زور باید حجاب رعایت شه!

وظیفه ی حکومت اسلامی ، اجرای قوانین اسلامی در سطح جامعه هست نه تحمیل اون در سطح فردی!

چرا حرف بیخود میزنی!؟

تو اون تاپیکم بت گفتم خواهر من به عنوان یه فرد بد حجاب از تو 100 درجه معتقد تره و بیمار نیست . . .!

در مثل مناقشه نيست

بي حجابي يك نوع بيماري است

وكسيكه به اسلام اعتقاد وپايبند است وبه قول تو 100درجه ازمن نوعي معتقدتر است ؛ با قوانين واحكام اسلام دهن كجي نمي كند :jawdrop:

ضرب المثل داريم :

از کوزه همان برون تراود که در اوست

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه جالب پس همه زن هایی که تو دنیا هستن بیمارند

ایول چه بینش خوبی

به نظر من که بیمار نیستن و بهترین زندگی رو واسه همسرانشون و بچه هاشون فراهم کردن

جامعه ما دومین کشور طلاق هستش

البته اگه به نسبت جمعیت نگاه کنیم اولیم

جامعه ما بیشترین بازدید کننده رو از سایتای مستهجن پس از ژاپن داره

اینا دلیلش چیه؟

حالا ما بیماریم یا اونا؟

اگه تاپیک به توهین کشیده بشه بسته میشه

رعایت کنید لطفا

• Like 9
لینک به دیدگاه
در مثل مناقشه نيست

وكسيكه به اسلام اعتقاد وپايبند است وبه قول تو 100درجه ازمن نوعي معتقدتر است ؛ با قوانين واحكام اسلام دهن كجي نمي كند :jawdrop:

ضرب المثل داريم :

از کوزه همان برون تراود که در اوست

تو چرا نمیفهمی من چی میگم!؟ :banel_smiley_4:

مثال از این واضح تر میخوای!؟

میگم خواهر من اینطوریه! از هر کسی بهتر میشناسمش!

دوست عزیزی که هم دانشگاهیمه میگفت :

زمانی هد بند می ذاشتم و با خود می گفتم:

1-به حجاب کامل اعتقاد دارم چون متفکران شیعه احادیث حجاب رو تصدیق می کنند.

2-با حجاب کامل توجهات از زیبایی فرد برداشته می شه و به خود شخص معطوف می گردد.

3-شاید من به تنهایی با حجاب خود تاثیری بر اطرافیان و جامعه نداشته باشم ولی وقتی حجاب عمومیت پیدا کند ارزش های جامعه تغییر می کند و دیگر چندان زیبایی ارزش محسوب نمی شود.

الآن هدبند نمیذارم و با خود می گویم:

1-دانشمندان چنان غرق در احادیث شدند که گویا از جامعه به دورند و نمیبینند فردی با حجاب کامل از جامعه طرد می شود از کجا معلوم این احادیث مربوط به حال نیز باشد.

2-چرا در این سن کم این طور خودم رو عذاب بدم در صورتی که هیچ تاثیری به حال و احوالات من ندارد.

3-اگر انسان سایر جنبه های وجودیه خودش را قوی کند دیگر این ظواهر واین یه تیکه مو، بی معنی می شود.

4-چرا الآن شادترم و در عین حال وضعیت روحی و فکریم تفاوتی نکرده.

5-چرا بی خود و بی نتیجه خودم رو از جامعه دور کنم الحق که این حجابم تاثیری مفید نداشته.

6-حجاب دارای اهمیت زیادی در مقایسه با سایر اعمال نیست زیرا که قرآن به آن خیلی کم اشاره کرده.

قضاوت به عهده ی خواننده . . .!

• Like 2
لینک به دیدگاه

جواب :

1 - زن وقتي ازمنزل خارج شود وخودش را آرايش كرده وعرضه اندام مي كند دارد براي مردم اجتماع خودش را جلوه ميدهد ......

2 - اگر بي حجابي يك امر فردي است ونه اجتماعي ........پس براي چه كسي عرضه اندام ميكند براي در وديوار وزمين وآسمان .......

يا براي مردم

جاییم ننوشته به زور باید حجاب رعایت شه

جواب

اعمال قانون توسط حكومت ، براي افراد خطا كار ، نياز به قدرت وصلابت دارد

جواب

بي حجابي وقتي وارد جامعه ميشوند بايد تابع قوانين جامعه شوند ولي وقتي در منزل باشند با انان كاري ندارند

در منزل شراب خوردن ؛ اگرچه فرد گناه كرده است ولي حكومت با او كاري ندارد ولي اگر درملاء عام شراب خورد ، دولت با قدرت با او مقابله ميكند

• Like 3
لینک به دیدگاه

در مثل مناقشه نيست :

اول تخم مرغ دزد بعد يواش يواش شتر مرغ ميشود

اول يك نخ سيگار كشيدن كه مهم نيست ولي بعد از مدتي معتاد شدن .............

كار خلاف اولش از كوچك شروع ميشود بعد ..........

لینک به دیدگاه

خدایا چرا من هرجا میرم باید یکی یدونه از این تاپیک های روشن فکرانه ببینم؟!mornincoffee.gif

جدا" باعث شعف هستش که مسائل جامعه ی ما به این خوبی داره انالیز میشه و ریشه ی عمقی مشکلات و بیماریها داره کشف میشه!!

یعنی همه ی بی بند و باری ها و بیکاریها و تفاوت ها و تبعیض ها و بدبختی ها (که اصلا درد جامعه ی ما نیستند و به هیچ وجه ریشه ی روانی هم ندارن) یک طرف؛ا بی حجابی که یک ویروس شناخته شده ست طرف دیگه!!!

و چه قدر این ویروس نازنینه که با تغییر فصل نوعش هم فرق میکنه!!

در مثل مناقشه نيست

و واقعا ما چقدر بیمار و روانی در دنیا داریم!!

به خاطر همینه که الان جز معدود کشور های ابر پیشرفته هستیم!!!!

چه جامعه قشنگی!! زنان بیمار و مردان سالم!

• Like 6
لینک به دیدگاه
چه جالب پس همه زن هایی که تو دنیا هستن بیمارند

ایول چه بینش خوبی

به نظر من که بیمار نیستن و بهترین زندگی رو واسه همسرانشون و بچه هاشون فراهم کردن

جامعه ما دومین کشور طلاق هستش

البته اگه به نسبت جمعیت نگاه کنیم اولیم

جامعه ما بیشترین بازدید کننده رو از سایتای مستهجن پس از ژاپن داره

اینا دلیلش چیه؟

حالا ما بیماریم یا اونا؟

اگه تاپیک به توهین کشیده بشه بسته میشه

رعایت کنید لطفا

متاسفم براي تو :

1 - چرا موضوع ها را با هم قاطي وخلط ميكنيد

2 - بي حجابي همچون حالت بيماري مسري دارد كه به ساير افراد مستعد ( نه همه كس) سرايت ميكند ..........وداريد مي بينيد كه بي حجابي اگر جلوش نگيريم به اشخاص مستعد در حال گسترش است .

3 كارداخل منزل واداره خانه ربط به بيرون منزل ندارد كار داخل منزل فردي وشخصي است ولي عشوه گري وجلوه گري براي نامحرمان در بيرون منزل ؛ بعكس ممكنست باعث انهدام ومتلاشي شدن كانون خانوداه ميشود

4 - بازديد سايتهاي مستهجن وبالابودن طلاق در ايران ..........معلومست به خاطر بي ديني ودوري از احكام وقوانين اسلامي وحياتبخش مكتب است ..........ما هم همين را ميگويم كه بي حجابي يكي از عوامل آن است ............

اولش بي حجابي بعد به كجا ختم خواهد شد :w00:

5 - بي حجابي توهين به شرافت وحيثيت ومقام والاي زن مسلمان ايراني است

• Like 3
لینک به دیدگاه
خدایا چرا من هرجا میرم باید یکی یدونه از این تاپیک های روشن فکرانه ببینم؟!mornincoffee.gif

جدا" باعث شعف هستش که مسائل جامعه ی ما به این خوبی داره انالیز میشه و ریشه ی عمقی مشکلات و بیماریها داره کشف میشه!!

یعنی همه ی بی بند و باری ها و بیکاریها و تفاوت ها و تبعیض ها و بدبختی ها (که اصلا درد جامعه ی ما نیستند و به هیچ وجه ریشه ی روانی هم ندارن) یک طرف؛ا بی حجابی که یک ویروس شناخته شده ست طرف دیگه!!!

بي حجابي هم براي مرد است وهم براي زن است

بدبختي من نمي دانم اينهمه تاپيك در باره اين موضوع نوشتم ولي نخوانده ، زود جواب ميدهند .......چرا ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟

محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض .

محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول.

محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست :

- وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت .

محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز

من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز.

محجوبه ميگويد: زيبائي يعني :

نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش .

محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز.

محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز.

محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم:

.هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست

حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد.

وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام.

• Like 4
لینک به دیدگاه

بي حجابي يكي از چندين بيماري هاي اجتماعي - فرهنگي - اقتصادي و.و.و اما مسري جامعه به حساب مي آيد

• Like 1
لینک به دیدگاه
بي حجابي هم براي مرد است وهم براي زن است

بدبختي من نمي دانم اينهمه تاپيك در باره اين موضوع نوشتم ولي نخوانده ، زود جواب ميدهند .......چرا ؟

دوست عزیز (!)

کم از شما تاپیک ندیدم که ندونم چی میتونه محتواش باشه!! (چه اینجا چه باشگاه)

بگذریم که اگر بحثی رو ندونم بهش جواب نمیدم اما متاسفانه باید بگم بحث هایی که از طرف شما و در رابطه با این موضوعات شروع میشه دیگه برای همه تعریف شده ست! نخونده هم میشه بهش جواب داد!!

ناراحت نشید اما:

یا ورژن تفکراتتون رو در این زمینه بالا ببرید یا اصلا دیگه ازش استفاده نکنید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست عزیز (!)

کم از شما تاپیک ندیدم که ندونم چی میتونه محتواش باشه!! (چه اینجا چه باشگاه)

بگذریم که اگر بحثی رو ندونم بهش جواب نمیدم اما متاسفانه باید بگم بحث هایی که از طرف شما و در رابطه با این موضوعات شروع میشه دیگه برای همه تعریف شده ست! نخونده هم میشه بهش جواب داد!!

ناراحت نشید اما:

یا ورژن تفکراتتون رو در این زمینه بالا ببرید یا اصلا دیگه ازش استفاده نکنید.[/quote]

یا ورژن تفکراتتون رو در این زمینه بالا ببرید یا اصلا دیگه ازش استفاده نکنید

اما جواب را بشنو

من يك ايراني مسلمان هستم كه از واژه ها وعبارت ها واصطلاحات وتعابير مكتب وائين موجود دركشورش استفاده ميكند وبس

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...