سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ وختی اسم افریقای جنوبی رو می شنید چه تصویری جلو چشاتون میاد ؟ برای من تا همین چن وخت پیش یه تصویر ویران پر از مردمانی که بسیار لاغر و بیمار و بیسواد بدون مسکن و غذا و لباس هستند بود اما این روزا وختی در لابلای اخبار جام جهانی گوشه گوشه های این کشور رو می بینم چیزی مثل آه چیزی مثل افسون برای خودمون تو وجودم احساس می کنم کاش ماهم نلسون ماندلایی داشتیم کاش :pichak29: 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بیا بوگو نلسون ماندلا کی بود؟ چی کرد؟ چرا کرد؟ من میدونما آیا شوما هم میدونید؟ 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بیا بوگو نلسون ماندلا کی بود؟ چی کرد؟ چرا کرد؟ من میدونما آیا شوما هم میدونید؟ چقد دلت واسه تالارت شور میزنه . . .! 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ چقد دلت واسه تالارت شور میزنه . . .! تالار من؟ 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ تالار من؟ تالاری که مسئولیتش روو دووشته . . .! 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تالاری که مسئولیتش روو دووشته . . .! مسئولیت؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ای کاش 50 سال پیش یا 50 سال بعد بدنیا میومدیم 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ تالار من؟ تالاری که مسئولیتش روو دووشته . . .! مسئولیت؟ responsibility نمنه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یکی از علل ریزش مو خاراندن مداوم سر می باشد :w127: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ یکی از علل ریزش مو خاراندن مداوم سر می باشد :w127: يکي ديگه از دلايلش هم کلاه گذاشتن رو ي سره 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ يکي ديگه از دلايلش هم کلاه گذاشتن رو ي سره :girlhi: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ :girlhi: چادر هم................................................:jawdrop::jawdrop::jawdrop: :167::167::167: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ماندلا هم کچل بود؟ نه موهاش ور وزی هستش مثل اسکاج:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ نه موهاش ور وزی هستش مثل اسکاج:banel_smiley_52: آخی چه خوش تیپ :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ آخی چه خوش تیپ :banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده