رفتن به مطلب

دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه هفت پژوهشی isi را به خود اختصاص داد


ارسال های توصیه شده

[h=1]دانشگاه علوم پزشکی ایران رتبه هفت پژوهشی ISI را به خود اختصاص داد[/h] [h=3]تهران - ایرنا - معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این دانشگاه طبق بررسی های صورت گرفته در سال 2014 از طرف ISI رتبه هفتم پژوهشی را بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داد.[/h]

81427984-6144021.jpg به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر علی جواد موسوی روز سه شنبه در مراسم گرامیداشت روز پژوهش و معرفی پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی برتر اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران پیش از ادغام با دانشگاه تهران دارای رتبه چهار پژوهشی بود اما به دلیل ادغام در حال حاضر بر اساس بررسی های وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دارای رتبه هشتم پژوهشی کشور است.

 

وی افزود:در پی این ادغام محدودیت های زیادی از نظر بودجه به وجود آمده به گونه ای حتی در 6 ماهه اول سال 92 دانشگاه علوم پزشکی ایران هیچ بودجه پژوهشی در اختیار نداشت و بیشتر نیازهای پژوهشی ما به عنوان دانشگاه ایران ثبت نمی شد و در اختیار دانشگاه تهران بود.

 

جواد موسوی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی ایران باید برای رسیدن به جایگاه والای خود نقاط قوت و فرصت ها را بشناسد و نقاط ضعف را تقویت کند.

 

وی اظهار کرد: هیات علمی دانشگاه بسیار قوی و توانمند است و زیرساخت های مناسب پژوهشی در این دانشگاه وجود دارد همچنین بخش زیادی از کارخانه ها در اطراف این دانشگاه است که فرصت مناسبی برای پژوهش به شمار می رود.

 

وی گفت: در حال حاضر بودجه کافی به ویژه برای پژوهش هایی که تبدیل به محصول می شوند در اختیار داریم و شورای پژوهشی دانشگاه از طرح های پژوهشی به خوبی حمایت می کند.

 

جواد موسوی به بخشی از اقدامات صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی ایران اشاره کرد و گفت: راه اندازی کمیته اخلاق در پژوهش، راه اندازی دفتر هماهنگی مراکز تحقیقاتی و راه انداری سامانه تشویق مقالات ، افزایش توجه به طرح های مورد بررسی در شورای پژوهش، برگزاری کارگاره های متنوع با هدف تقویت و توانمند سازی محققان و تشکیل شورای انتشارات دانشگاه از جمله اقدامات صورت گرفته است.

 

وی ادامه داد: همچنین پذیرش 30 دانشجوی دکترای تخصصی پژوهشی در مراکز تحقیقاتی، انجام اقدامات اولیه برای راه اندازی مجتمع مراکز رشد دانشگاه، اجرای طرح کوهورت دانشگاه و راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقاتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در این دانشگاه به شمار می رود.

 

وی گفت: تدون برنامه استراتژی برای پژوهش دانشگاه با هدف توسعه پژوهش، پژوهش محور کردن آموزش ، حمایت همه جانبه از پژوهش و پژوهگشران و توسعه کمی و کیفی پژوهش ها نیز از دیگر اقدامات انجام شده در این دانشگاه است.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...