Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ پلیس استرالیا اعلام کرده که گروگان گیر احتمالا یک پناهنده ایرانی است که نام خود را به هارون مونس تغییر داده. او به دست داشتن در قتل همسر سابقش متهم و با وثیقه آزاد بوده است. او به دلیل فرستادن نامه های توهین آمیز برای اعضای خانواده سربازان استرالیایی که در افغانستان کشته شده بودند، محکوم شده است. این پناهجو همچنین با حدود ۴۰ اتهام تعرض جنسی روبرو است. او قبلا لباس روحانیت شیعه به تن می کرده است. در وبسایتی که منسوب به اوست نوشته شده: "قبلا رافضی بودم، اما دیگر نیستم. اکنون الحمدلله مسلمانم". بر اساس سوابق او در پرونده های پلیس، نام او قبلا محمد حسن منطقی بوده است. BBC منبع: بهارنیوز 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نگیری در سیدنی استرالیا/تصاویرکد مطلب : 63495 گروه بین الملل: سیدنی - افراد مسلح چند نفر را در یک کافه در شهر سیدنی در استرالیا به گروگان گرفته اند.میدان مارتن واقع در منطقه مرکزی شهر سیدنی به روی عبور و مرور بسته شده و تعداد زیادی از نیروهای پلیس اطراف کافه را محاصره کرده اند.*3* [TABLE=class: galleryTabs lysprites1] [TR] [TD] [/TD] [TD][/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD=colspan: 2, align: center] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] ۰ داغ کنید 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ 1- بنگاه خبری خالی بند تر از بی بی سی هم وجود داره؟ اونم بی بی سی که شمشیر از رو بسته که ریشه دین رو بزنه. 2- مگر هر خبر و هر تصویری از هر رسانه ای منتشر شد باید باور کرد؟ 3- بالفرض هم خبر صحیح باشه ، خود گروگانگیر اعتراف کرده که دیگه رافضی نیست ، داعشی ها و دارو دستشون به شیعه میگن رافضی. خوب کسی که از مسیر اصلی دین خارج بشه ، دیگه این مسائل ازش جای تعجب نداره. نمونه اش همین داعشی هایی که شیعه ها براشون خار چشم هستند ولی به قول خودشون مسلمان هم هستند . 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نکنه خبر گزاری های خودمون اسوه راستگویی هستند؟! یعنی واقعا ممکنه همه اینا دروغ باشه؟! بحث سر ایرانی بودن این آدم هست... ایرانیهای نمونه اخلاق ! این آقا هم که طلبه تشریف داشتند قبلا... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ نکنه خبر گزاری های خودمون اسوه راستگویی هستند؟! یعنی واقعا ممکنه همه اینا دروغ باشه؟! بحث سر ایرانی بودن این آدم هست... ایرانیهای نمونه اخلاق ! این آقا هم که طلبه تشریف داشتند قبلا... اصلا قیاسی انجام نشد که بگیم کدوم رسانه خوبه کدوم بده ، فقط گفتم بی بی سی رذالتهاش بر کسی پوشیده نیست. و به راحتی اب خوردن هر رسانه ای میتونه هر نوع خوراک خبری دروغی که بخواد به بیینده اش بده. اتفاقا یکی از موضوعاتی کم اهمیت بحث نژاد و ملیت هست که زمانیکه بیش از اندازه بهش بها بدی ، یک جاهایی رگ گردنت بیخودی باد میکنه چون مثلا بفرض یک ایرانی فلان جا یک گندی زده ... ملاک اصلی ملاک دین و تقوا و خدا ترسی هست . یک نفر که در یک روستای دور افتاده افریقایی یا در یک شهر مدرن امریکایی ، یک انسان به معنای واقعی کلمه انسان باشه و خدا ترس باشه ، صدها بار ارزشمند تر از یک ایرانی هست که هیچ بویی از ایمان و تقوی نبرده و دست به جرم و جنایت با هر توجیهی میزنه. ان اكرمكم عند الله اتقاكم افرادی نزد خدا ارزشمند تر هستند که با تقوی تر باشند میخواد ایرانی باشه میخواد مال هر جای دیگه کره زمین باشه. 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اصلا قیاسی انجام نشد که بگیم کدوم رسانه خوبه کدوم بده ، فقط گفتم بی بی سی رذالتهاش بر کسی پوشیده نیست. و به راحتی اب خوردن هر رسانه ای میتونه هر نوع خوراک خبری دروغی که بخواد به بیینده اش بده. اتفاقا یکی از موضوعاتی کم اهمیت بحث نژاد و ملیت هست که زمانیکه بیش از اندازه بهش بها بدی ، یک جاهایی رگ گردنت بیخودی باد میکنه چون مثلا بفرض یک ایرانی فلان جا یک گندی زده ... ملاک اصلی ملاک دین و تقوا و خدا ترسی هست . یک نفر که در یک روستای دور افتاده افریقایی یا در یک شهر مدرن امریکایی ، یک انسان به معنای واقعی کلمه انسان باشه و خدا ترس باشه ، صدها بار ارزشمند تر از یک ایرانی هست که هیچ بویی از ایمان و تقوی نبرده و دست به جرم و جنایت با هر توجیهی میزنه. ان اكرمكم عند الله اتقاكم افرادی نزد خدا ارزشمند تر هستند که با تقوی تر باشند میخواد ایرانی باشه میخواد مال هر جای دیگه کره زمین باشه. این رذیلت هایی که شما میفرمایید چیزهایی هست که رسانه های خودمون در مورد بی بی سی میگن. غیر اینه؟ اتفاقا من رگ گردنم باد نمیکنه که هیچ. اعتقادم اینه که افراد اعم از ایرانی و غیر ایرانی به هر اندازه که بیشتر سعی میکنن خودشون رو دیندار نشون بدن به همون اندازه از معیارهای واقعی انسانیت دور میشن... و این ریاکاری تا یه جایی پیش میره. بعدش یه جایی مثل این مورد همه چی برملا میشه و واقعیت آشکار... شخصیت واقعی فرد. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اصلا قیاسی انجام نشد که بگیم کدوم رسانه خوبه کدوم بده ، فقط گفتم بی بی سی رذالتهاش بر کسی پوشیده نیست. و به راحتی اب خوردن هر رسانه ای میتونه هر نوع خوراک خبری دروغی که بخواد به بیینده اش بده. اتفاقا یکی از موضوعاتی کم اهمیت بحث نژاد و ملیت هست که زمانیکه بیش از اندازه بهش بها بدی ، یک جاهایی رگ گردنت بیخودی باد میکنه چون مثلا بفرض یک ایرانی فلان جا یک گندی زده ... ملاک اصلی ملاک دین و تقوا و خدا ترسی هست . یک نفر که در یک روستای دور افتاده افریقایی یا در یک شهر مدرن امریکایی ، یک انسان به معنای واقعی کلمه انسان باشه و خدا ترس باشه ، صدها بار ارزشمند تر از یک ایرانی هست که هیچ بویی از ایمان و تقوی نبرده و دست به جرم و جنایت با هر توجیهی میزنه. ان اكرمكم عند الله اتقاكم افرادی نزد خدا ارزشمند تر هستند که با تقوی تر باشند میخواد ایرانی باشه میخواد مال هر جای دیگه کره زمین باشه. خیلی جالبه خیلی شما از یه طرف عنوان میکنید که ملیت و نژاد کم اهمیته و از طرفی دین پر اهمیت. یعنی همیشه وجه تمایزی بین انسانها قرار میدید و هر کس ایده ش مثل شما نباشه آدم پست و منفوریه. خدایی که همیشه ازش اسم برده میشه که خدای همه ی ادم هاست رو انحصاری برای خودتون میدونید و بقیه رو جز حیوانات به حساب میارید. جرم و جنایت رو بین کشورهای دین دارو بی دین مقایسه کن !!!! یکی برای ملتش رگ غیرتش باد میکنه و شما برای دین ملت دیگه به نظرتون کدومشون بهتره؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تو این خبر ها هیچ جا نگفته طرف ایرانیه یا ممکنه باشه. 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ خیلی جالبه خیلیشما از یه طرف عنوان میکنید که ملیت و نژاد کم اهمیته و از طرفی دین پر اهمیت. یعنی همیشه وجه تمایزی بین انسانها قرار میدید و هر کس ایده ش مثل شما نباشه آدم پست و منفوریه. خدایی که همیشه ازش اسم برده میشه که خدای همه ی ادم هاست رو انحصاری برای خودتون میدونید و بقیه رو جز حیوانات به حساب میارید. جرم و جنایت رو بین کشورهای دین دارو بی دین مقایسه کن !!!! یکی برای ملتش رگ غیرتش باد میکنه و شما برای دین ملت دیگه به نظرتون کدومشون بهتره؟؟؟؟؟ دوست عزیز. این ایده و حرف ، ایده من نیست ، این حرف قران هست و فکر میکنم اگر بدون تعصب روش فکر کنیم ، اتفاقا خیلی به فطرت و سرشت انسان هم سازگار باشه . اینکه هر کس با تقواتر باشه ، برتر هست ، حالا میخواد اون فرد هموطن باشه یا غیر هموطن ، میخواد زبونش فارسی باشه یا المانی باشه ، میخواد سفید پوست باشه یا سیاه پوست ... واقعا اهمیتی نداره ، اون چیزی که مهمه ایمان واقعی داشتن هست . ایمان و تقوا داشتن هم چیز پیچیده ای نیست ، یعنی انسان بودن . انسانی که مورد رضای خالقش یعنی خداوند باشه . به نظر شما این ناسازگار با فطرت هست؟ نمونه عملی این ایه هم پیامبر گرامی اسلام بودند که با اینکه عرب بودند ولی برای ایشان ، فردی مثل سلمان فارسی از یک ملیت دیگه ، یک شان و مقام والا داشتند یا فردی سیاه پوستی مثل بلال. و مطلب بعد اینکه من جایی نگفتم من انسان هستم و هر کس مثل من نباشه پست و منفور هست بلکه گفتم هر کس هر چقدر در مسیر دین قرار داشته باشه احتمال بیراهه رفتنش کمتر هست و هر کس هر چقدر از دین فاصله بگیره احتمال لغزشش بیشتر میشه . بازه ای هم که یک انسان میتونه حرکت کنه میتونه تا حدی اوج بگیره که ملائک او رو سجده کنند و یا تا حد یک حیوان تنزل پیدا کنه. من که شخصی نیستم که بخوام ادعایی داشته باشم و مثلا بخوام خودم رو از کسی بالاتر بدونم ، حتی اون عرفا و علمای دینی ما ، هم خودشون رو از یک فرد گبر و بی دین هم پایینتر میدونن و حتی یک نفر رو هم پایینتر از خودشون نمیدونند ، قضاوت کار ما نیست ، ما فقط وظیفه داریم توی مسیری که برای ما تعیین شده حرکت کنیم و بقیش رو امید به رحمت خداوند داشته باشیم. این داستان هم از حضرت موسی نقل شده که : روزی خدا به حضرت موسی فرمود که فردا که به کوه طور می آیی یک موجود پست تر از خودت را هم بیاور. خدا می خواست او را امتحان کند. حضرت موسی فکر کرد که چه کسی را ببرد؟ ما ظاهر همه را می بینیم و از باطن آنها خبر نداریم. بالاخره موسی به نتیجه ای نرسید. حضرت موسی به سگی رسید که بیمار و خیلی زشت بود. در ضمن سگ نجس هم هست. حضرت موسی گفت که این سگ را با خودم می برم. ولی به خودش نهیب زد و گفت که این هم خلقت خداست و تو از باطن آن چیزی نمی دانی. حضرت موسی قلاده ی سگ را رها کرد و توبه کرد. وقتی حضرت موسی به کوه طور رسید، به موسی خطاب شد که چرا کسی را با خودت نیاوردی؟ موسی گفت که من کسی را پیدا نکردم.خطاب شد که چرا آن حیوان را با خودت نیاوردی؟ خطاب شد: ای موسی، اگر آن حیوان را با خودت می آوری تو را از انبیاء حذف می کردم. دوست عزیز ، دین صرفا یک واژه دهن پر کن و شعار قشنگ دادن نیست ، دین و دینداری واقعی داشتن خیلی سخت هست ، نمونه اش همین داستان بالا ، که یک نفر مثل حضرت موسی که پیامبر خدا بوده ، اگر لحظه ای فکر میکرده از یک سگ بالاتر هست ، خداوند مقام نبوت رو از او میگرفته .. حالا کدوم یک از ما هستیم که یک نفر (حیوان پیش کش ) رو از خودمون پایینتر ندونیم؟ حالا بعنوان مثال ، شما در کدوم مکتب و ایدئولوژی بشری چنین اموزه ای رو داری که هر چقدر هم مقام بالا و عالی داشتی ، حق نداری خودت رو از هیچ موجودی بالاتر و برتر بدونی؟ 1 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ البته اگه پیگیر اخبار باشید مشخصه که داعش فقط با شیعه دشمن نیست نمونه خیلی واضحش کردستان عراق اونا که سنی ان داعش با اسلام دشمنه 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ وقتی قرار بر این باشه که از دین تعریف بشه , خیلی ها ازبر کردن که حرفای قشنگی بزنن و مثالهای خوبی هم بیارن. ولی تعجب من اینجاست که چرا تو عمرم یک نفر مسلمان کاملا مسلمان ندیدم. تو همین مملکت ما اینهمه دزدی و چپاول و مال مردم خوری و ربا و هزار جور منکرات رو چه کسانی انجام میدن؟ این دین به این قشنگی چرا نمیتونه این آدما رو هدایت کنه که اینقدر ظلم نکنند؟ تکلیف خودم رو با خودمم نمیدونم. گیج شدم حسابی. 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ این دین به این قشنگی چرا نمیتونه این آدما رو هدایت کنه که اینقدر ظلم نکنند؟ یعنی چی چرا دین نمیتونه ادمها رو هدایت کنه؟ یعنی مثلا توی یک جایی حبسشون کنه که دست به خطا نزنن؟ یا به زور دستشون رو بگیره و به زور به بهشت ببرشون؟ راه و چاه مشخصه ، انسان مختاره هر مسیری رو که میخواد انتخاب کنه . 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تو این خبر ها هیچ جا نگفته طرف ایرانیه یا ممکنه باشه. پايان گروگانگيري+گروگانگير، ايراني است کد مطلب : 63518 گروه بين الملل: پلیس استرالیا اعلام کرده که گروگان گیر احتمالا یک پناهنده ایرانی است که نام خود را به هارون مونس تغییر داده است. به گزارش بي بي سي، او به دست داشتن در قتل همسر سابقش متهم و با وثیقه آزاد بوده است. او به دلیل فرستادن نامه های توهین آمیز برای اعضای خانواده سربازان استرالیایی که در افغانستان کشته شده بودند، محکوم شده است. این پناهجو همچنین با حدود ۴۰ اتهام تعرض جنسی روبرو است. او قبلا لباس روحانیت به تن میکرده است! در وب سایتی که منسوب به اوست نوشته شده: "قبلا شيعه بودم، اما دیگر نیستم...."!! بر اساس سوابق او در پرونده های پلیس، نام او قبلا محمد حسن منطقی بوده است. از سوي ديگر، ویدئویی منتشر شده که در آن جزئیات بیشتری از تقاضاهای گروگانگیر مشخص میشود. او در ازای گرفتن پرچم داعش، گفته یک گروگان را آزاد میکند و برای صحبت با نخستوزیر استرالیا هم پنج نفر را آزاد خواهد کرد. علاوه بر این او از رسانهها خواسته که اعلام کنند این اقدام، حمله گروه موسوم به دولت اسلامی به سیدنی است. او برای اعلام تقاضاهایش از گروگانهای خود خواسته با رسانهها تماس بگیرند. خبر تكميلي: پليس استراليا، با حمله به محل گروگان گيري و پرتاب نارنجك، تعدادي از افراد گروگان گرفته شده را آزاد كرده كه تصاوير مستقيم مخابره شده از محل در شبكه هاي خبري نشان مي دهد، تعدادي از آنها با برانكارد در حال تخليه از كافه هستند. پليس گفته 4 نفر از گروگانها مجروح شدهاند. صداي تيراندازي از داخل كافه به گوش مي رسد. هنوز از سرنوشت فرد گروگان گير خبري مخابره نشده است. متهم که ظاهرا ملیت دوگانه استرالیایی-ایرانی داشت و همه نوع جرم و اتهام علیه وی منتشر شده، پیش از این شیخی خودخوانده با نام اصلی "محمد حسن منطقی" بوده و گزارشهای تأیید نشده حاکی از این است که مأموران پلیس با ورود به کافه محل گروگانگیری در سیدنی، او را با گلوله زدهاند و او کشته شده است. اين خبر تكميل مي شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درضمن گروگان گیری با کشته شدن گروگان گیر تمام شد 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یعنی چی چرا دین نمیتونه ادمها رو هدایت کنه؟ یعنی مثلا توی یک جایی حبسشون کنه که دست به خطا نزنن؟ یا به زور دستشون رو بگیره و به زور به بهشت ببرشون؟ راه و چاه مشخصه ، انسان مختاره هر مسیری رو که میخواد انتخاب کنه . لطفا اگ خواستی از حرفی من نقل قول بگیری , از همه ش بگیر تا مفهوم عوض نشه. امانتداری فراموش نشه. از همه اون حرفام نقل قول بگیر تا جواب بدم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام وقتی ماه های حرام پایان گرفت ، مشرکان را هر جا یافتید به قتل برسانید و آنها را اسیر سازید و محاصره کنید و در هر کمینگاه ، بر سر راه آنها بنشینید! هر گاه توبه کنند ، و نماز را برپا دارند ، و زکات را بپردازند ، آنها را رها سازید زیرا خداوند آمرزنده و مهربان است! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ پلیس استرالیا تایید کرد که سه نفر از جمله مظنون به گروگانگیری در جریان حمله کماندوها کشته و چهار نفر دیگر هم زخمی شدهاند. به گفته پلیس یک مرد ۳۴ ساله و یک زن ۳۸ ساله در میان کشتهشدگان هستند. BBc 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ برای این نوع مطالب خبری، درج منبع معتبر داخلی مورد نیاز هستش طبق قوانین تالار قانون شماره 6) حتما و تاکیدنا ارسال مطالب سیاسی با درج منبع و در چهارچوب نظام مجاز میباشد تاپیک قفل میشه و بعدا هم فرستاده میشه بایگانی (البته در صورت ارائه منبع معتبر داخلی تاپیک حفظ میشه و فقط پستهای نامربوط حذف میشه) sara068 شما هم چند مورد دیده شده که تاپیک های مختلف رو با کشوندن به مباحث مذهبی که خلاف قوانین انجمن هم هست به انحراف کشوندین، در صورت مشاهده تکرار این عمل مجبور میشیم برخورد جدی تری کنیم. لطفاً مراعات کنید. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده