helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ Imaaan گفته است: خب از هر جایی که محاسبه ش شروع میشه، قبلش باید این حلقه تون رو شروع کنین، 24 بار تکرار بشه، در انهای حلقه هم این ضرب رو بنویسین و با نتیجه حلقه قبل جمعش کنین. ببخشید فکر کنم اشتباه مینویسم همون نتیجه قبلی رو میده!حلقه رو اخرش نوشتم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ helen۶۶ گفته است: ببخشید فکر کنم اشتباه مینویسم همون نتیجه قبلی رو میده!حلقه رو اخرش نوشتم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خب یه متغیر نیاز دارین که توی هر حلقه محموع رو براتون نگه داره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ Imaaan گفته است: خب یه متغیر نیاز دارین که توی هر حلقه محموع رو براتون نگه داره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلللللللللللللللللللییییییییی ممنوووونم مهندس 2 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ helen۶۶ گفته است: خیلللللللللللللللللللییییییییی ممنوووونم مهندس ی مشکلی مهندس!الان من برنامه رو اجرا کردم جوابی که نشون میده واسه pe هست نه coschg درسته؟؟چون pe ،نقطه ویرگول نداره!وقتی براش نقطه ویرگول گذاشتم و نقطه ویرگول coschg رو پاک کردم بازم ی ماتریس صفر نشون داد!!مشکلش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ helen۶۶ گفته است: ی مشکلی مهندس!الان من برنامه رو اجرا کردم جوابی که نشون میده واسه pe هست نه coschg درسته؟؟چون pe ،نقطه ویرگول نداره!وقتی براش نقطه ویرگول گذاشتم و نقطه ویرگول coschg رو پاک کردم بازم ی ماتریس صفر نشون داد!!مشکلش چیه؟ آره دیگه. اگه همیشه صفره یعنی، اون ضربتون هم صفر میشه، باید خط های بالاش رو چک کنین دیگه. 3 لینک به دیدگاه
helen66 435 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ Imaaan گفته است: آره دیگه.اگه همیشه صفره یعنی، اون ضربتون هم صفر میشه، باید خط های بالاش رو چک کنین دیگه. آخه ضرب ی عدد در ی ماتریس که نباید صفر بشه!!!چک کردم ولی متوجه نشدم! 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی، ۱۳۹۳ helen۶۶ گفته است: آخه ضرب ی عدد در ی ماتریس که نباید صفر بشه!!!چک کردم ولی متوجه نشدم! می خواین فایل ها تون رو کامل بذارین، منم چک کنم. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده