Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ درود امروز فکر میکردم چه استعداد هایی میتونست در ماها شکوفا بشه که اشرایط جبری منجر به مدفون شدن اونها شده ، یک مثال میزنم چند نفر خواننده زن در حد شجریان میتونست پرورش پیدا کنه اما استعدادشون مدفون شد،این یک مثال کاملا ملموس و آشکار بود که برای همه قابل درکه شما بگید چه استعداد هایی مدفون شده؟؟ 14 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ استعداد استفاده از حقوق فردی و آزادی فردی 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ استعداد استفاده از حقوق فردی و آزادی فردی کمی مجهوله 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یادمه قدیما خیلی استعداد نشکفته تو ذهنم بود ولی از وقتی دچار آلزایمر شدم چیزی یادم نمیاد آلزایمر گرفتم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ یادمه قدیما خیلی استعداد نشکفته تو ذهنم بود ولی از وقتی دچار آلزایمر شدم چیزی یادم نمیادآلزایمر گرفتم امان از این آلزایمر فکر میکنم یکی از تأثیرات این محیط پراسترس و روانی کننده همین آلزایمر باشه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ وقتی راه به جایی نبری وقتی حرفات مثل آب در هاون کوبیدن باشه وقتی میخی که رو زمین میزنی زیرش سنگه به نظرم آلزایمر گرفتن بهترین موهبته آلزایمری که نتیجه جبر زمانی و مکانیه آلزایمری که ... 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ کمی مجهوله وقتی دروازه های یک نظام به روی دنیای بیرون باز باشه , تعامل بین دولتها و ملت ها بیشتر میشه . انسانها وقتی باهم نشست و برخاست کنند , از دنیای هم بیشتر خبردار میشن و میتونن وضعیت خودشونو با اونا بسنجند. در این اثنا متوجه میزان آزادی و ارزش و حقوق مادی و معنوی مردم دنیای بیرون از مرز های خود شده و وقتی وضعیت خودشونو با اونا سنجیدند , پی به اختناق حاکم بر خودشان میبرند و یاد میگیرند که طلب آزادی و حقوق فردی و اجتماعی کنند. 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ آزادی اندیشه از نظر من این نیست که انسان به حال خودش رها بشه. ازادی اندیشه اینه که هیچکس هیچ منطقی رو از اوان کودکی به من دیکته نکنه و بذاره وقتی بزرگ شدم , خودم نوع اندیشه مو انتخاب کنم. 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ تجارت در زمینه هایی که در حال حاضر ممنوع هست : نوشیدن ، رقص ، ســــ x و... (البته من آدم معتقدی هستم و هیچگاه از این کارها نکردم...) مساله فرار مغزها خودش کلی مساله است... (که بخش زیادی از اونها از دلایل شکل گیریشون وجود نداشتن همون تفریحاتی که گفتم در داخل بوده...) به تبع همون مسایل میتونستیم رقاص (استعداد) های خوبی داشته باشیم یا جزو کشورهای صادرکننده مشروب با کیفیت به سایر نقاط دنیا باشیم یا یه شهری داشته باشیم که مث پاتایا ، آنتالیا و این طور شهرها ارز وارد کشور کنه و خیلی مثال های دیگه... نه تنها مساله خوانندگی (پاپ) بانوان که در آقایان هم همینطور بوده... دیگه کی میتونه مث داریوش و ابی و فرامرز اصلانی و... باشه (حالا باز جای شکرش یه شادمهر عقیلی بوده شاید در اون حد؟! ) ؟ به کل خیانت بزرگی در حق موسیقی شده ... اما در عوض یه کسی مث شاهین نجفی هم داریم که شاید بدون این انقلاب چنین فردی ظهور نمیکرد... ضمنا موسیقی چون ملموس تره میگیم... در کنارش سینما و سایر هنرها هم باید به یاد داشته باشیم.... 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ در جامعه فعلی ما این خانم ها بیشتر دچار سانسور بروز استعداد می شوند و بر کسی پوشیده نیست که یکی از عواملش ممکنه محدویدیت های حجابی و دینی باشه امــا در مورد مردها این مسئله خیلی کمتر هست امـــا استعداد هایی بودن که قدرشون دونسته نشده و شدن فرار مغزها و اگر روند ستاره کُشی ادامه پیدا کنه مملکت مثل آسمون ابری میشه که هیچ سوپر استاری ندارد و اسطوره ها از بین یه قشر بی سواد انتخاب میشن اون وقت بازیکن بی اخلاق میشه الگو اون وقت خواننده جیگیلی جیگیلی میشه اسطوره ...دقیقا مصداق همون آهنگه میشه که یغما سروده یه دختر تو تراسِ رو به رویی..... همین چند وقتِ پیش رویاشو توی خیابون بی بهونه سَر بُریدن همیشه راهِ پروازشو بستن همیشه رو خیالش خط کشیدن براش مرده و زنده فرق نداره سیاست بازا پیرا و جوونا همش دنباله قهرمان میگرده میون شاعرا آوازخونا 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ اقا من گفتم استعدادای مدفون شده 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ این هم یک استعداد ، مغز و نابغه مدفون شده 10 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ درود 36 سال داره از انقلاب میگذره انقلابی که من و شما هیچ نقشی درش نداشتیم اما هرکدوم از ما به نحوی بیشترین تأثیر در زندگیمون رو ازین انقلاب گرفتیم ، با درستی یا غلطی این اتفاق کاری ندارم و یا اینکه چرا اینطور شد اما یک سوال هست ، از خصوصیات حکومت به اصطلاح دینی و غیر لیبرال محدود کردن آزادی های فردی با توجیه دین هست امروز فکر میکردم چه استعداد هایی میتونست در ماها شکوفا بشه که این شرایط منجر به مدفون شدن اونها شده ، یک مثال میزنم چند نفر خواننده زن در حد شجریان میتونست پرورش پیدا کنه اما استعدادشون مدفون شد،این یک مثال کاملا ملموس و آشکار بود که برای همه قابل درکه شما بگید چه استعداد هایی مدفون شده؟؟ شرط لازم جهت شکوفایی و رشد یک استعداد وجود ذهنی آرام و بی دغدغه هست که بتونه رو استعدادی که داره متمرکز بشه... متاسفانه جامعه ما بعلت تاریخ پر فرازو نشیب آزادی خواهی و بروز پی در پی حکومت های خود کامه از این موهبت بی بهره بوده و جزء جدایی ناپذیر دغدغه های هر جوان ایرانی وضعیت مملکتشه...نه کشف استعداد! متاسفانه امروزه تو این مملکت سیاست به هر چیزی ربط پیدا میکنه...از شاخص های اقتصاد بگیر تا تورمُ نرخ بیکاری. یکی از آشناهام که در خارج از کشور زندگی میکنه...به نکته جالبی اشاره کرد... اون میگفت مردم اون کشور کمترین بها رو به سیاست میدن و عقیده دارن که هرکسی رو بهر کاری ساخته اند و سیاست کار سیاسیونه نه مردم عادی و چون به مسئولانشون اعتماد دارن،نگران تاثیر پذیری زندگی روزمرشون از سیاست دولت نیستن! خوب شما خانواده ای رو در نظر بگیر که پدر خانواده شب و روز از کمی درآمد و ریز خرج روزانش بین اعضای خانوادش صحبت کنه...خوب مسلماً بچه اون خانواده اونقدر دغدغه فکریش بالا میره که فرصت نمیکنه استعدادش رو کشف کنه...تازه کشف هم بکنه مجالی برای شکوفا کردنش رو پیدا نمیکنه...از طرفی پدر خانواده هم شبو روز میگه که آه در بساط نداره..پس بستر مناسب برای پیاده کردن اون استعدادش هم فراهم نمیشه... تو زمینه کاری خودم میتونم به استعداد طراحی خودرو اشاره کنم که بعلت نبود زیرساخت های مناسب از دستمون میره...چه بسیارند کارخانه هایی خارج از ایران که از طراحان ایرانی استفاده میکنن. دیگری استعداد روزنامه نگاری و ژورنالیستیه که بعد از ماجرای قتلهای زنجیره ای دهه هفتاد باعث شد قشر خبرنگار و روزنامه نگاریمون بطرز وحشتناکی سرکوب بشن. دیگری استعدادهای ورزشیه که بعلت مافیایی شدن فوتبال ایران و تبدیل ورزش فوتبال به یک نوع صنعت درآمد زا برای قشری خاص ، سازمان ورزش هیچگونه ساماندهی نسبت به سایر رشته های ورزشی رو انجام نمیده...یعنی اون قشر خاص اجازشو نمیدن. یکی دیگه طراحی مُده که عملاً امکان ایجاد گالری بین المللی ممکن نیست. خیلی استعدادهای دیگه هم هست که بخاطر شرایط فاجعه بار اقتصادی مملکتمون امکان فعالیتشون نیست...مثل تشکیل گروه های موسیقی. 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ تو زمینه کاری خودم میتونم به استعداد طراحی خودرو اشاره کنم که بعلت نبود زیرساخت های مناسب از دستمون میره...چه بسیارند کارخانه هایی خارج از ایران که از طراحان ایرانی استفاده میکنن. دیگری استعداد روزنامه نگاری و ژورنالیستیه که بعد از ماجرای قتلهای زنجیره ای دهه هفتاد باعث شد قشر خبرنگار و روزنامه نگاریمون بطرز وحشتناکی سرکوب بشن. دیگری استعدادهای ورزشیه که بعلت مافیایی شدن فوتبال ایران و تبدیل ورزش فوتبال به یک نوع صنعت درآمد زا برای قشری خاص ، سازمان ورزش هیچگونه ساماندهی نسبت به سایر رشته های ورزشی رو انجام نمیده...یعنی اون قشر خاص اجازشو نمیدن. یکی دیگه طراحی مُده که عملاً امکان ایجاد گالری بین المللی ممکن نیست. خیلی استعدادهای دیگه هم هست که بخاطر شرایط فاجعه بار اقتصادی مملکتمون امکان فعالیتشون نیست...مثل تشکیل گروه های موسیقی. طراحی application های خیلی ساده ای که می تونه کم کمش ماهیانه 500- 600 دلار برا یه جوون درامد زایی داشته باشه (کشور ما تو این زمینه به علت تحریم ها توی یه جزیره متروکه قرار داره ) سرمایه گذاری تو بازارهای سرمایه ای (تو خونه بنشین برای خودت تجارت کن با همین لپ تاپ پیزوی خودت ) پ.ن : شاید با اینکارا نشه ویلای چند میلیاردی خرید یا حتی ماشین چند صد میلیونی ولی میتونه خرج نرمال یه جوون رو دربیاره و اونو به واسطه بکارگیری دانش و مهارت و استعدادهای خودش به آینده امیدوارتر کنه . توصیه می کنم کتاب جابجایی در قدرت (جلد اول - در حوزه اقتصاد و تعریف هایی که از شغل و نیروی کار و اصلا مفهوم کار و خط مشی آینده دولتها درقبال نیروی کار و کلا اقتصاد رو ترسیم می کنه ) نوشته آلوین تافلر رو بخونید مطمئنا دیدگاههای نویی بدست میارید و کلیشه های ذهنی تون شکسته میشه تافلر واژه های جالبی در مورد مفهوم کارگر و کارمند ارایه میده دانایی عین ثروت است ------فرانسیس بیکن تافلر در این کتاب به واکاوی قدرت در سه مفهوم عضله (شما بخونید خشونت ) ، پول (شما بخونید دلارهای نفتی ) و دانش (شما بخونید اپل ، بخونید ناسا ، بخونید نفت شیل ، بخونید ساخت شهرکهای فضایی در آینده نزدیک ، بخونید اینترنت بدون محدودیت ، بخونید فیس بوک و هزارن شبکه های اجتماعی دیگر که سیستم های توتالیتر رو به چالش می کشونه و...) می پردازه بد نیس نگاهی به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم بیندازید اگرم حوصله خوندن کتاب رو ندارید این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو دانلود کنید که سخنرانی دکتر حسن عباسی هست درمورد تافلر و دو کتابش یعنی موج سوم و جابجایی در قدرتش . 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ یک دیگه از استعداد های مدوفون شده استعداد نویسندگی هست ، چه بسیار روشنفکران و متفکرین که قلمشون شکسته شد و چه بسیار تفکراتی که به زنجیر کشیده شد تا تنها یکصدا و یک قلم شنیده و خوانده بشه 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ یکی هم فراموش شدن استفاده انسان از تاریخ خودشه. 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ یکی از استعدادهای مدفون این مرز و بوم در کل جوان امروزی هستش با ارزوهاو افکار بکر و جدید .جوان امروزی در جستجوي كسي هستش كه او را درك كند، كه او را بفهمد. او در پي چيزي، كسي و انديشه اي هستش كه او را باز نمايد و در آينه آن خود را ارزيابي كند. كه در نهايت هرگز چنين كسي را ننخواهد یافت 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۳ استعداد اینکه خودمون باشیم کاملا مدفون شده اون به کنار! ولی یه استعداد که شدیدا مدفون شده استعداد گردشگری مملکتمونه. استعداد سواحل ایران برای جذب گردشگران خارجی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده