saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ [h=2]سوال زیبای دختر بچه ۸ ساله شیعه از اهل سنت[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سوال یک دختر بچه ۸ ساله شیعه از مدیر اهل سنت خود که باعث شد تمام کارشناسان شبکه های وهابی جوابی بجز سکوت برایش نیافتند : ما در کلاس که ۲۴ نفر هستیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معلم ما وقتی میخاد از کلاس بیرون بره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به من میگه: خانم محمدی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما مبصر باش تا نظم کلاس بهم نریزه… و به بچه ها میگه: بچه ها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما گوش به حرف مبصر کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تا من برگردم شما میگید پیامبر ص از دنیا رفت و کسی را به جانشینی خودش انتخاب نکرد آیا پیامبرصلی الله علیه و آله برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به اندازه معلم ما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بلد نبود یک مبصر و یک جانشین بعد از خودش تعیین کند که نظم جامعه اسلامی بهم نریزد؟! جواب مدیر اهل سنت به دانش آموز شیعه :برو فردا با ولیت بیا کارش دارم دانش اموز رفت وفرداش با دوستش اومد. مدیر گفت دختر چرا ولیتو نیووردی,مگه نگفتم ولیتو بیار ؟ دانش اموز گفت این ولیه منه دیگه .مدیر عصبانی شدو گفت : منظور من سر پرستته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پدرته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رفتی دوستتو آوردی؟ دانش اموز گفت : نشد دیگه اینجا میگی ولی یعنی سر پرست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس چطور وقتی پیامبر میگه این علی ولی شماست میگید معنی ولی میشه دوست. gahar.ir/سوال-زیبای-دختر-بچه-8-ساله-شیعه-از-اهل-سن/ 7 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ این دوئل ها به کنار . کدام مذهب خدا رو بهتر میشناسه و به دستوراتش عمل میکنه. ما همه عبادت به خدا رو ول کردیم چسبیدیم به افریدگان خدا. این وسط خدا کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ برتراند راسل تو کتاب جهانی که من می شناسم مطلبی داره که نقل به مضمون میکنم « در حالی که امروز نژاد بشر در معرض انهدام قرار گرفته من مشاهده میکنم برای پدران کلیسا مسئله مهم و اساسی این است که از لقاح و آبستنی مصنوعی جلوگیری به عمل اید بنابر عقیده روحانیون کلیسایی جلوگیری از ابستنی مصنوعی امری است خطیر و ممانعت از ان به مراتب مهمتر از حدوث جنگ جهانی است» 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ امان از این دین و مذهب که هیچ وقت شرش از گردنمون ورداشته نمیشه هر دو گروه خودشون رو برتر میدونن در حالیکه هردو کلی شبه درشون هست اگه هردو رو زیر ذره بین قرار بدی که ماهیتشون با سایر ادیان یکیه و همه برای دستیابی به قدرته 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ معلوم نیست کی قراره دست برداریم ازین حرفا... 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۳ واقعا چن ساله از این همه بحث کردن سر اینکه کدوم مذهب بهتر و خالص تره؛ به چی رسیدیم؟ اخه یه مورد مفید نام ببرید که این بحث کردن باعث شده باشه ما هم یه گوشه از پیشرفت جوامع بشری( در هر زمینه ای ) رو گرفته باشیم بیاین دیدمون رو عوض کنیم فقط کافیه هر مذهبی که داریم توش ریا نباشه و واقعا برا خود خدا باشه باور کنید اوستا کریم خودش بقیه رو حل میکنه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده