Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ انوشیروان ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما ، تئاتر و تلویزیون امروز (یکشنبه) پس از تحمل بیش از دو هفته بیماری در سن 73 سالگی درگذشت . انوشیروان ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما ، تئاتر و تلویزیون امروز (یکشنبه) پس از تحمل بیش از دو هفته بیماری در سن 73 سالگی درگذشت . به گزارش ایرنا ، زنده یاد ارجمند از چندی پیش به دلیل سکته قلبی در بیمارستان پارسیان تهران بستری بود. ارجمند در 27 مهرماه سال 1320 در زاهدان چشم به جهان گشود ، وی برادر بزرگتر داریوش ارجمند (بازیگر) پدر پیروز (رییس مرکز موسیقی ) و برزو ارجمند است. زنده یاد ارجمند در اواخر دهه 40 به عنوان بازیگر و کارگردان تئاتر در مشهد فعالیت خود را آغاز کرد. وی در طول این سال ها در چندین اثر سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است .ارجمند در دو سریال امام علی (ع ) و مختارنامه نقش های ماندگاری از خود برجای گذاشت . منبع: تابناک 10 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ روحش شاد... امسال سال خوبی نبود در کل... 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] پاییز امسال چه برگ ریزان بود... به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛پاییز امسال با چند خبر ناگوار همراه بودیم که امیدواریم درگذشت استاد انوشیروان ارجمند لااقل آخرین آن در این فصل باشد. انوشیروان ارجمند که صبحگاه امروز از میان ما رفت و جامعه هنردوست ایران را غمگین کرد. وی پدر دو هنرپیشه جوان کشورمان یعنی بهار و برزو ارجمند و برادر داریوش ارجمند بود. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشییع پیکر "انوشیروان ارجمند" با حضور خانواده، اهالی تئاتر، تلویزیون و سینما روز سه شنبه 25 آذر از مقابل تالار و حدت به سوی قطعه هنرمندان در بهشت زاهرا(س) صورت میگیرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ؛ تشییع پیکر "انوشیروان ارجمند"با حضور خانواده، اهالی تئاتر، تلویزیون و سینما روز سه شنبه 25 آذر ساعت 9 صبح از مقابل تالار و حدت به سوی قطعه هنرمندان در بهشت زاهرا(س) صورت میگیرد. زندهیاد "انوشیروان ارجمند" ظهر امروز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . انتهای پیام/رس 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ [h=2]برای انوشیروان ارجمند دست بزنید[/h] [h=1] آسمان با ارجمندها گریست [/h] » سرویس: فرهنگي و هنري - تلويزيون و راديو کد خبر: 93092514792 سهشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مراسم تشییع پیکر انوشیروان ارجمند - بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون - صبح امروز (25 آذرماه) با حضور چهرههایی از سینما، تئاتر و تلویزیون در تالار وحدت برگزار شد. به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو ایسنا، حسن پورشیرازی، آتیلا پسیانی، داریوش فرهنگ، رضا کیانیان، سعید داخ، کوروش تهامی، شکرخدا گودرزی، فخرالدین صدیقشریف، رضا تاجبخش، مریم بوبانی، محمود پاکنیت، سیامک اطلسی، هدایت هاشمی، پرویز پورحسین، محمدرضا ورزی و... در مراسم تشییع پیکر انوشیروان ارجمند حضور داشتند. در این مراسم برزو ارجمند تنها پسر انوشیروان ارجمند در حالی که به شدت اشک میریخت از حضار خواست تا دقایقی برای پدرش دست بزنند و خودش هم به شدت با دستانش کف میزد. او میگفت: پدرم همیشه به من میگفت وقتی از یک نمایش بیرون میآیی از صدای کف مردم میتوانی بفهمی که چکار کردی. این بازیگر جوان سپس در جمع حضار در حالی که بغض کرده بود، به پیکر پدرش اشاره میکرد و میگفت: پدرم قول میدهم مثل خودت سرم به پایین باشد و مثل خودت بیحاشیه باشم. وی سپس از جمع حضاری که برای تشییع پیکر پدرش انوشیروان ارجمند آمده بودند، تشکر کرد. به گزارش ایسنا، داریوش ارجمند برادر انوشیروان ارجمند طی سخنانی کوتاه گفت: همه ما خواهیم رفت و هیچکس ماندنی نیست. گفتنیها را گفتند. من در حال حاضر که در این جایگاه ایستادهام به عنوان یک رفیق، همراه و شاگرد راجع به برادرم حرف میزنم. از مدتها قبل که برادرم انوشیروان در بیمارستان بستری بود، به برنامه «بعضیا»ی علی ضیاء دعوت شدم تا اینکه روزی که برادرم درگذشت همان شب باید در یک برنامه زنده حضور پیدا میکردم. این برایم خیلی سخت بود اما به دلیل اینکه برنامه نمیتوانست فرد دیگری را جایگزین من کند و هماهنگ شده بود، در برنامه حاضر شدم و از برادرم گفتم. علی دهکردی، بازیگر سینما و تلویزیون به من گفتند که کم پیش میآید که هنرمندی در کمتر از پنج ساعت فوت کند و در همان روز یک برنامه زنده برایش تدارک دیده شود. ارجمند همچنین تأکید کرد: نوکری مردم افتخار ماست و برادرم انوشیروان همیشه معتقد بود که باید برای مردم کار کرد. به گزارش ایسنا، اجرای مراسم تشییع پیکر انوشیروان ارجمند بر عهده سیدجواد یحیوی بود. در این مراسم علی مرادخانی (معاون هنری وزیر ارشاد)، احمد مسجد جامعی (عضو شورای شهر)، حسین پاکدل (کارگردان و بازیگر تئاتر)، دکتر پورحسین (قائم مقام معاون سیما که به نمایندگی از همکاران سازمان صداوسیما آمده بود)، ایرج راد (رئیس خانه تئاتر)، ایوبی (معاونت سینمایی) از جمله سخنرانان مراسم تشییع پیکر انوشیروان ارجمند بودند. پیکر انوشیروان ارجمند در تالار وحدت با بدرقه مردم به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده میشود. این گزارش تکمیل میشود ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده