fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ از موضوع جالبتون تشکر میکنم اما بیشتر کارهایی که معرفی شده ، شان و منزلت اجتماعی ندارند و شخصا علاقه ای ندارم بهشون حتی اگه بشه ازشون پول خوبی هم درآورد ابدا سمتشون نمیرم... (منظورم بعضی از پستهای جناب فکور. . . ) با سلام منم از حضور گرم شما سپاسگذارم. من هم اکنون در میگون یه آپارتمان دارم که از محل همین فعالیت هام خریده ام. مفهوم شان و منزلت اجتماعی از دید من اینه که : همیشه با پول خودم زندگی کردم و محتاج هبچکس نشدم و نیستم . حاضرم حمالی کنم ولی دستم را بسوی هیچکس دراز نمیکنم. این یعنی شرافت و شان اجتماعی. 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ با سلام منم از حضور گرم شما سپاسگذارم. من هم اکنون در میگون یه آپارتمان دارم که از محل همین فعالیت هام خریده ام. مفهوم شان و منزلت اجتماعی از دید من اینه که : همیشه با پول خودم زندگی کردم و محتاج هبچکس نشدم و نیستم . حاضرم حمالی کنم ولی دستم را بسوی هیچکس دراز نمیکنم. این یعنی شرافت و شان اجتماعی. دوست گرامی ، امیدوارم حرف بنده موجب رنجش خاطر شما نبوده باشه خدایی ناکرده ... من نظر خودمو گفتم و شاید فکر من مشگل داره و مریضه... من مثلا با برگه تبلیغات پخش کردن یا فروش خوراکی با وانت یا توی مترو و این کارا مشگل دارم... مخلصیم ... 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ اگه یه طرحی برای بازیافت زباله در سطح کم داشتید , اونو بشکل کاربردی تهیه کنید و با شهرداریهای مناطق شهریتون وارد مذاکره بشید . فروش این نوع طرح ها بد نیست. تازه میتونید شریک مالی هم پیدا کنید و اجراش کنید. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ قراره تو چن تا شهر از طریق شهرداران محلی بر ای زیبا سازی شهر ها یه کار هایی صورت بگیره . میشه از طریق تماس با اون فرد و کسب اطلاعات موثق نسبت به ارائه طرح و این نوع برنامه ها باهاشون همکاری کرد و پول گرفت. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۳ در مورد ایجاد مکانهای گلخانه ای برای تولید انبوه گیاهان داروئی نظرتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از دوستانم برای کسب درامد تصمیم گرفت خودش و خونوادش چراغ خواب تولید کنه و چون مشهدی بود میخواست این چراغ خواب خاص مشهد باشه که شکلشو پایین گذاشتم کار راحتی هم بود چون تزریق کاری که قالبشو بزنه داشتن و با استفاده از 3 تا ال ای دی و یه پریز تونست به تولید انبوه برسونه کار مونتاژهم براش کارگر استخدام کرده بود و کار بسته بندی و درست کردن جعبه رو هم خونوادش انجام میدادن......اما متاسفانه نمیدونم این وسط چی شد که ضرر کرد و سودی عایدش نشد احتمال میدم به خاطر خرابی بازار بود و.... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از دوستانم برای کسب درامد تصمیم گرفت خودش و خونوادش چراغ خواب تولید کنه و چون مشهدی بود میخواست این چراغ خواب خاص مشهد باشه که شکلشو پایین گذاشتمکار راحتی هم بود چون تزریق کاری که قالبشو بزنه داشتن و با استفاده از 3 تا ال ای دی و یه پریز تونست به تولید انبوه برسونه کار مونتاژهم براش کارگر استخدام کرده بود و کار بسته بندی و درست کردن جعبه رو هم خونوادش انجام میدادن......اما متاسفانه نمیدونم این وسط چی شد که ضرر کرد و سودی عایدش نشد احتمال میدم به خاطر خرابی بازار بود و.... خیلی چیزا ممکنه نذاره , که سود دستش نیاد. یکیش گرون بودنشه دومیش اینه که باید رنگ آمیزی میکرد تا شکل نایلونی ش پنهون میموند سومیش : میتونست کار قلک پولم بهش اضافه کنه چهار: اگه رادیو هم میذاشت بهتر فروش میرفت پنج : اذان پخش میکرد شش : برای جای عکس تعبیه میکرد هفت : ساعتم براش میذاشت هشت : رنگ فسفری طلائی بهش میزد و دهها طرح مکمل که فرصت بیانش فعلا نیست تا بعد. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از دوستانم برای کسب درامد تصمیم گرفت خودش و خونوادش چراغ خواب تولید کنه و چون مشهدی بود میخواست این چراغ خواب خاص مشهد باشه که شکلشو پایین گذاشتمکار راحتی هم بود چون تزریق کاری که قالبشو بزنه داشتن و با استفاده از 3 تا ال ای دی و یه پریز تونست به تولید انبوه برسونه کار مونتاژهم براش کارگر استخدام کرده بود و کار بسته بندی و درست کردن جعبه رو هم خونوادش انجام میدادن......اما متاسفانه نمیدونم این وسط چی شد که ضرر کرد و سودی عایدش نشد احتمال میدم به خاطر خرابی بازار بود و.... راستی یادم رفت بگم : لطفا کتاب 22 قانون ابدی بازاریابی اثر ال ریس _ جک تروت با ترجمه محمود حمید خانی رو بهشون معرفی کنید که بخونن. قطعا راهنمای خوبی براشون خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ راستی یادم رفت بگم : لطفا کتاب 22 قانون ابدی بازاریابی اثر ال ریس _ جک تروت با ترجمه محمود حمید خانی رو بهشون معرفی کنید که بخونن. قطعا راهنمای خوبی براشون خواهد بود. ممنونم چشم حتما بهشون میگم البته الان دیگه رفتن سراغ کارافرینی و استارت آپ و میتونن از این کتاب استفاده کنن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ یکی از دوستانم برای کسب درامد تصمیم گرفت خودش و خونوادش چراغ خواب تولید کنه و چون مشهدی بود میخواست این چراغ خواب خاص مشهد باشه که شکلشو پایین گذاشتمکار راحتی هم بود چون تزریق کاری که قالبشو بزنه داشتن و با استفاده از 3 تا ال ای دی و یه پریز تونست به تولید انبوه برسونه کار مونتاژهم براش کارگر استخدام کرده بود و کار بسته بندی و درست کردن جعبه رو هم خونوادش انجام میدادن......اما متاسفانه نمیدونم این وسط چی شد که ضرر کرد و سودی عایدش نشد احتمال میدم به خاطر خرابی بازار بود و.... فکر کنم به خاطر طرحش باشه هر آدمی هر چقدر هم مذهبی باشه چراغ خواب شکل حرم نمیذاره تو اتاقش 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم به خاطر طرحش باشه هر آدمی هر چقدر هم مذهبی باشه چراغ خواب شکل حرم نمیذاره تو اتاقش تسبیح جامهری جانماز رکعت شمار رحل قرآن و... هم از چین کمونیست وارد میشه اقتصاد این چیزا حالیش نیست ، اتفاقا طرح جالبیه 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم به خاطر طرحش باشه هر آدمی هر چقدر هم مذهبی باشه چراغ خواب شکل حرم نمیذاره تو اتاقش ربطی به این نداره که مذهبی هس یا نه علتش اینکه چون مشهدی هستن اینو به عنوان سوغات مشهد بفروشن و بیشتر هم زوار خریدارش بودن... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۳ تسبیح جامهری جانماز رکعت شمار رحل قرآن و... هم از چین کمونیست وارد میشه اقتصاد این چیزا حالیش نیست ، اتفاقا طرح جالبیه والا الان همه چی داره از چین کمونیست وارد میشه 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ ربطی به این نداره که مذهبی هس یا نه علتش اینکه چون مشهدی هستن اینو به عنوان سوغات مشهد بفروشن و بیشتر هم زوار خریدارش بودن... فکر کنم اشتباه منظور من متوجه شدید من در مورد سازنده و طراح صحبت نمی کنم در مورد خریدار ها دارم میگم حتی یک آدم خیلی مذهبی هم از این طرح برای اتاقش استفاده نمی کنه فقط ممکنه بعضی افراد بعنوان سوغات بخرن که چون کارایی نداره افراد زیادی نمیخرن که خودتون هم گفتید سودی براشون نداشته 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ تسبیح جامهری جانماز رکعت شمار رحل قرآن و... هم از چین کمونیست وارد میشه اقتصاد این چیزا حالیش نیست ، اتفاقا طرح جالبیه هر جوری میخونم ربطش پیدا نمی کنم لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۳ فکر کنم اشتباه منظور من متوجه شدید من در مورد سازنده و طراح صحبت نمی کنم در مورد خریدار ها دارم میگم حتی یک آدم خیلی مذهبی هم از این طرح برای اتاقش استفاده نمی کنه فقط ممکنه بعضی افراد بعنوان سوغات بخرن که چون کارایی نداره افراد زیادی نمیخرن که خودتون هم گفتید سودی براشون نداشته نه متوجه شدم منظورتون رو منم مشتری ها رو میگم که ربطی نداره که مذهبی هستن یا نه.......فقط به عنوان یه سوغات هس و اینکه خیلی چیزا رو دیدم که اتفاقا از این چراغ خواب بی فایده تر هس اما تولید میشه و به فروش هم میرسه لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ الان موقع شه که چن هزار تا سبزه بار بذاری و دم عید بفروشی. سودش عالیه . فروششم گارانتیه. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۳ هر جوری میخونم ربطش پیدا نمی کنم یعنی از چپ براست میخونی ؟ میگه : تسبیح جامهری جانماز رکعت شمار رحل قرآن و... هم از چین کمونیست وارد میشه اقتصاد این چیزا حالیش نیست ، اتفاقا طرح جالبیه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده