رفتن به مطلب

امکان سنجی کار نیمه وقت برای دانشجویان , حتی کار ساعتی

fakur1

ارسال های توصیه شده

هیچگاه نخواستم برای انجام کارام وام بگیرم. اول کار کردم و پول مورد نیاز طرح هایم رو درآوردم بعد با پول خودم طرحم رو به مرحله عمل رسوندم. قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.

• Like 13
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خرید گردو بصورت تازه و خشک کردن اون بعدشم دراوردن خلال گردو و فروش اون یعنی به اندازه سرمایه ای که میذاری سود برمیداری. ( کار خونگی )

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه دوستی تو دانشگاه داشتم که دختر بود. میرفتم اشنویه و لوازم ارایشی ترکیه رو میخریدم و بهش میدادم که تو دانشگاه میفروخت و سودش رو بین خودمون تقسیم میکردیم. من پولامو جمع میکردم و ایشونم با پولاش لباس و موبایل های رنگ و وارنگ میخرید. بقیه شو نمیگم.

• Like 11
لینک به دیدگاه

یه کار خنده دارم کردم. تو محله ما یه میوه و سبزی فروشی بود که هر شب میرفتم مازاد کلم و فلفل و گوجه و کرفس و هویج و گل کلم و اینا رو بصورت فله ای ازش میخریدم و همونشب اونا رو تبدیل به ترشی میکردیم و در بسته بندی عالی و با یه بروشو تحت عنوان ترشی ناب خونگی تو همون مغازه به مردم میفروختم و صد البته درآمدشم خیلی خوب بود .

• Like 11
لینک به دیدگاه

تو خیلی از کلاسهای مدارس غیر انتفاعی بعنوان مدرس زبان برا بچه ها کلاس گذاشتم و زبان انگلیسی را از طریق انجام بازی های شاد بهشون یاد دادم. این روش اختراع خودمه. خیلی هم عالیه ولی تو ایران کسی این روش رو بکار نمیگیره.

• Like 11
لینک به دیدگاه

نوشتن کتاب های مصور داستانی برای بچه ها درآمد زائی خوبی داره. کتاب قطور نمیخواد. چن برگ هم باشه بازم خوبه. مهدکودک ها میخرن.

• Like 11
لینک به دیدگاه

خیلی از صاحبان مغازه ها برا انجام کار های بانکی و موارد مشابه اون اختیاج به دانشجویان برا کار پاره وقت دارن. من با چند تاش کار کردم. هم درآمد داره و هم اینکه با اونا اشنا شدم و از طریق اونا اعتبار خوبی کسب کردم. هر وقتم ببینم به جنسی نیاز دارن براشون تهیه میکنم و سودشو میگیرم.

• Like 11
لینک به دیدگاه

کپی سازی و تولید کلاه های ورزشی و کوهنوردی هم خیلی عالیه. کلاه های کاغذی مخصوص تیم های ورزشی برای هواداران پول خوبی توشه. زود هم خراب میشه و بازم میان میخرن. هر مسابقه 50 هزار نفر تماشاچی داره. بقیه ش بماند.

• Like 11
لینک به دیدگاه

تهیه بسته های خوراکی از انواع خشکبار برای مسافران و ورزشکاران و کوهنوردان و بچه های مدرسه . محتوی این بسته های مشمائی شامل : دو عدد بادام , چند تا کشمش و نخود و یکی دو رقم شکلات و این جور چیزا که اگه بتونی همه جا پخشش کنی میتونی در سال چند تن خشکبار بفروشی.

• Like 11
لینک به دیدگاه

هر نوع بسته بندی مواد غذایی و خوراکی رو که میبینم کاملا آنالیزش میکنم. بعد اگه از شکل و شمایل بسته بندیش یا طراحی روی جلد اونا ایراد گرفتم. با مسئول مربوطه ش تماس میگیرم و ایده جدید خودم رو بهش میگم. اگه نمونه هم بخواد , براش میفرستم. خیلی وقتا از ایده های من خوششون اومده و هزینه طراحی ایده م رو بهم دادن. بعد ها خودشون تماس میگیرن و مشورت هم میکنن. این کارا یعنی یه جورائی تو بطن جامعه رفتن و مشهور شدن. شاید اگه یکیش بگیره , برای هفت پشت آدمم بسه.

• Like 10
لینک به دیدگاه

تو ترکیه یه کارخونه ساخت لب تاپ هست بنام casper . تو تلویزیونشون که این لب تابها رو تبلیغ میکرد , میگفت : کسپر غرور ترکیه و از این حرفا .

با صاحب کارخونه تماس گرفتم و بهش گفتم این نوع تبلیغ غلطه. شما نگو غرور ترکیه , چون اونوقت خارجی ها جبهه میگیرن و نمیخرن. بگو غرور تکنولوژی یا چیزی مشابه اون.

بعد چن روز تما س گرفت و ضمن عوض کردن اون دیالوگ بهم گفت : اگه یه وقت خواستی نمایندگی تو ایران داشته باشی بهم بگو تا همه امکانات رو در اختیارت بذاریم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

وصل کردن تولید کننده به فروشنده خیلی درآمد و پورسانت داره. یکی تو ارومیه کشمش تولید میکنه و اون یکی تو تهران کارش بسته بندی این جور چیزاست. با وصل کردن این دو تا بهم میشه پورسانت خوبی گرفت. حتی میشه اجناس بسته بندی اونو از تهران به شهر خودمون بفروشیم. این نوع ویزیتوری بدون صرف وقت انجام میشه و ضرری به درس و مشق نمیزنه.

• Like 8
لینک به دیدگاه

یه مسابقه که مابین قرمز و آبی ها تو تهران برگزار میشه , معنیش حضور حداقل 50 هزار نفر تو استادیومه. و یه ماشین پر از کیک و آبمیوه و یا حتی آب معدنی معنیش فروش دو تن محصوله. این کار با همکاری دو سه نفر دانشجو مثه آب خوردنه. من اینکارو کردم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

یکی از ساده ترین راهها برای پول درآوردن , همکاری با بوفه های دانشگاه و تهیه جنس برای اوناست. خودشون وقتشو ندارن ولی جنس خوب رو میخرن .

• Like 8
لینک به دیدگاه

با خرید یک دستگاه پرینبر میشه کلی کار ها برای دانشجویان رو انجام داد . تهیه مقالات , کار های چاپی , کار های تایپی و . . . . .

• Like 8
لینک به دیدگاه

تولید پرچمهای کوچیک با آرم باشگاههای ورزشی و تیم های ورزشی. تو فکرمه که تو مسابقات تراختور اینکارو بکنم و ببرم اونجا بفروشم.

• Like 8
لینک به دیدگاه

تولید جوانه گندم از سری کار هایی است که من گاها انجام میدم. یه نوع ظرف بستنی در دار هست که جوانه ها رو توشون میریزم و بسته بندیشون میکنم و چند تا مغازه و سوپر تو بالای شهر هستند که ازم میخرن. این کار بصورت خانوادگی هم قابل اجراست و تولیدشم خیلی آسونه.

میشه بجای تماشای فوتبال و دقیقا با 90 دقیقه کار اونو انجام داد.

• Like 7
لینک به دیدگاه

25 روز مونده به عید میشه نزدیک 3000 تا سبزی سفره 7 سین رو شروع به تولید کرد که همشم اول بهشت زهرا و در طول شش ساعت میشه فروخت . حتی میشه دهها هزار تاشو تولید کرد و فروخت.

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...