Mahsa.AI 125 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیر من یک تصویر دارم که در پیوست میزارم میخوام سایه ساختمان بلندی که در تصویر افتاده و یک قسمت را تیره کرده را حذف کنم که تصویر را به بلوک های 8*8 تقسیم کردم ممنون میشم راهنمایی کنید ولی عجله ای ندارم. با تشکر 4
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 سلام دوستان عزیز وقت همگی بخیرمن یک تصویر دارم که در پیوست میزارم میخوام سایه ساختمان بلندی که در تصویر افتاده و یک قسمت را تیره کرده را حذف کنم که تصویر را به بلوک های 8*8 تقسیم کردم ممنون میشم راهنمایی کنید ولی عجله ای ندارم. با تشکر سلام خب یعنی مشخص نیست می خوای از چه الگوریتمی استفاده کنی، فقط بلوک بندیش کردی؟ 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 ببینید این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دردتون میخوره 4
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2014 سلامخب یعنی مشخص نیست می خوای از چه الگوریتمی استفاده کنی، فقط بلوک بندیش کردی؟ سلام آقا ایمان وقتت بخیر نه متاسفانه روشی مد نظرم نیست فقط میخوام سایه حذف شود این تمرین بود که تاریخش هم تمام شده ولی من دوست دارم بدونم چه شکلی می شود!!! 4
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2014 ببینید این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دردتون میخوره مرسی سارای عزیزم این تو یک تصویر رنگی هست و میشه سایه را راحت تر حذف کرد ولی تصویر من خاکستری هستش!!! ممنون 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 مرسی سارای عزیزم این تو یک تصویر رنگی هست و میشه سایه را راحت تر حذف کرد ولی تصویر من خاکستری هستش!!! ممنون خب تصاویر خاکستری مقدار عددی پیکسل شون یا بیشتر به صفر نزدیکه یا به 255 نمی تونید الگوریتم موجود تو تصویر رو روی این مقادیر تنظیم کنید ؟ 4
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2014 blocks = mat2cell(img, [row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice],... [col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice]); کسی میدونه این تابع چیکار میکنه دقیقا؟ 5
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 یه تابع بازگشتی نیس منظورم row_slice این مال چه زبانیه؟ شناسه تابعش (signature ) چیه اصلا 4
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 13 اسفند، 2014 من فکرم رو هیستوگرام بود سعی کردم هیستو گرام بگیرم و از ی رنج بالاتر را کم کردم که به سفید نزدیک بشه ولی نشد!!! فکرم غلط بود:vahidrk: 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 blocks = mat2cell(img, [row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice],...[col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice]); کسی میدونه این تابع چیکار میکنه دقیقا؟ این همون بلاک بندی هس که گفتی، با Cell array متلب انجام داده، ولی نیاز نبود انقدر شلوغش کنه، از یه بردار ones استفاده می کرد به جای تکرار اسم متغیر ها. 5
Imaaan 17059 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 blocks = mat2cell(img, [row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice row_slice],...[col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice col_slice]); کسی میدونه این تابع چیکار میکنه دقیقا؟ این کد فکر کنم کامل مشخص کنه که این دستور چیکار می کنه، سایز بلوک هاش رو هم یه اندازه نذاشتم که یه خورده واضح تر باشه، این عددایی که توی ماتریس می نویسسیم ابعاد بلوک ها رو مشخص می کنه، در راستای عمودی و افقی، مجموعشون هم برابر ابعاد تصویرمون میشه، اینجا 256 در 256: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من فکرم رو هیستوگرام بود سعی کردم هیستو گرام بگیرم و از ی رنج بالاتر را کم کردم که به سفید نزدیک بشه ولی نشد!!! فکرم غلط بود:vahidrk: روی هیستوگرام کل تصویر منظورته؟ خب ما سطوح خاکستری متفاوتی داریم همه پیکسل های تیره که معرف سایه نیستن، پیکسل های تیره تر از قسمت سایه هم توی این تصویر داریم. 5
afshin18 11175 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 چون در حد تمرین بوده لازم نیست خیلی سطح بالا نگاه کنی مثلا در قسمت ها سایه کانتراست پایین تری داریم میشه قسمت بندی کرد و بعد در هر قسمت کانتراست رو کشید(انگلیسیش یادم رفته) البته خودم می دونم ایرادات زیادی داره 5
afshin18 11175 ارسال شده در 14 اسفند، 2014 یه نکته دیگه مشتق نسبت به میزان روشنایی اینورینت هست فکر کن درموردش شاید بشه ازش استفاده کرد 6
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 18 اسفند، 2014 مرسی آقا ایمان وتوضیحتون عالی بود. آقا افشین از شما هم ممنون هستم ولی زیاد متوجه نشدم یعنی چی در هر قسمت کانتراست رو بکشم؟ 4
afshin18 11175 ارسال شده در 20 اسفند، 2014 مرسی آقا ایمان وتوضیحتون عالی بود. آقا افشین از شما هم ممنون هستم ولی زیاد متوجه نشدم یعنی چی در هر قسمت کانتراست رو بکشم؟ فکرش رو کردم نتیجه اش خوب نمی شه بیخال برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mahsa.AI 125 مالک ارسال شده در 14 فروردین، 2015 سلام بچه ها خوب هستید؟ من این سوال رو انجام دادم و بهتر از این نشد کد برنامرو میزارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
ارسال های توصیه شده