Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما داشتن روحیه خوب و با نشاط ذاتی هست یا اکتسابی؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما داشتن روحیه خوب و با نشاط ذاتی هست یا اکتسابی؟ به نظر من هر دوش اما فکر کنم بخش اکتسابیش بچربه چون میشه با یاد گرفتن مهارتهای زندگی اون رو هم بدست آورد 3 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما داشتن روحیه خوب و با نشاط ذاتی هست یا اکتسابی؟ بستگی به شرایط محیط داره . . .! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ به نظر من هر دوش اما فکر کنم بخش اکتسابیش بچربه چون میشه با یاد گرفتن مهارتهای زندگی اون رو هم بدست آورد گل گفتي!!! :wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۸۹ هردو... به محیط،خانواده،فرهنگ و پدر و مادر بستگی داره... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ فکر کنم ذاتی باشه من ذاتم اکتیوم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اصولا" این آدما هستند که سرنوشت خودشون رو می سازند. روحیه خوب نشات گرفته از درک مطالب زندگی هستش و درک این مطلب که توی این دنیا مجالی برای از دست دادن لحظات خوب زندگی که الان توش هستین نیست. برای دیدن مواردی که من بهشون اعتقاد دارم می تونید به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سری بزنید. می دونم که مفید واقع میشه. شاد باشید. 2 لینک به دیدگاه
ترمه جون 1381 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم. امیدوارم نظرم مفیدواقع شده باشه! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نمیدونم.امیدوارم نظرم مفیدواقع شده باشه! سلام ترمه جان عزیز. شمام اینجایی؟ خیلی خوشحال شدم. این نمیدونم شما خیلی حرفا توش بود. مرسی 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ 90درصد! 90% ؟ چی ؟ کی ؟ کجا؟ با کی ؟ چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ 90% ؟ چی ؟ کی ؟ کجا؟ با کی ؟ چرا؟ 90 درصد روحیه شادی ما اکتسابیه .....من اگه بخوام شاد میشوم اگه نخوام شاد نمیشم ....ولی واقعا گاهی بعضی شرایط پیش میاد که دیگه کنترلش دست خود آدم نیست .......باید غمگین باشی:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ 90 درصد روحیه شادی ما اکتسابیه .....من اگه بخوام شاد میشوم اگه نخوام شاد نمیشم ....ولی واقعا گاهی بعضی شرایط پیش میاد که دیگه کنترلش دست خود آدم نیست .......باید غمگین باشی:icon_pf (34): منم عاشق همان لحظاتتم که برات قرمزش کردم. وقتی عصبی میشی خیلی باحال تری. من برای اون لحظاتت همیشه ثانیه شماری میکنم. حرفایی که اون موقع میزنی را باید با طلا نوشت.مخصوصآ که چند کلمه ترکی ها قاطیش بکنی , دیگه محشر میشه. شبیه اون پیامهایی که با spow داشتی . راجع به دانلود بود چی بود؟ تبدیل فایل ها یا پسوندشون بودا ؟ اونو میگم. 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ منم عاشق همان لحظاتتم که برات قرمزش کردم. وقتی عصبی میشی خیلی باحال تری. من برای اون لحظاتت همیشه ثانیه شماری میکنم. حرفایی که اون موقع میزنی را باید با طلا نوشت.مخصوصآ که چند کلمه ترکی ها قاطیش بکنی , دیگه محشر میشه. شبیه اون پیامهایی که با spow داشتی . راجع به دانلود بود چی بود؟ تبدیل فایل ها یا پسوندشون بودا ؟ اونو میگم. :ws28: :w00: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ شرایط محیطی تاثیر خیلی زیادی روی روحیه ورفتاراشخاص داره ولی مهمتر از اون اگاهی وشناخته که تاثیر میزاره به نظر من نمیشه تاثیر هیچکدوم رو نادیده گرفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده