S.F 24932 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 درود. کسی از دوستان درباره انتقال \لات از متلب به نرم افزارهای CAD حالا سالید. کتیا. اتوکد. هر کدوم. اطلاعی داره؟ ی معادله دو بعدی دارم ک 5 تا متغیر داره منحنی اینولوت روی محیط بیضی امیدوارم ک \لاتش رو بگیرم. این رو برا مرحله بعدی میخام ک ببرمش تو کد 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 9 اسفند، 2014 درود. کسی از دوستان درباره انتقال \لات از متلب به نرم افزارهای CAD حالا سالید. کتیا. اتوکد. هر کدوم. اطلاعی داره؟ ی معادله دو بعدی دارم ک 5 تا متغیر داره منحنی اینولوت روی محیط بیضی امیدوارم ک \لاتش رو بگیرم. این رو برا مرحله بعدی میخام ک ببرمش تو کد سلام این پست رو ببینین: #2 اینجا هم چند ورژن دیگه رو هم دارم، خواستین می تونم دانلود کنم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
S.F 24932 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2014 اینا رو دیدم مهندس جان. مرسی. متشکرم وقت گذاشتی. از متلب میخام ببرم اونجا. نه از اونجا بیارم متلب ک اونم جالبهها. فک کن ی منحنی فرس فیس رو بشه ب انالیتیکال تبدیل کرد انقلابی میشه ها حالا هنوز لینک ها رو نگرفتم ببینم. ی نگاهی گذری انداختم. نتایج پژوهش رو اینجا می نویسم. اگر زنده باشم 2
S.F 24932 مالک ارسال شده در 19 اسفند، 2014 درود خوب. همیشه لازم نیست ادم از موفقیت ها بگه ک. ناموفقیت های من در این راه 1- تبدیل fig به dxf , dwg برای این کار ی سری نرم افزار و پلاگین هست ک چندتاییش رو دانلود کردم. یاد نمی دونستم چطوری ه یا نشد دیگه خلاصه از جمله ocvate - gsview- postedit 2- تلاش در جهت تبدیل eps به dxf . dwg با چند تا نرم افزار فوق امتحان کردم نشد. یعنی نرم افزارهای اصلا خروجی کد نداشتن ! ورودی ای پی اس داشتن ولی کد نداشتن. 3- ذخیره فایل پلات ب صورت پی دی اف و تبدیل به فایل dwg سپس باز کردن در اسکچ سالید ورکز 2014 نتیجه موفقیت امیز بود. اما با توجه ب اینکه زوم کردم تو فایل پی دی اف مشکی تو شکست خطوط نبود. انگار نرم افزار واسطه ای ک استفاده کردم ب اسم Any PDF to DWG Converter برای بررسی منحنی المان بندی خطی زده بود. اگر تو بحث منحنی ها وارد بشین سرفصلی ب نام میانیابی هست. فرض من اینکه میان یابی خوبی نداشت و نتیجه شده بود شکست های ریز. البته با دقت انحراف 0.001 هم رفتم جلو باز هم بدک نیست باید روی وایر کات زمانی ک دنده برش خورد و تو محور قرار گرفت بکلش رو اندازه بگیرم شاید مهم نباشه این المان بندی. در پناه حق تحقیقات ادامه دارد... 1
ارسال های توصیه شده