Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 تو نمیشناسیش ، یه بی چشم و روییه که نگوووووووووو :sorry:ببین تو /روفم چی نوشته عشق حالشُ میگیریم
Mehraban84 10 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 به به. سلام ني ني مهربان چطوري كچل؟ خوش اومدي. حيف كه دير اومدي كيك تموم شد چاقالو سلام بر عمو امیر مهربون اشکال نداره من رژیمم نوش جان بچه منه میفهممی !!!اقا بالاسر رو هم جمع کن ببر خونتون:vahidrk: پدر با آقابالاسر من درست صحبت بنما آخ جون دعوا:hapydancsmil: دعوا نیست عزیزم حل شد
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 سلام بر عمو امیر مهربوناشکال نداره من رژیمم نوش جان پدر با آقابالاسر من درست صحبت بنما دعوا نیست عزیزم حل شد رژيم گرفتي لاغر شي چاقالو؟ :دي موفق باشي باربي آينده ديدي گفتم ني ني رو آقا بالاسر حساسه. اشك بچه رو در آوردي :there: نه عمويي گريه نكن. بابات شوخي كرد.
Mehraban84 10 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 رژيم گرفتي لاغر شي چاقالو؟ :دي موفق باشي باربي آينده ديدي گفتم ني ني رو آقا بالاسر حساسه. اشك بچه رو در آوردي :there: نه عمويي گريه نكن. بابات شوخي كرد. خودتی ها حساسم روش بابام شوخی کرد چرا این پسر به تو نرفته آخه سر سوزنی حرفی نمیزنه دلم بشکنه
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 خودتی ها حساسم روش بابام شوخی کرد چرا این پسر به تو نرفته آخه سر سوزنی حرفی نمیزنه دلم بشکنه هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویس آقا بالاسر هم یه روزی میشه امیر:icon_pf (34):
Mehraban84 10 ارسال شده در 19 اسفند، 2014 هر کسی کو دور ماند از اصل خویشباز جوید روزگار وصل خویس آقا بالاسر هم یه روزی میشه امیر:icon_pf (34): وای خندم گرفت ازین آدمکه بابا تو که حسود نبودی گناه داره بچه ست
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2014 سلام به همه دوستای خوب پدرماول از همه ممنون از بهترین دوست پدری، خاله پری عزیزم، دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت عنوان تاپیک:ha5t4lmd53df3cpu2lq منو یاد همه خاطره های سال قبل انداختی ....:w821: به خاطر پدری الان عضو شدم و نمیدونم کی این پست رو میبینه ،خوشحالم که این همه دوست خوب داره بازم تولدت مبارک تو واقعا مهربونی و لایق بهترین ها هستی (فقط خیلی خونسرد و اعصاب خورد کنی حلالم کن، اینو اگه الان نمیگفتم می ترکیدم) پ. ن. : با تشکر از عمو امیر و ثاناز سلاااام عشقققققق.. سلام نفسسسسسس.. سلام عزیــــــــــــزم :hapydancsmil: خوش اومدی.. نمی دونی چقد خوشحال شدم اینجا دیدمت همه دنبالت می گشتن خودت اومدی تا باور کنن ناصر پدره
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟
pari.v 10304 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2014 مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ در این مورد خاص.. لایک
Mehraban84 10 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 سلاااام عشقققققق.. سلام نفسسسسسس.. سلام عزیــــــــــــزم :hapydancsmil: خوش اومدی.. نمی دونی چقد خوشحال شدم اینجا دیدمت همه دنبالت می گشتن خودت اومدی تا باور کنن ناصر پدره الهیخوبی تو؟ آره دیگه فکر کرده بودن شوخیه دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! :icon_pf (34): مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ یه بار حرف درست زدی اینجا بود عمو
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ امیر حاجی بالاسر کوجاس؟:|
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! تو به سن بچه من چیکار داری هان؟
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 تو به سن بچه من چیکار داری هان؟ خو حالا. كشتي بچه رو. حالا يه سوالي كرد تو چرا جوش آوردي؟
ارسال های توصیه شده