Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ تو نمیشناسیش ، یه بی چشم و روییه که نگوووووووووو :sorry:ببین تو /روفم چی نوشته عشق حالشُ میگیریم لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ دمت گرم بهت خبر میدم کی و چطور لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ بهت خبر میدم کی و چطور :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۳ به به. سلام ني ني مهربان چطوري كچل؟ خوش اومدي. حيف كه دير اومدي كيك تموم شد چاقالو سلام بر عمو امیر مهربون اشکال نداره من رژیمم نوش جان بچه منه میفهممی !!!اقا بالاسر رو هم جمع کن ببر خونتون:vahidrk: پدر با آقابالاسر من درست صحبت بنما آخ جون دعوا:hapydancsmil: دعوا نیست عزیزم حل شد لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلام بر عمو امیر مهربوناشکال نداره من رژیمم نوش جان پدر با آقابالاسر من درست صحبت بنما دعوا نیست عزیزم حل شد رژيم گرفتي لاغر شي چاقالو؟ :دي موفق باشي باربي آينده ديدي گفتم ني ني رو آقا بالاسر حساسه. اشك بچه رو در آوردي :there: نه عمويي گريه نكن. بابات شوخي كرد. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ امیر تتلووو با بچه من درست بحرف:| لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ رژيم گرفتي لاغر شي چاقالو؟ :دي موفق باشي باربي آينده ديدي گفتم ني ني رو آقا بالاسر حساسه. اشك بچه رو در آوردي :there: نه عمويي گريه نكن. بابات شوخي كرد. خودتی ها حساسم روش بابام شوخی کرد چرا این پسر به تو نرفته آخه سر سوزنی حرفی نمیزنه دلم بشکنه لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ خودتی ها حساسم روش بابام شوخی کرد چرا این پسر به تو نرفته آخه سر سوزنی حرفی نمیزنه دلم بشکنه هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویس آقا بالاسر هم یه روزی میشه امیر:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ هر کسی کو دور ماند از اصل خویشباز جوید روزگار وصل خویس آقا بالاسر هم یه روزی میشه امیر:icon_pf (34): وای خندم گرفت ازین آدمکه بابا تو که حسود نبودی گناه داره بچه ست لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستای خوب پدرماول از همه ممنون از بهترین دوست پدری، خاله پری عزیزم، دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت عنوان تاپیک:ha5t4lmd53df3cpu2lq منو یاد همه خاطره های سال قبل انداختی ....:w821: به خاطر پدری الان عضو شدم و نمیدونم کی این پست رو میبینه ،خوشحالم که این همه دوست خوب داره بازم تولدت مبارک تو واقعا مهربونی و لایق بهترین ها هستی (فقط خیلی خونسرد و اعصاب خورد کنی حلالم کن، اینو اگه الان نمیگفتم می ترکیدم) پ. ن. : با تشکر از عمو امیر و ثاناز سلاااام عشقققققق.. سلام نفسسسسسس.. سلام عزیــــــــــــزم :hapydancsmil: خوش اومدی.. نمی دونی چقد خوشحال شدم اینجا دیدمت همه دنبالت می گشتن خودت اومدی تا باور کنن ناصر پدره لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ چی شده دوستم؟ دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ در این مورد خاص.. لایک لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ سلاااام عشقققققق.. سلام نفسسسسسس.. سلام عزیــــــــــــزم :hapydancsmil: خوش اومدی.. نمی دونی چقد خوشحال شدم اینجا دیدمت همه دنبالت می گشتن خودت اومدی تا باور کنن ناصر پدره الهیخوبی تو؟ آره دیگه فکر کرده بودن شوخیه دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! :icon_pf (34): مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ یه بار حرف درست زدی اینجا بود عمو لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ مگه نميدونين نبايد سن خانوما رو بپرسين؟ امیر حاجی بالاسر کوجاس؟:| لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ دختر آقا ناصر چند سالشونه؟! تو به سن بچه من چیکار داری هان؟ لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ تو به سن بچه من چیکار داری هان؟ خو حالا. كشتي بچه رو. حالا يه سوالي كرد تو چرا جوش آوردي؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده