Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۳ bar☻☻n گفته است: تولدتون مبارک ای دوستبهترینهای سال پیش رو رو از صمیم دل آرزو دارم براتون خورشیدتون فروزان آسمونتون آبی دمتون گرم دلتون آباد:hapydancsmil: [ATTACH=CONFIG]18196[/ATTACH] ممنون ای دوست برات شادکامی رو آرزو دارم و ممنون از جملات امید بخشت و کیک هم که دیگه آخرش لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر، ۱۳۹۳ از همه دوستانی که ازشون نقل قول نگرفتم عذر میخوام سرعتم داغونه از تک تکتون ممنونم و براتون بهترینا رو آرزو دارم موفقیتتون در همه عرصه ها و یه زندگی آروم و بدور از حاشیه لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ناصر عزیز. انشالا همیشه شاده شاد در کنار خانوادت باشی. واقعاً دختر داری؟؟؟ یادت باشه حتماً عکسشو برام برستی.:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک:happy::w330::w330::w330::w330::w330::w330::w330: لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ سلام به همه دوستای خوب پدرم اول از همه ممنون از بهترین دوست پدری، خاله پری عزیزم، دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت عنوان تاپیک:ha5t4lmd53df3cpu2lq منو یاد همه خاطره های سال قبل انداختی ....:w821: به خاطر پدری الان عضو شدم و نمیدونم کی این پست رو میبینه ،خوشحالم که این همه دوست خوب داره بازم تولدت مبارک تو واقعا مهربونی و لایق بهترین ها هستی (فقط خیلی خونسرد و اعصاب خورد کنی حلالم کن، اینو اگه الان نمیگفتم می ترکیدم) پ. ن. : با تشکر از عمو امیر و ثاناز لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ خ Mehraban۸۴ گفته است: سلام به همه دوستای خوب پدرماول از همه ممنون از بهترین دوست پدری، خاله پری عزیزم، دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت عنوان تاپیک:ha5t4lmd53df3cpu2lq منو یاد همه خاطره های سال قبل انداختی ....:w821: به خاطر پدری الان عضو شدم و نمیدونم کی این پست رو میبینه ،خوشحالم که این همه دوست خوب داره بازم تولدت مبارک تو واقعا مهربونی و لایق بهترین ها هستی (فقط خیلی خونسرد و اعصاب خورد کنی حلالم کن، اینو اگه الان نمیگفتم می ترکیدم) پ. ن. : با تشکر از عمو امیر و ثاناز ای من فدای دخترم بشم که هرچی از خوبیات بگم کم گفتم کسی که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم در حالیکه بچه م بود بهترین دوستمم بود و هست. کسی که خوبیاش و مهربونیاش تمومی نداره. خیلس خیلی خوشحالم کردی. هدیه تولدم رو خیلس وقت پیش ازت گرفتم والان اودنت خودش واسم بهترسن هدیه ست لینک به دیدگاه
Mehraban84 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: خ ای من فدای دخترم بشم که هرچی از خوبیات بگم کم گفتم کسی که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم در حالیکه بچه م بود بهترین دوستمم بود و هست. کسی که خوبیاش و مهربونیاش تمومی نداره. خیلس خیلی خوشحالم کردی. هدیه تولدم رو خیلس وقت پیش ازت گرفتم والان اودنت خودش واسم بهترسن هدیه ست لکنت گرفتی کاملا پیداست یه دور دیگه بخون کامنتتو درس پس میدم پدر شبت بخیر لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Mehraban۸۴ گفته است: لکنت گرفتی کاملا پیداست یه دور دیگه بخون کامنتتودرس پس میدم پدر شبت بخیر با گوشی نوشتم کلمات بهم ریخت لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Mehraban۸۴ گفته است: سلام به همه دوستای خوب پدرماول از همه ممنون از بهترین دوست پدری، خاله پری عزیزم، دستت درد نکنه عزیزم ممنون بابت عنوان تاپیک:ha5t4lmd53df3cpu2lq منو یاد همه خاطره های سال قبل انداختی ....:w821: به خاطر پدری الان عضو شدم و نمیدونم کی این پست رو میبینه ،خوشحالم که این همه دوست خوب داره بازم تولدت مبارک تو واقعا مهربونی و لایق بهترین ها هستی (فقط خیلی خونسرد و اعصاب خورد کنی حلالم کن، اینو اگه الان نمیگفتم می ترکیدم) پ. ن. : با تشکر از عمو امیر و ثاناز به به. سلام ني ني مهربان چطوري كچل؟ خوش اومدي. حيف كه دير اومدي كيك تموم شد چاقالو لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ amir ghasemiyan گفته است: به به. سلام ني ني مهربان چطوري كچل؟ خوش اومدي. حيف كه دير اومدي كيك تموم شد چاقالو کچل با بچه من درست بحرف لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: کچل با بچه من درست بحرف صوبت نباشه بدقواره. برادر زاده خودمه دلم ميخواد اينطوري صوبت كنم. صوبتيه؟ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ amir ghasemiyan گفته است: صوبت نباشه بدقواره. برادر زاده خودمه دلم ميخواد اينطوري صوبت كنم. صوبتيه؟ بچه منه میفهممی !!! اقا بالاسر رو هم جمع کن ببر خونتون:vahidrk: لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Just Mechanic گفته است: بچه منه میفهممی !!!اقا بالاسر رو هم جمع کن ببر خونتون:vahidrk: ها ميفهمم. حالا چرا دستت ميلرزه پيرمرد؟ با آقا بالاسر شوخي نكن كه ني ني روش حساسه ها. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: آخ جون دعوا:hapydancsmil: عشق امیر قاسمیان رو بزن ، با منم دعوا کرده لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ amir ghasemiyan گفته است: ها ميفهمم. حالا چرا دستت ميلرزه پيرمرد؟ با آقا بالاسر شوخي نكن كه ني ني روش حساسه ها. صوبت نکن :vahidrk: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: عشق امیر قاسمیان رو بزن ، با منم دعوا کرده کی جرات کرده چنین جسارتی بکنه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: کی جرات کرده چنین جسارتی بکنه همین قاسمیان لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: همین قاسمیان خودش میدونه اشتباه کرده میاد از دلت در میاره اونطوری اشک نریز من طاقت ندارم لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آذر، ۱۳۹۳ Mina Yousefi گفته است: خودش میدونه اشتباه کرده میاد از دلت در میاره اونطوری اشک نریز من طاقت ندارم تو نمیشناسیش ، یه بی چشم و روییه که نگوووووووووو :sorry: ببین تو /روفم چی نوشته عشق لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده