Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خوشبحال خانوم بچه هاش خیلی کم پیش میاد مردای کورد اینجوری باشن لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خوشبحال خانوم بچه هاش فاطی بردی و باید ببینی چقد بزرگ شده.. ♥ لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ فاطی بردی و باید ببینی چقد بزرگ شده.. ♥ لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خیلی کم پیش میاد مردای کورد اینجوری باشن ناصر تو دنیا لنگه نداره.. شک نکن یه دونه ست.. اونم واسه نمونه ست لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ ناصر تو دنیا لنگه نداره.. شک نکن یه دونه ست.. اونم واسه نمونه ست یدونه باشه داداش ناصر :hapydancsmil: بازم تبرییییییییییک میگم. خدا نی نی تو برات حفظ کنه داداش گل لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یدونه باشه داداش ناصر :hapydancsmil: بازم تبرییییییییییک میگم. خدا نی نی تو برات حفظ کنه داداش گل سه تا بچه داره ها!! دوتا دختر یه پسر لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سه تا بچه داره ها!! دوتا دختر یه پسر اصلا بهش نمیااااااااااااااد ! لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اصلا بهش نمیااااااااااااااد ! بزن به تخته نازنین جون لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ فاطی بردی و باید ببینی چقد بزرگ شده.. ♥ عزیزممممممممممممممم ماشالا ♥ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اصلا بهش نمیااااااااااااااد ! مگه شما دیدینش؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبت برسی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ بزن به تخته نازنین جون چشم ! مگه شما دیدینش؟ نه خب... منظورم این بود که فکرشو نمیکردم! لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ شما اول بگید کومار کیه؟ اوه اوه فاطی قاطی کردن بچه ها داشتم مزاح میکردم ناصر جان تولدت مبارک لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سلااااااااااااام. تولدت مبارک. بهترین ها رو برات آرزو میکنم و امیدوارم همیشه موفق باشی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ به بههه. تولد یکی از مردای بامعرفت انجمنه ولی لااقل یه کیکی هم میذاشتین :happybday: تولدت مبارک ناصرجان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دوست عزيز تولدت مبارك اميدوارم هميشه در كنار عزيزانت شاد وسالم و پيروز باشي لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ داشتم مزاح میکردم ناصر جان تولدت مبارک سوتیتون رو گرفتم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ چشم ! نه خب... منظورم این بود که فکرشو نمیکردم! البته چشای نازت شور نیس نفس ولی کسی رد میشه ممکنه چشش شور باشه بخونه ناصر ازین که هست کچل تر و بیریخ تر شه :دی لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ البته چشای نازت شور نیس نفس ولی کسی رد میشه ممکنه چشش شور باشه بخونه ناصر ازین که هست کچل تر و بیریخ تر شه :دی قربونت برم من که داداش ناصرو ندیدم دیگه ذهنیتمو خراب نکن لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ سوتیتون رو گرفتم من ؟؟ سوتی ؟؟ از قصد گفتم کومار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده