Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ یک کمپانی تولید پوشاک به نام Opposuits به جای اینکه لباس های شیک و زیبا برای سال نو برای مشتری هایش تولید کند، در اقدامی عجیب یک سری کت و شلوار رنگی تولید و عرضه کرده است که بیشتر خنده دار هستند تا زیبا. با دیدن این کت و شلوارها آدم یاد روتختی بچه ها می افتد؛ یا رولحافی هایی که قدیم ها در گوشه کمد دیواری هر خانه ای وجود داشت. تنها دلیل خریداری شدن این کت و شلوارها شاید طرح های آنها باشد. طرح کریسمس و بابانوئل و درخت کاج. هر چه که هست این لباس ها طرفداران و خریداران خود را نیز دارد و تا کنون سفارش های زیادی هم برای آن داده شده است. 18 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ منم میخوام حالا از کدومش خوشت اومده؟ 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من بگم کی از این کت و شلوارا میپوشه؟ لینک پروفایلش اینه برین ببینین کیه :gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=209533 5 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ من بگم کی از این کت و شلوارا میپوشه؟لینک پروفایلش اینه برین ببینین کیه :gnugghender: http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=209533 اره سارا جون خودشم اعتراف کرد که میخواد به به آق مهدی خوش تیپ می شود:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اره سارا جونخودشم اعتراف کرد که میخواد به به آق مهدی خوش تیپ می شود:gnugghender: بله طبق تحقیقاتی که من انجام دادم تولیدکنندگان این کت و شلوارها مدعی شدن منبع الهامشون خود جناب Lean و سبک پوشش ایشون بوده، باشد که رستگار شود 3 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ بله طبق تحقیقاتی که من انجام دادم تولیدکنندگان این کت و شلوارها مدعی شدن منبع الهامشون خود جناب Lean و سبک پوشش ایشون بوده، باشد که رستگار شود حالا چند دست از اینا خریده الله و علم 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ حالا از کدومش خوشت اومده؟ با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: اره راس میگیااا چرا اینا کفش ندارن؟ کفشاشم سفارش میدیم 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ به این میگن احترام به همه نوع سلیقه ... جالب بود .. 8 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ اره راس میگیااا چرا اینا کفش ندارن؟کفشاشم سفارش میدیم بابا میگه با طرح کفشدوزک! ایول خیلی خوشگل بود. لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ با طرح کفش دوزک و پیشی دوس دارم:hapydancsmil: میتی واسه تولدت یدونه با طرح پیجی سفارش دادم. حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ میتی واسه تولدت یدونه با طرح پیجی سفارش دادم. حالشو ببر مرسی نی نی کفش دوزک ریز هم داشته باشه یه عالمه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ مرسی نی نی کفش دوزک ریز هم داشته باشه یه عالمه:hapydancsmil: باشه باشه. خوب شد گفتیاااااااااااا. سرشون شلوغه آخه . بائستی زودتر سفارش بدم! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ خوبن. از نظر هنری نگاه کنی عالی و جذابن. دوسشون میدارم. 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دیشب خبر دار شدم یکی از پسرای انجمن اگه خدا بخواد قراره بعله دوماد شن از این کت و شلوارا سفارش میدیم براش وای نیاد بخونه کلمو بکنه :th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ بابا میگه با طرح کفشدوزک! ایول خیلی خوشگل بود. چیه خب؟ دوس دارم کفشاشم بزارم 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ چیه خب؟دوس دارم کفشاشم بزارم هیچی خو بذار من که خوشم اومد 2 لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ هیچی خو بذار من که خوشم اومد گشتم نبود لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۳ دیشب خبر دار شدم یکی از پسرای انجمن اگه خدا بخواد قرارهبعله دوماد شن از این کت و شلوارا سفارش میدیم براش وای نیاد بخونه کلمو بکنه :th_running1: اسمااااااااااااااااااااا کیه دوماد؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده