saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام به همگیییییییییییی:hapydancsmil: روز دانشجو رو به همه ی دانشجو های عزیز تبریک میگم انشالله موفق و شاد باشید :w14::w14::w14::w14::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v از من که گذشت ولی واسه شما امیدوارم بهترین روزهاتون باشه:hapydancsmil: اینم چندتا متن دانشجویی . دانشجو اگر عاشق شود، بی پرده مشروط می شود چیزی شبیه فاجعه با عشق ممکن می شود شمع شدی ، شعله شدی ، سوختی بعد ۸ ترم هیچی نیاموختی روزت مبارک . یه زمان از امتحانات که بر میگشتیم ، مامانمون میپرسید : چند میشی ؟؟؟ با صدای بلند داد می زدیم ۲۰ ! یادش گرامی باد ! به احترام اون روزا ۱ دقیقه سکوت لطفا !! . امـتحانات از آنچه که در برنامه ی امتحانی میبینید به شما نزدیک ترند ..!! روز دانشجو مبارک یه سری از دانشجوها هم هستن که دانش رو میجویند ولی نمیدونم چرا پیداش نمیکنن ، احتمالا دانش اونارو گم میکنه … . :ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:elivg5ddfqdy8k5mocf:6snuiio5gm0n52hzey4:80x7izu87acutttcy9t:w31::rose::rose::rose::rose::rose::rose::w330::w330::w330: اینم از پوستر روز دانشجو 9 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ صفایی ندارد ارسطو شدن / خوشا پر کشیدن پرستو شدن تو که پر نداری پرستو شوی / بنشین درس بخون تا ارسطو شوی روز دانشجو بر ارسطو های آینده ایران مبارک ! روز قلم های تیز ، روز فکر های خلاق روز اندیشه های نو ، روز تو ، روز دانشجو مبارک . . . تا حالا یه بچه مارمولک دُم بریده ی تحصیلکرده رو تو یه پلاستیک پرس شده دیدی ؟ اگه ندیدی یه نگاه به کارت دانشجوئیت بنداز ! روزت مبارک دانشجو ! بر در دانشکده ای رفتم دوش دیدم دوهزار لیسانسه ی کوزه به دوش هر یک به زبان حال با من گفتند این کوزه بگیر و مدرکت بنداز توش ! روز دانشجو بر همگیمون مبارک لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ بر در دانشکده ای رفتم دوش دیدم دوهزار لیسانسه ی کوزه به دوش هر یک به زبان حال با من گفتند این کوزه بگیر و مدرکت بنداز توش ! جانا سخن از زبان ما میگویی... لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ جانا سخن از زبان ما میگویی... :there: لینک به دیدگاه
Fiyuna 296 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ روزتون مبارکککک دوستای گلم:hapydancsmil: :icon_gol: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ یه دانشجوی خوب و با ادب هرگز شماره موبایل استادش رو به عنوان فروش گوسفند زنده تو نیازمندیها چاپ نمیکینه روز دانشجو مبارک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ روز همه دانشجوهای گل مبارک روزموووووووووووووووووووون مبارک:hapydancsmil: امیدوارم همگی با معدل بالا و علم زیاد این دوران رو تموم کنیم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ منم جا داره این روزی که گذشت رو به همه دانشجوها تبریک بگم:) لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ دوستان گل دانشجو روزتون مبارک به امید موفقیت لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ هی کجایی دانشجویی که یادت بخیر دوستان دانشجو روزتون مبارک، قدر این روزاتون رو بدونید لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ هی کجایی دانشجویی که یادت بخیر دوستان دانشجو روزتون مبارک، قدر این روزاتون رو بدونید قدر چیشو بدونیم آخه؟ لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ قدر چیشو بدونیم آخه؟ تو باز اومدی گیر دادی به من؟ بابا خواستم روحیه بگیرین وگرنه من بعد از اتمام تحصیل اینجوری بودم و هستم :1238: لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ تو باز اومدی گیر دادی به من؟ بابا خواستم روحیه بگیرین وگرنه من بعد از اتمام تحصیل اینجوری بودم و هستم :1238: خو نه آخه واسم سوال ایجاد گردید. باید بگی بچه ها تند تند پاس کنین بره پی کارش!:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ خو نه آخه واسم سوال ایجاد گردید. باید بگی بچه ها تند تند پاس کنین بره پی کارش!:hapydancsmil: بچه ها سریع پاس کنید بره پی کارش شما هم برید پی کارتون، آخه گوش شیطون کر کار ریخته، حتما می یابید لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ بچه ها سریع پاس کنید بره پی کارش شما هم برید پی کارتون، آخه گوش شیطون کر کار ریخته، حتما می یابید بله که ریخته. پس چی فکر کردی؟ نرخ بیکاری هم مثل نرخ تورم بشدت رو به کاهش هست. فک کنم تازگیا منفی هم شده ... لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ بله که ریخته. پس چی فکر کردی؟ نرخ بیکاری هم مثل نرخ تورم بشدت رو به کاهش هست. فک کنم تازگیا منفی هم شده ... بله ما هم در دوران دانشجویی از این توهمات عالیه زیاد می زدیم با آرزوی موفقیت برای همه دانشجویان عزیز. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده