masi eng 47044 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 بدويييددددددددددددددددددددد تولددددددددهههههههههههههههههههههههه تولددددددددددددددددددددددددد تولد داريمممممممممم تولد مديرتالار برق بدوييد كادوهاتونو بياريدددددد زودي باشيدددددددددددددددددددددددد كيك نداريم فقط كادو بديد... مجید بهره مند بابا قهر نكنيد بيايد كيك...... تولدت خيلي خيلي مبارككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككك 22
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 بدويييددددددددددددددددددددد تولددددددددهههههههههههههههههههههههه تولددددددددددددددددددددددددد تولد داريمممممممممم تولد مديرتالار برق بدوييد كادوهاتونو بياريدددددد زودي باشيدددددددددددددددددددددددد كيك نداريم فقط كادو بديد... مجید بهره مند بابا قهر نكنيد بيايد كيك...... تولدت خيلي خيلي مبارككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككك دایی جون شرمنده کردی رازی به زحمت نبودم انشاالله بتونم جبران کنم و همیشه شاد ببینم
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تبریک میگم آقا مجید. شاد و سربلند باشید . با آرزوی بهترین ها. :icon_gol:
saghar... 6666 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تولدتون مبارک امیدوارم به ارزوهاتون برسین و همیشه موفق و شاد باشین
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تولدتون کــُلی مبارک :icon_gol: به همه خوبی ها برسین:icon_gol:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 آقا مجید تولدتون مبارک، امیدوارم همیشه شاد و موفق باشین ممنون دادش ایمان من هم امیدوارم همیشه شاد و پیروز و سر بلند باشین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تبریک میگم آقا مجید. شاد و سربلند باشید . با آرزوی بهترین ها. :icon_gol: سپاسگذارم من هم برای شما ارزو مندم توی تمام مراحل زندگی پیروز و موفق و شاد باشین شرمنده نمودین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تولدتون مبارکامیدوارم به ارزوهاتون برسین و همیشه موفق و شاد باشین ممنونم ساغر خانم لطف کردین من هم امیدوارم شما در تمام مراحل زندگی موفق و شاد باشین
a.namdar 5908 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اي بابا تبريك اساسي آقا مجيد گل چرخ زندگي برات بچرخه و امسالت لذت بخش تر از پارسالت باشه. سايه ت هم هميشه بر سر خانواده عزيزت باشه. خلاصه شمع فوت كردني از طرف من واس خودتون خوشبختي آرزو كنيد
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تولدتون کــُلی مبارک :icon_gol: به همه خوبی ها برسین:icon_gol: بسیار سپاسگذارم شرمنده کردین من هم امیدوارم شما همیشه شاد و پیروز باشین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اي بابا تبريك اساسي آقا مجيد گل چرخ زندگي برات بچرخه و امسالت لذت بخش تر از پارسالت باشه. سايه ت هم هميشه بر سر خانواده عزيزت باشه.خلاصه شمع فوت كردني از طرف من واس خودتون خوشبختي آرزو كنيد ممنون داداش اقا لطف کردین شرمنده نمودین من هم امیدوارم شما در تمام مراحل زندگی شاد پیروز و موفق و سرزنده باشین
Gandom.E 17805 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 :w330:عمویی تفلدت مبااااااااااارک:w330: :w70::w70::w70:امیدوارم به بهترینها برسی در کنار خانواده گلت:w70::w70::w70: اینم کادو
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 تولدت مبارک اقا مجید ممنون اقا شرمنده کردین خیلی ممنون
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 :w330:عمویی تفلدت مبااااااااااارک:w330::w70::w70::w70:امیدوارم به بهترینها برسی در کنار خانواده گلت:w70::w70::w70: اینم کادو عموییییییییییییی ممنونم شرمنده کردی من هم امیدوارم همیشه شاد و پیروز و موفق باشی بابت کادو هم بسیار بسیار سپاسگذارم عمویییییییییییییییی
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 :happybday: تولدت مبارک مجید جان :happybday: :happy: لطف کردین محمد جان اقا چقدر بدم این شکل تبریک رو عوض کنید
ارسال های توصیه شده