setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من دو تا خط در فضای سه بعدی دارم که هر کدوم رو با مختصات دو نقطه تعریف کردم. میخوام محل تقاطع این دو خط رو مشخص کنم.کسی میدونه چجوری باید این کار رو انجام بدم؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من دو تا خط در فضای سه بعدی دارم که هر کدوم رو با مختصات دو نقطه تعریف کردم. میخوام محل تقاطع این دو خط رو مشخص کنم.کسی میدونه چجوری باید این کار رو انجام بدم؟ سلام معادله ی خط ها رو قرار میدین؟ باید طول و عرض و ارتفاعشون برابر بشه دیگه، با solve فکر کنم بشه حل کرد. 2 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من واسه هر خط فقط مختصات دو نقطه رو دارم. اگه معادله هر خط رو به صورت پارامتری بنویسم، بعد ایکس هاشون رو برابر قرار بدم و با سالو حل کنم. بعد پارامتر به دست اومده رو در y , z قرار بدم درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۳ سلام. من واسه هر خط فقط مختصات دو نقطه رو دارم. اگه معادله هر خط رو به صورت پارامتری بنویسم، بعد ایکس هاشون رو برابر قرار بدم و با سالو حل کنم. بعد پارامتر به دست اومده رو در y , z قرار بدم درسته؟ سلام ببخشید دیر جواب میدم، خب دو تا پارامتر دارین دیگه، باید دو تا معادله هم داشته باشین، بعد با Z امتحان کنین، ببینین درست جواب میده، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام توضیح داده: Define line 1 to contain point (x1,y1,z1) with vector (a1,b1,c1).Define line 2 to contain point (x2,y2,z2) with vector (a2,b2,c2). We can write these parametric equations for the lines. Line1 Line2 ----- ----- x = x1 + a1 * t1 x = x2 + a2 * t2 y = y1 + b1 * t1 y = y2 + b2 * t2 z = z1 + c1 * t1 z = z2 + c2 * t2 If we set the two x values equal, and the two y values equal we get these two equations. x1 + a1 * t1 = x2 + a2 * t2 y1 + b1 * t1 = y2 + b2 * t2 You can solve these equations for t1 and t2. Then put those values back into the parametric equations to solve for the intersection point. If you have done the arithmetic correctly, you only need to use one of the equations for each of x and y. You should check both equations for z to make sure they give the same result. If they give different results then the lines are skew. اگه اینجوری منظورتون بود هم درسته: پارامتر ها رو نسبت به هم حساب کنین، بعد توی دو معادله دیگه جاگذاری کنین، که اگه جواب ها یکی باشه، پس برخورد دارن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده