h.tajalli 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام به همه ی عزیزان .به شدت به یاری شما نیازمندم برا درس شناخت فضای شهر ی نیازبه مطلبی درمورد تناسب وتقارن در معماری شهر ی و همچین تابش آفتاب و چگونگی بلندمرتبه سازی درشهر دار م اگر مطلبی داشتین خواهشن در اختیارم قرار بدین . با سپاس فراون 1 لینک به دیدگاه
0 oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ سلام تقارن و تناسب تو مبانی نظری پاکزاد هست واسه تابش آفتاب هم کتاب های توسلی پیشنهاد می کنم 3 لینک به دیدگاه
0 h.tajalli 226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ ممنون دوست عزیز من باید در قالب عکس ازشهر و تحلیل نکات ارائه بدم فرصت بسیار محدوی دارم اگر نمونه کار داشتین که به من ایده می ده واقعا ممنونتون می شم 1 لینک به دیدگاه
0 oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ ببینید کتابای توسلی همشون آموزشی تحلیلیاند با عکس توضیح داده باز من مطالبمو نیگا میکنم آگه چیزی بود براتون می فرستم 2 لینک به دیدگاه
0 oyster 461 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۳ این فایل و ببینید واقعا خوب توضیح داده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
سوال
h.tajalli 226
سلام به همه ی عزیزان .به شدت به یاری شما نیازمندم
برا درس شناخت فضای شهر ی نیازبه مطلبی درمورد تناسب وتقارن در معماری شهر ی و همچین تابش آفتاب و چگونگی بلندمرتبه سازی درشهر دار م اگر مطلبی داشتین خواهشن در اختیارم قرار بدین . با سپاس فراون
لینک به دیدگاه
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده