fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ منظور شما اینه که مغز انسان ناقصه و نمی تونه درست فکر کنه؟ مغز انسان نه , مغز بعضی از انسانها لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ برقراری عدالت ناممکنه چون اندیشه ها سالم نیست. چون اغلب به فکر جیب خویشند. از هر راهی که شده حتی ضایع کردن حق دیگران.حضرت فاطمه رو لازم نیس بشناسی فقط کافیه به جمله ای گفته شد فکر کنی. عدالت تعریف مشخصی داره و اون رسیدن حق ب حقداره. اغلب نظامها محق رو اونی میدونن که پولدارتره یا مقام بالاتری داره. پیاده سازی چنین نظامی از نظر شما چرا غیر ممکنه؟ منظور من رو درست درک نکردین این که عدالت در یک نظام فکری ممکنه بگه یک نفر باید از گرسنگی بمیره و در نظام فکری دیگر گفته بشه پول داری نباید وجود داشته باشه و هم باید مساوی باشند اینکه خط وسط نظام فکری ایده آل با هر کدوم از این دو نقطه چقدر فاصله داشته باشه مشخص نیست و کسی هم نتونسته مشخص کنه اهتدال کجاست 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ منظور من رو درست درک نکردین این که عدالت در یک نظام فکری ممکنه بگه یک نفر باید از گرسنگی بمیره و در نظام فکری دیگر گفته بشه پول داری نباید وجود داشته باشه و هم باید مساوی باشند اینکه خط وسط نظام فکری ایده آل با هر کدوم از این دو نقطه چقدر فاصله داشته باشه مشخص نیست و کسی هم نتونسته مشخص کنه اهتدال کجاست ببخشید این اهتدال که نوشتین معنیش چیه؟ تو فارسی ما همچین کلمه ای ندارم. 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اگر شما در معنی عبارات فارسی مشکل دارید , بگید تا من بزبانی که شما بهش مسلط هستید با شما گفتگو کنم. اتفاقا من همین سوال رو از شما داشتم چون حس می کنم اصطلاحات و نوع حرف زدن یک زبان دیگر رو معنی لغت به لغت به فارسی می کنید(مثلا همون صفت فقیر که جمله بندی شما در استفاده از اون غلط بود) 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ببخشید این اهتدال که نوشتین معنیش چیه؟ تو فارسی ما همچین کلمه ای ندارم. اگر سر به زیر اندازی و کیبورد رو نگاه کنی ع و ه در کنار هم هستن و اشتباه تایپی است و درستش اعتدال هست 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ مغز انسان نه , مغز بعضی از انسانها الان مشکلی که پیش می آد با توجه به این که این بعضی ها یکی نیستن کدوم نوع اندیشه درسته؟ اندیشه عدالت بر پایه ی اسلام , لیبرالیسم , مارکسیسم و ... 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ منظور من رو درست درک نکردین این که عدالت در یک نظام فکری ممکنه بگه یک نفر باید از گرسنگی بمیره و در نظام فکری دیگر گفته بشه پول داری نباید وجود داشته باشه و هم باید مساوی باشند اینکه خط وسط نظام فکری ایده آل با هر کدوم از این دو نقطه چقدر فاصله داشته باشه مشخص نیست و کسی هم نتونسته مشخص کنه اهتدال کجاست کدام نظام فکری گفته که : یک نفرباید از گرسنگی بمیره ؟ اینو از کجا نقل قول گرفتین ؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ الان مشکلی که پیش می آد با توجه به این که این بعضی ها یکی نیستن کدوم نوع اندیشه درسته؟ اندیشه عدالت بر پایه ی اسلام , لیبرالیسم , مارکسیسم و ... بر پایه ی اسلام 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ کدام نظام فکری گفته که : یک نفرباید از گرسنگی بمیره ؟ اینو از کجا نقل قول گرفتین ؟ آزادی مطلق می تونه چنین چیزی باشه! منظور من از این موضوع تعریف دو قطب لیبرالیسم و مارکسیسم هست که هر نظامی به یکی از این ها نزدیکتره! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ بر پایه ی اسلام خب این نظر تو هست نظر یکسری اندیشمند دیگر متفاوته و اقتصاد اسلامی رو فاسد می دونن! 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اگر سر به زیر اندازی و کیبورد رو نگاه کنی ع و ه در کنار هم هستن و اشتباه تایپی است و درستش اعتدال هست اعتدال چه ربطی به اندیشه داره ؟ در ضمن اون جمله اینطوری نوشته میشه : تو کیبورد حروف ع و ه بغل هم هستند و . . . .. سر به زیر اندازی یعنی چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ آزادی مطلق می تونه چنین چیزی باشه!منظور من از این موضوع تعریف دو قطب لیبرالیسم و مارکسیسم هست که هر نظامی به یکی از این ها نزدیکتره! داری از بحث اصلی دور میشی . بحث اصلی تو موضوع تاپیک فراموش نشه. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ ميخواهم بگويم ...... ]فقر همه جا سر ميكشد ....... ]فقر ، گرسنگي نيست ، عرياني هم نيست ......[/] ]فقر ، چيزي را " نداشتن " است ، ولي ، آن چيز پول نيست ..... طلا و غذا نيست .......[/] ]فقر ، همان گرد و خاكي است كه بر كتابهاي فروش نرفتهء يك كتابفروشي مي نشيند ]فقر ، تيغه هاي برنده ماشين بازيافت است ، كه روزنامه هاي برگشتي را خرد ميكند ] فقر ، كتيبهء سه هزار ساله اي است كه روي آن يادگاري نوشته اند فقر ، پوست موزي است كه از پنجره يك اتومبيل به خيابان انداخته ميشود ..... فقر ، همه جا سر ميكشد فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است .. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا من همین سوال رو از شما داشتم چون حس می کنم اصطلاحات و نوع حرف زدن یک زبان دیگر رو معنی لغت به لغت به فارسی می کنید(مثلا همون صفت فقیر که جمله بندی شما در استفاده از اون غلط بود)معنی لغت به لغت به فارسی می کنید یعنی چی ؟ 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اعتدال چه ربطی به اندیشه داره ؟ در ضمن اون جمله اینطوری نوشته میشه : تو کیبورد حروف ع و ه بغل هم هستند و . . . .. سر به زیر اندازی یعنی چی ؟ وقتی تو مانیتور رو نگاه می کنی بخوای کیبورد رو ببینی باید پایین رو نگاه کنی اون جمله ای که من گفتم درسته و در گویش فارسی استفاده میشه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ داری از بحث اصلی دور میشی . بحث اصلی تو موضوع تاپیک فراموش نشه. عزیز من اگر بحث رو دنبال کنی بحث الان ادامه بحث اولیه است ولی ریز تر شده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ معنی لغت به لغت به فارسی می کنید یعنی چی ؟ شبیه ترجمه گر گوگل 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ شبیه ترجمه گر گوگل دارم میگم جمله بندیت درست نیست. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ وقتی تو مانیتور رو نگاه می کنی بخوای کیبورد رو ببینی باید پایین رو نگاه کنیاون جمله ای که من گفتم درسته و در گویش فارسی استفاده میشه راست میگی . کیبورد پائین تر مانیتور هستش . مرسی 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ عزیز من اگر بحث رو دنبال کنی بحث الان ادامه بحث اولیه است ولی ریز تر شده چقدر ریز؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده