رفتن به مطلب

ما تا چه حد فقیریم؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

ميخواهم بگويم ......

]فقر همه جا سر ميكشد .......

]فقر ، گرسنگي نيست ، عرياني هم نيست ......[/]

]فقر ، چيزي را " نداشتن " است ، ولي ، آن چيز پول نيست ..... طلا و غذا نيست .......[/]

]فقر ، همان گرد و خاكي است كه بر كتابهاي فروش نرفتهء يك كتابفروشي مي نشيند

]فقر ، تيغه هاي برنده ماشين بازيافت است ،‌ كه روزنامه هاي برگشتي را خرد ميكند ]

فقر ، كتيبهء سه هزار ساله اي است كه روي آن يادگاري نوشته اند

فقر ، پوست موزي است كه از پنجره يك اتومبيل به خيابان انداخته ميشود .....

فقر ، همه جا سر ميكشد

فقر ، شب را " بي غذا " سر كردن نيست

فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است ..

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 77
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

همه اش شعاره !

مرحله ی اول نیاز ها نیاز مادی است اگر بر آورده نشه حرف زدن در این موارد دور از منطقه

کسی که پول موز نداره چه جوری پوست موز رو از پنجره ی ماشین بندازه بیرون؟

کسی که به دلایل مالی درس نمی خونه کتاب و روزنامه به چه دردش می خوره؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
همه اش شعاره !

مرحله ی اول نیاز ها نیاز مادی است اگر بر آورده نشه حرف زدن در این موارد دور از منطقه

حرف شما کاملا درسته دوست گرامی...

در یک جامعه اول مردم باید سطح رفاه و زندگیشون مناسب باشه تا به دور از استرس ها و فشارها به مسایل مفیدی چون مطالعه و ورزش و... بپردازند...

و در جوامع استبدادی ای چون ایران حکام عکس این مساله رو پیاده میکنند و مردم رو فقیر میکنند تا فقط به فکر یک لقمه نون و... باشند...

پ ن : ولی مثال اولیتون اشتباه بود انگار... ضمنا اگه پول موز نداره ماشین هم نباید داشته باشه...

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرف شما کاملا درسته دوست گرامی...

در یک جامعه اول مردم باید سطح رفاه و زندگیشون مناسب باشه تا به دور از استرس ها و فشارها به مسایل مفیدی چون مطالعه و ورزش و... بپردازند...

و در جوامع استبدادی ای چون ایران حکام عکس این مساله رو پیاده میکنند و مردم رو فقیر میکنند تا فقط به فکر یک لقمه نون و... باشند...

پ ن : ولی مثال اولیتون اشتباه بود انگار... ضمنا اگه پول موز نداره ماشین هم نباید داشته باشه...

خودم بهش فکر کردم دیدم اتوبوس می تونه سوار شه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خودم بهش فکر کردم دیدم اتوبوس می تونه سوار شه:ws3:

من بطور کلی گفتم اشتباهه...

اونجا گفته شده طرف موز خورده و پوستشو انداخته بیرون (این یعنی پول موز خریدن رو داشته)... ولی شما میگی پول اگه نداره موز بخره چجوری باید فرهنگ سازی کنیم که پوستشو نندازه توی خیابون...

این مثال در اصل مثال نقض حرف شما (این مساله ای که من و شما بهش معتقدیم) هست نه مثال نقض فرمایشات استارتر...

حرفام که واضحه؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من بطور کلی گفتم اشتباهه...

اونجا گفته شده طرف موز خورده و پوستشو انداخته بیرون (این یعنی پول موز خریدن رو داشته)... ولی شما میگی پول اگه نداره موز بخره چجوری باید فرهنگ سازی کنیم که پوستشو نندازه توی خیابون...

این مثال در اصل مثال نقض حرف شما (این مساله ای که من و شما بهش معتقدیم) هست نه مثال نقض فرمایشات استارتر...

حرفام که واضحه؟!

بی خیال هدف از مثال ملموس کردن فکر هست (بحث در موردش ارزش نداره)

• Like 2
لینک به دیدگاه

والله فقر که فقط فقز مالی نیست ماشالا در بعضی قسمتای ایران فقر فرهنگی غوغا کرده میبینیم عده ی زادی که ثروت فراوانی دارن ولی واقعا فرهنگ استفادشو ندارن

اون مثال موزهم اینکه که طرف ماشین داره پول داره موز بخره ولی اینقد شعور و فرهنگ نداره که پوستشو نندازه تو خیابون....

فقر مالی خیلی مهمه ولی فرهنگی مهم تره...

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه اش شعاره !

کل مطالب رو برعکس فهمیدی . میگه کسی که پوست موز رو از پنجره ماشین بیرون می اندازد فقر اندیشه سالم دارد که نمفهمد اینکار غلطه .

• Like 1
لینک به دیدگاه
کل مطالب رو برعکس فهمیدی . میگه کسی که پوست موز رو از پنجره ماشین بیرون می اندازد فقر اندیشه سالم دارد که نمفهمد اینکار غلطه .

اتفاقا موضوع رو فهمیدم مشکل من با این قسمته :

"

]فقر ، چيزي را " نداشتن " است ، ولي ، آن چيز پول نيست ..... طلا و غذا نيست .......[/]

"

• Like 2
لینک به دیدگاه
اتفاقا موضوع رو فهمیدم مشکل من با این قسمته :

"

"

میفرماید : انسان فقیر تنها به گرسنه ها و بی لباس ها اتلاق نمیشه. میگه اگه طلا و غذا هم نداشته باشیم بازم نمیشه گفت مطلقا فقیریم. ما زمانی فقیر واقعی بحساب میآئیم که فقر اندیشه داشته باشیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه

میفرماید : انسان فقیر تنها به گرسنه ها و بی لباس ها اتلاق نمیشه. میگه اگه طلا و غذا هم نداشته باشیم بازم نمیشه گفت مطلقا فقیریم. ما زمانی فقیر واقعی بحساب میآئیم که فقر اندیشه داشته باشیم.

نمی فرماید این رو شما می فرمایین متن مستقیم گفته فقر مادی فقر نیست:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمی فرماید این رو شما می فرمایین متن مستقیم گفته فقر مادی فقر نیست:banel_smiley_4:

اون نوشته رو از اول تا آخر بدون مکث و بصورت شعر بخونی , معنیش دستتون میاد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون نوشته رو از اول تا آخر بدون مکث و بصورت شعر بخونی , معنیش دستتون میاد.

هر جور بخونیش به صورت صریح فقر مادی رو رد کرده و گفته این فقر نیست و در آخر گفته :

فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است .

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر جور بخونیش به صورت صریح فقر مادی رو رد کرده و گفته این فقر نیست و در آخر گفته :

فقر ، روز را " بي انديشه" سر كردن است .

پیامبران از مال دنیا چی داشتن؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
پیامبران از مال دنیا چی داشتن؟

بستگی به پیامبرش داره

عده ای شون پول دارترین مرد دوران خودشون بودند عده ای هم دارایی زیادی نداشتن و شاید هم فقیر بودن

• Like 2
لینک به دیدگاه
بستگی به پیامبرش داره

عده ای شون پول دارترین مرد دوران خودشون بودند عده ای هم دارایی زیادی نداشتن و شاید هم فقیر بودن

اونایی که از نظر مادی چیزی نداشتن , بهشون میگفتن : پیامبر فقیر؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
اونایی که از نظر مادی چیزی نداشتن , بهشون میگفتن : پیامبر فقیر؟

شاید نرفتن بهش بگن فقیر ولی مثلا بار ها شنیدم علی ابن ابی طالب در فقر زندگی می کرد

بعد واژه ی پیامبر فقیر اینجا فقیر معنی فقیر رو نمی ده معنی بدبخت و نوعی دل سوزاندن هست نمی دونم چه جور اینو متوجه نشدین

• Like 2
لینک به دیدگاه
شاید نرفتن بهش بگن فقیر ولی مثلا بار ها شنیدم علی ابن ابی طالب در فقر زندگی می کرد

بعد واژه ی پیامبر فقیر اینجا فقیر معنی فقیر رو نمی ده معنی بدبخت و نوعی دل سوزاندن هست نمی دونم چه جور اینو متوجه نشدین

منم نمیدونم چه جوری متوجه نشدم . میشه بگید شما چه جوری متوجه شدید؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...