رفتن به مطلب

آیا به زندگی و سکونت در ایران به شرط ثروتمند بودن رضایت میدید؟!

؟!!!?  

2 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ؟!!!?

ارسال های توصیه شده

توی همین ایران هم اگر پول داشته باشی میتونی بهترین امکانات و بهترین رفاه و وضع آنچنانی زندگی رو داشته باشی...

اما مسایلی همچون آلودگی های محیط زیست ، وجود نداشتن آزادی های اجتماعی و هیچ نوع آزادی دیگه ، افزایش سرطانها و سایر بیماری ها به طرز فجیعی در بین ایرانیان و ... هم از مصایب زندگی در ایرانه و نباید ازش غافل شد ...

حال سوال اینه که شما فکر میکنید اگر آدم توی اینجا پولدار باشه آیا خوشبخته؟!

میبینیم که حتی پولدار بودن هم خوشبختی نمیاره ... میبینید گیر چه کثافتی افتاده ایم ... :no:

• Like 7
لینک به دیدگاه
توی همین ایران هم اگر پول داشته باشی میتونی بهترین امکانات و بهترین رفاه و وضع آنچنانی زندگی رو داشته باشی...

اما مسایلی همچون آلودگی های محیط زیست ، وجود نداشتن آزادی های اجتماعی و هیچ نوع آزادی دیگه ، افزایش سرطانها و سایر بیماری ها به طرز فجیعی در بین ایرانیان و ... هم از مصایب زندگی در ایرانه و نباید ازش غافل شد ...

حال سوال اینه که شما فکر میکنید اگر آدم توی اینجا پولدار باشه آیا خوشبخته؟!

میبینیم که حتی پولدار بودن هم خوشبختی نمیاره ... میبینید گیر چه کثافتی افتاده ایم ... :no:

پول آسایش میاره نه خوشبختی . خوشبختی دست خود انسانه. کلید خوشبختی همون بی نیازیه.

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

در راستای بحث تاپیک...

بله من هدفم اینه که سگ پول باشم یه روزی:ws3: و زندگی و خانوادمو ببرم از اینجا... یا کانادا یا کشورهای شمال اروپا (دانمارک ، سوئد ، نروژ ، فنلاند ، جمهوری چک و...) و یا 3 4 کشور صنعتی اروپا (ایتالیا ، آلمان ، فرانسه ، بریتانیا و...)

اما سالی 1 یا چند بار حتما" به ایران بیام (حالا یا تنها یا با خانواده... )

البته راستشو باید بگم اینکه از اون دسته از افرادی ام که تا پامو از این کشور فوق العاده بزارم بیرون دق میکنم از حس نوستالوژی و دلتنگی زیاد برای زادگاهم... بقول داریوش: مرا به خانه ام ببر اگرچه خانه خانه نیست ... ستاره دل نواز نیست... عشق در میانه نیست... شهر شهر یار نیست... :no:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من هیچگونه وابستگی به ایران و شهر و حتی خانواده ندارم ولی ایران برام بهتره

زندگی ایده آل من زندگی هست که به راحت ترین شکل ممکن زندگی کنم پس اگر یک کار آسون داشته باشم زندگی بهتری دارم نسبت به یک کار پر درامد ولی پر مشقت

اگر هم پولدار بودم کارم راحت تر بود و با مثلا مبادله ی سهام زندگیم رو می چرخوندم

• Like 1
لینک به دیدگاه

حاضرم پول زیادی نداشته باشم ولی تو جامعه ای زندگی کنم که به حق و حقوقم احترام گذاشته میشه. با کسایی زندگی کنم که دورویی براشون بی معنا باشه چون اصولا کاراشون مطابق واقعیت جلو میره. جامعه ای که اعضاش رو به فکر و اندیشه بیشتر تشویق میکنه و ...

اینجا چه مزیتی داره آخه؟ حالا یکی از هزار هم از راه درست پولدار شده باشه اونم من باشم :ws3: مگه خر مخم رو گاز گرفته که اینجا بمونم؟ :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...