saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ Eagle Get ؛ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] جدیدترین نسخه نرم افزار مدیریت دانلود Eagle Get برای افزایش سرعت دریافت فایل ها از اینترنت منتشر شد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نرمافزار رایگان Eagle Get میتواند سرعت دریافت دادهها از اینترنت و در واقع سرعت دانلود فایلها را افزایش دهد.این نرمافزار میتواند تا شش برابر سرعت دانلود شما را افزایش دهد. Eagle Get میتواند با مرورگرهای مختلف اینترنتی هماهنگ شود و همچنین میتواند ویدئوهای آنلاین را دانلود کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مخصوص ویندوز رمز عبور فایل : www.yjc.ir انتهای پیام/ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام منهم ازاین نرم افزار استفاده می کنم شایدبشه گفت حتی از idm نیزبهترمی باشد یکی ازمزیتهای واقعا خوب این منیجر رایگان بودن آن است ، درعین حال ازهیچ تبلیغی استفاده نکرده وکاملا انعطاف پذیرهست . من به کاربران توصیه می کنم حداقل برای یکبارازاین نرم افزاراستفاده کنند ! یکی دیگرازمزیتهاش درکنار دیگرمزیتهاازجمله پشتیبانی کامل ازپارسی - دانلودار یوتیوب-سرعت زیاد- استفاده ازتکنولوژی Multi-threading- و... بروزرسانی رایگان خودمی باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده