رفتن به مطلب

بابا آب داد. بابا خودبینی محض را یادم داد.

ارسال های توصیه شده

چرا ما ایرانی ها همه چی رو فقط برا خودمون میخوایم جز مرگ رو که به همسایه مون حواله ش میدیدیم؟

تو دنیا جوونا به این قصد دنبال اختراعات میرن که بتونند به همنوعانشون خدمت کنند ولی ما هر ابتکاری هم داشته باشیم فقط برا منافع خودمونه که زودتر ما رو به نون و نوایی برسونه. همه آمال و آرزوهامونم به یه خونه و یه ماشین و دو سه ثنّار پول ختم میشه . آیا همه سهم ما از اندیشه هامون همین اندازه است ؟ آیا وسعت مغز ما از بقیه مردم دنیا کمتره ؟ اگه نیست , پس ما چمونه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...
چرا ما ایرانی ها همه چی رو فقط برا خودمون میخوایم جز مرگ رو که به همسایه مون حواله ش میدیدیم؟

تو دنیا جوونا به این قصد دنبال اختراعات میرن که بتونند به همنوعانشون خدمت کنند ولی ما هر ابتکاری هم داشته باشیم فقط برا منافع خودمونه که زودتر ما رو به نون و نوایی برسونه. همه آمال و آرزوهامونم به یه خونه و یه ماشین و دو سه ثنّار پول ختم میشه . آیا همه سهم ما از اندیشه هامون همین اندازه است ؟ آیا وسعت مغز ما از بقیه مردم دنیا کمتره ؟ اگه نیست , پس ما چمونه؟

این مختص ایرانی ها نیست اختصاص به نوع بشر داره همه ما انسان ها هدفشون کسب مطلوبیت هست اصلا هم چیز بدی نیست نظام کمونیستی شوروی به دلیل اهمیت ندادن به همین خصوصیت انسان از هم پاشید

• Like 2
لینک به دیدگاه
این مختص ایرانی ها نیست اختصاص به نوع بشر داره همه ما انسان ها هدفشون کسب مطلوبیت هست اصلا هم چیز بدی نیست نظام کمونیستی شوروی به دلیل اهمیت ندادن به همین خصوصیت انسان از هم پاشید

من معتقد به از هم پاشیده شدن نظام کمونیستی نیستم. اونا احساس کردن برای جهانی شدن تئوریشون هنوز زوده و با اون ترفند به زیر زمین ها برگشتن .

• Like 3
لینک به دیدگاه
من معتقد به از هم پاشیده شدن نظام کمونیستی نیستم. اونا احساس کردن برای جهانی شدن تئوریشون هنوز زوده و با اون ترفند به زیر زمین ها برگشتن .

اینم حرفیه:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

مشکل اساسی شیوه ی فکر هست

من نمی دونم بقیه ی مردم جهان به چه شکل فکر می کنن ولی در ایران اصلا هدف پوله

راه حل اینه فرض کنی پول وجود نداره و فکر کنی در اون صورت به چه شکل زندگی می کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
مشکل اساسی شیوه ی فکر هست

من نمی دونم بقیه ی مردم جهان به چه شکل فکر می کنن ولی در ایران اصلا هدف پوله

راه حل اینه فرض کنی پول وجود نداره و فکر کنی در اون صورت به چه شکل زندگی می کنی

در جوامع سنتی همه ارزشها به پول ختم میشه . خود دین هم طرفدار سرمایه است. دانش و ارزشهای دانایی هم صرفا به علوم دینی نسبت داده میشه. از این رو بعید میدونم کسی بتونه بجز پول به ارزش های دیگه ای فک کنه

• Like 2
لینک به دیدگاه
در جوامع سنتی همه ارزشها به پول ختم میشه . خود دین هم طرفدار سرمایه است. دانش و ارزشهای دانایی هم صرفا به علوم دینی نسبت داده میشه. از این رو بعید میدونم کسی بتونه بجز پول به ارزش های دیگه ای فک کنه

دین و سنت

این دو تا دور ریخته بشه بعد میشه فکر کرد !

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا همه چیو به دین ربط میدید؟؟؟؟:banel_smiley_4:

این مختص ایران نیست.

خیلیا هستن علاوه بر منافع خودشون به منافع دیگران هم اهمیت میدن.

همون خارجیا که میگید اگه بدونن ضرر میکنن بنظرتون کاری انجام میدن؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...