Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ من سوار هیچ قطاری نشدم نایستادم روی هیچ سکویی منتظر نبودم در هیچ ایستگاهی حتی هیچوقت چمدان سفری نداشتم و این عجیب است که همیشه پیاده میشوم از قطارها پایین میآیم از سکوها و عجیبتر که همیشه قیافهام شبیه مسافران منتظر است شهین منصوری آرانی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ قطار میرود تو میروی تمام ایستگاه میرود و من چقدر ساده ام که سالهای سال در انتظار تو کنار این قطار ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. قیصر امین پور 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ خانه با سرعت تمام مثل قطاری با مسافران خواب به دیوار خورد من در خانه بودم پنجرهها و درها باز شدند از تنگ آب بیرون پریدم روی زمین بالا و پایین میآوردم همسایهها با صدای قلبی منفجر شده به سمت اتاق دویدند کسی میان نامهها کسی میان خطوط تلفن کسی میان ملافهها نبود چه کسی زنگ خطر قطار را کشیده بود ؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ ایستگاه بعدی، آخرین ایستگاه خواهد بود برای قطاری که از دل من میگذرد. از تنها مسافر باقیمانده تقاضا میشود وسیلهای جا نگذارد دفتر اشیاء گمشده نیز از امروز برای همیشه تعطیل است. از این که با ما سفر کردید نهایت سپاس را داریم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده