Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ گروه جامعه: يكي از كاربران و خوانندگان بهارنيوز در مشهد با ارسال متني براي سايت نوشته است: بنده جوانی مجرد و بیکار از مشهد هستم در شهرم نه پارتیای و نه تعلق خاطری به جناح خاصی داشتهام و نه بلد بودهام مجيزگو و تمناخواه خوبی باشم تا بتوانم کاری باب طبع و تخصصم پیدا کنم. به ناچار به دنبال یافتن شغلی گشتم که تنها در مقابل خدا و نه بنده اش سر خم کنم. با توجه به سرمایهام به فکر دریافت پروانه تاکسیرانی افتادم اما در نهایت تعجب در زمان اخذ این پروانه،در کنار نداشتن عدم سوء پیشینه و اعتیاد، قید متاهل بودن در صدر همه قیود قرار داشت. به ناگه تمام بافته هایم رشته شد و خیال داشتن شغل آبروداری چون حباب ترکید. پس از خارج شدن از سازمان تاکسیرانی مشهد، با خود گفتم: نیت کسی که چنین شرطی را گذاشته چه بوده است ؟ آیا خود در زمان مجردی، بیکار بوده است؟ و آیا در زمانی که به خواستگاری همسر محترم رفته، باز هم بیکار بوده است؟ آیا ميخواسته جوانان معذب و مجرد را به زور از افتادن به ورطه فساد و گناه و البته رابطه نامتعارف با جنس مخالف نجات دهد؟ مطمئنا عاملان شرط الزام آور ازدواج در سازمان ها، نهادها و... بدون شک در موقعیتی قرار نگرفته اند که برای خود و یا فرزند بیکارشان به خواستگاری رفته باشند تا بدانند حس غرور خرد شده جوانی را که باید در زمان خواستگاری به دختر مورد نظر و خانواده او، باید توضیح دهد که بیکار است چگونه است. اگر نیت قانونگزاران شرط ازدواج برای داشتن فر صت شغلی بر پایه دین و اسلام است در هیچ جای سیره و گفتار امامان (علیهما السلام ) و پیامبر (ص) و به ویژه قرآن نیامده است که باید جلوی کار کردن جوانی را گرفت تا او ازدواج کند این چه منطق غلطی است که به نام دین، موجب وهن آن و البته دوری و کینه جوان نسبت به اسلام ميشود. در کدام بند از قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده است؛ جوان تا زمانی که ازدواج نکرده است نباید به او کار داد. در اصل بیستم ميگوید همه انسانها از مرد و زن از همه حقوق انسانی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آنجا که با رعایت موازین اسلام است باهم برابرند و در اصل بیست و هشتم تاکید ميشود: (هر کس حق دارد شغلی را که بدان مایل است و مخالف اسلام و مصالح عمومی و حقوق دیگران نیست برگزیند. دولت موظف است با رعایت نیاز جامعه به مشاغل گوناگون، برای همه افراد امکان اشتغال به کار و شرایط مساوی را برای احراز مشاغل ایجاد نماید). برای مسئولان و متولیان امر ازدواج در ظاهر بهترین و آسان ترین راه حل، پاک کردن صورت مسئله است در جایی که قانون اساسی راه را به صراحت برای تشکیل و تقویت بنیان خانواده در اصل دهم (از آن جا که خانواده واحد بنیادی جامعه اسلامی است، همه قوانین و مقررات و برنامه ریزیهاي مربوط باید در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی برپایه حقوق و اخلاق اسلامی باشد) در آسان کردن ازدواج ميداند آیا قید تاهل در زمان استخدام منافی این اصل نیست!؟ می دانم که بیان چندین باره شکست سیاستهای تشکیل و تقویت خانواده در این 10 ساله بی فایده بوده است با وجود آن که ميدانند و ميبینند در شهری مانند مشهد، آمار طلاق در سال 92 نسبت به سال 91 رشد 25 درصدی به معنی روزانه 29 طلاق و ماهانه 888 طلاق افزایش داشته است و همینطور کاهش 9 درصدی میزان ازدواج، اما باز سینه ستبر ميکنند و با افتخار در تریبون های خود از اقداماتشان می گویند و هندوانه زیر بغل هم ميگذارند. تنها سخن من با مسئولان و علمایی است که مسبب ایجاد شرط ازدواج در برابر داشتن شغل هستند، این است که حق الناس و حق الله ادایش سخت است شاید خداوند از حقش بگذرد اما مطمئن باشید که حق مردم را حتی اگر دانه گندمی باشد را ميستاند شاید دست من جوان مشهدی امروز به جایی بند نباشد اما شکایتم و اعاده حقم در نزد خدا محفوظ است تا به وقتش در روز حساب. 11 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا برا خانوما برعکسه تأهل اکثرا یه امتیاز منفی حساب میشه. تو هم بدجور گیر دادی به ازدواج ... ایشالا کی بیایم بالا سرتون قند بسابیم؟ 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا برا خانوما برعکسه تأهل اکثرا یه امتیاز منفی حساب میشه. تو هم بدجور گیر دادی به ازدواج ... ایشالا کی بیایم بالا سرتون قند بسابیم؟ آورین میتی! خبر آمده که خبری در راه است 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ واقعا چه میشه گفت وقتی به قانون اساسی عمل نمیکنن(چیزی که خودشون نوشتن)بعد میخوان به حرف خدا عمل کنن....خود اون بالایی ها هیچ مشکلی نداشتن فقط بلدن واسه بقیه نسخه تجویز کنن... بابابزرگ مزدوج میشود 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا برا خانوما برعکسه تأهل اکثرا یه امتیاز منفی حساب میشه. تو هم بدجور گیر دادی به ازدواج ... ایشالا کی بیایم بالا سرتون قند بسابیم؟ اتفاقا خودم دنبال شاغلشم 4 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ اتفاقا خودم دنبال شاغلشم خوب اینکه مشکلی نیست بگرد شاغلش رو پیدا کن من منظورم در حین کارجویی بود که تاهل برا خانوما بعضا یه پوئن منفیه. دیگه بعد اشتغال ازدواج کنه مشکلی نیست که. من مطمئنم رئیس روسای خانوم به احترام موی سفید شما چیزی به خانومت نمیگن 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ خوب اینکه مشکلی نیست بگرد شاغلش رو پیدا کن من منظورم در حین کارجویی بود که تاهل برا خانوما بعضا یه پوئن منفیه. دیگه بعد اشتغال ازدواج کنه مشکلی نیست که. من مطمئنم رئیس روسای خانوم به احترام موی سفید شما چیزی به خانومت نمیگن سر به سرش نذار سارا بعد قرنها تصمیم گرفته مزدوج بشه پشیمونش نکن! من دلم علوسی موخوااااااااااااااااد:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سر به سرش نذار سارا بعد قرنها تصمیم گرفته مزدوج بشه پشیمونش نکن! من دلم علوسی موخوااااااااااااااااد:hapydancsmil: الان یه چیزی میگم باز میگی اسپم کردی آخه هموطن ایرانی من کی پشیمونش کردم. من اتفاقا دارم تشویقش می کنم. خبر رسیده بعد از تشویقای من ایشون الان دارن دنبال اسم بچه هاشون می گردن. بعععععععععله 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ الان یه چیزی میگم باز میگی اسپم کردی آخه هموطن ایرانی من کی پشیمونش کردم. من اتفاقا دارم تشویقش می کنم. خبر رسیده بعد از تشویقای من ایشون الان دارن دنبال اسم بچه هاشون می گردن. بعععععععععله بابا من عاشق اسپم هستم خودم ملت گیر میدن آفرین ! گفتم بچه کم پیدا شده. 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ بابا من عاشق اسپم هستم خودم ملت گیر میدن آفرین ! گفتم بچه کم پیدا شده. هرجا اسپم هست نام سارا کیا در آنجا می درخشد من برم دیگه این جناب Lean میاد اسپما رو میبینه عصبانی میشه برا سلامتیش خوب نیست تو این سن و سال 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ این قانون که برا تاکسیران هست بی دلیل نیست. رانندگی با تاکسی فقط سوار و پیاده کردن مسافر نیست. انسان تا متاهل نباشه نمیدونه با زن و بچه مردم چه جوری باید رفتار کنه. ( اینو کسانی خوب می فهمند که متاهل هستند) البته من نمیگم همه مجرد ها , ولی یه اتفاقاتی افتاده که این قانون وضع شده. متاسفانه حال و حوصله قدیما رو ندارم که مفصل بنویسم. کلا قانون خوبیه. 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ این قانون که برا تاکسیران هست بی دلیل نیست. رانندگی با تاکسی فقط سوار و پیاده کردن مسافر نیست. انسان تا متاهل نباشه نمیدونه با زن و بچه مردم چه جوری باید رفتار کنه. ( اینو کسانی خوب می فهمند که متاهل هستند) البته من نمیگم همه مجرد ها , ولی یه اتفاقاتی افتاده که این قانون وضع شده. متاسفانه حال و حوصله قدیما رو ندارم که مفصل بنویسم. کلا قانون خوبیه. بخشنامه های جدیدی که داره میاد کم کم داره تسری پیدا میکنه برای بقیه مشاغل 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ بخشنامه های جدیدی که داره میاد کم کم داره تسری پیدا میکنه برای بقیه مشاغل مهم نیست . اول ازدواج میکنیم , بعد صاحب کار میشیم , بعد دوباره مجردی و کارم که داریم. بعد کار میکنیم تا اقساط مهریه رو بدیم و الی آخر. مگه این قوانین تسری پیدا کنه که من و شما متاهل بشیم. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ مهم نیست . اول ازدواج میکنیم , بعد صاحب کار میشیم , بعد دوباره مجردی و کارم که داریم. بعد کار میکنیم تا اقساط مهریه رو بدیم و الی آخر.مگه این قوانین تسری پیدا کنه که من و شما متاهل بشیم. ولی رفتن بهتره داداش 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ ولی رفتن بهتره داداش من که بالاخره میرم. الانشم که موندم بخاطر مادر پیر و تنهامه که جز من کسی رو نداره. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده