Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ یه لالایی براتون میذارم امشب به جای قصه :) خودم از این لالایی یه خاطره خیلی خوب دارم:( طولانیه اما قشنگه لالا لا لا بخواب دنیا قشنگ نیست لالا لا لا دلِ دنیا یه رنگ نیست ببند چشماتو، چشمات تیر داره بخواب جون دلم، شب وقت جنگ نیست * لالا لا لا بخواب چشم تو شیرین لالا لا لا بخواب اى عشق دیرین بخواب دیره، شب از نیمه گذشته لالا کن تا ببینى خواب رنگین * لالا لا لا بخواب دردت به جونم نباشم غصه از چشمات بخونم لالا لا لا بخواب تنهایی سخته بخواب من تا ابد پیشات میمونم * لالا لا لا بخواب عاشق بیداره براى خاطر تو بىقراره لالایى کن دلش آروم بگیره که دنیاش بى تو معنایى نداره * لالا لا لا دل تو جای غم نیست دو چشمون قشنگت جای نم نیست بخواب من غصههاتو بر میدارم آخه سهم من از عشق تو کم نیست * لالا لا لا دلت هیچوقت نگیره لالا کن قلب من پیشت اسیره بخواب تا من نبینم گریههاتو که هر آهات برای من یه تیره * لالا لا لا بخواب پاییز رسیده تابستون رفته و دنیا خوابیده لالا لا لا زمستون هم تو راهه ولی بی تو بهار واسم بعیده * لالا لا لا شب از نیمه گذشته بخواب دنیا بدون عشق زشته لالا لا لا سفر دلتنگى داره آخه هر کس که رفته برنگشته * لالا لا لا دل من بی تو خوونه لالا لا لا بیا برگرد به خونه لالا لا لا دیگه دیره واسه قهر بخواب امشب شب آشتیکنونه * لالا لا لا قنارىها چه خستهاند لالا بال و پر طوقى رو بستهاند بخواب فردا تو آزادى دوباره اسیر اونه که قلبش رو شکستهاند * لالا لا لا گل بادومه چشمات واسه عاشقکشی محکومه چشمات هزارتا کشته داده هر نگاهت لالا لا لا ولی مظلومه چشمات * لالا لا لا گل باغ اناری نگاهت عاشقه لنگه نداری بخواب، جونم به دستای تو بنده بخواب از عاشقی دست برنداری * لالا لا لا عزیز دل شکسته بخواب مهتاب روی ایوون نشسته لالایی کن که ماه من تو هستی بخواب عاشق به دنیا دل نبسته * لالا لا لا بخواب اى نازنینم بخواب عمرم، بخواب جون شیرینم بخواب شاید منو توو خواب دیدى بخواب، خوابو توى چشمات مىبینم * لالا لا لا گل بىتاب مینا لالا لا لا دل تنهاى شیدا لالا لا لا که چشمات مست خوابه لالا لا لا، لالا لا لا، لالا، لا * لالا لا لا گل شببو دمیده لالا لا عطر تو از شب رسیده لالا لا لا بخواب عشقم، امیدم بخواب، یادِ تو توو شبهام پیچیده * لالا لا لا گل داغ شقایق بخواب، یادش بخیر روزای سابق من از دلتنگیام برات میخونم لالا لا لا دل پُر درد عاشق * لالا لا لا گل نرگس گل زرد لالا لا لا دل عاشق پُرِ درد بخواب من بی تو فردایی ندارم میشینم منتظر، تو زود برگرد * لالا لا لا که گلها خار دارن و بلبلها به عشق اصرار دارن لالا لا لا بخواب ای عشق ِ خسته دلای ما غم ِ بسیار دارن * لالا لا لا شب عاشق درازه بخواب بین من و تو عشق رازه لالا لا لا صبوری کن توو این عشق بخواب آخه خدا عاشق نوازه * لالا لا لا گل خندون پسته لالا لا لا توو قلبت کی نشسته؟ بخواب تا رازمون مخفی بمونه نمیفهمه کسی از چشم بسته * لالا لا لا صبورى درد داره و دنیا شیوهى نامرد داره نگاهت مىکنم وقتى که خوابى گل نرگس نگاهى زرد داره * لالا لا لا گل نازم توی خواب گل نیلوفر تنها به مرداب بخواب ماه منی، چشمات روشن پلنگ بیقرار توو نور مهتاب * لالا لا لا چه بیتابی تو امشب چرا ای گل نمیخوابی تو امشب لالا لا لا دو چشمونت ستاره است به این دنیا نمیتابی تو امشب؟ * لالا لا لا دلش خوونه گل ِ سرخ قناری پرشکسته کاکل ِ سرخ لالایی کن شب دوریت سخته بخواب با لای لای ِ بلبل ِ سرخ * لالا لا لا گل آفتابگردون بخواب از عاشقى رو بر نگردون لالایى کن که از عشق تو هر شب دلم صاحب خونهست، یاد تو مهمون * لالا لا لا گل رُز ِ شکفته لالا این دل پُر از راز نهفته تو چشماتو ببند جوری که انگار کسی زیر گوشات لالایی گفته * لالا اسمت خوشآهنگه همیشه لالا یادت چه پر رنگه همیشه بخواب عشقت منو دیوونه کرده لالا این دل برات تنگه همیشه * لالا لا لا میباره بارون بخواب عشقم با لب خندون لالا لا لا بی تو میمیرم غم لیلی، دوری مجنون * لالا لا لا شب نمیمونه بخواب بی تو خونه زندونه عزیز امشب آسمون خسته است لالا کن دنیا پریشونه * لالا لا لا لا گل پَرپَر گل پژمرده، چشای تر لالا تنگ میشه دلم واست نمیشه بی تو شبم آخر * لالا لا لا توو چشمات خواب داری لالا توی نگات مهتاب داری بخواب ای مهربونم شب درازه تو تب داری، دل بیتاب داری * لالا لا لا بیا و ماه ِ من شو که من بیبیام و تو شاه ِ من شو بخواب بیدل شدن دلتنگی داره لالا من بغضام و تو آه ِ من شو * لالا لا لا گل زنبق دل بى عشق بى رونق تو که مىبندى چشماتو شب و تاریکى مطلق * لالا لا لا گل شمعدونى و یاس لالا لا لا گل خوشرنگ احساس بخواب من از تو دورم، تو غریبى لالا لا لا دل عاشق چه تنهاس… * لالا لالا لا گل ریحون دلت میگیره از این زندون بخواب دنیا رنج و غم داره دلی پر درد و دلی پر خون * لالا لا لا گل حسرت گل یخ دل واموندهی تنها توو برزخ بخواب تا فاصله از ما جدا شه لالا لا لا دل عاشق به دوزخ * لالا لا لا کجایی یار دورم لالا لا لا تویی شعرم و شورم بخواب از چشم تو مهتاب زیباست لالا لا لا که توو یادت صبورم * لالا لا لا گل اطلسیام، آخ! لالا لا لا شب و بیکسیام، آخ! لالایی میخونم تا خوب بخوابی تویی تموم دلواپسیام، آخ! * لالا لا لا گل زیبای پامچال لالا لا لا دل خونین تکخال لالایی کن ورق برگشته و فال بخواب ای طالع سعد خوشاقبال * لالا لا لا گل ختمی، گل سنگ لالا کن با صدای این شباهنگ من از تو دورم و دل بیقراره بخواب عشقم، از این دوری دلم تنگ * لالا لا لا غمت تقدیر من بود بخواب تنهاییهات تقصیر من بود من از اول یه خواب تلخ بودم که بیداری ِ تو، تعبیر من بود * لالا لا لا به چشمای تو سوگند که شیرینی گرفته از چشات قند لالا لا لا دوباره شب رسیده لالایی کن روی لبهات لبخند * لالا لا لا گل محبوبهی شب صدای پای غم توو کوچهی شب بذار چشماتو روو هم تا نبینی غبار بیکسی روو گونهی شب * لالا لا لا گل پیچک گل سوسن گل میخک غم دوریت فراوون و امید وصل تو اندک * لالا پیچ امینالدوله لالا بخواب عشقم، ببند چشماتو حالا لالا لا لا شب ِ سرد جدایی صدای گریهی مهتاب بالا * لالا لا لا دلم تنگه کجایی؟ لالا لا لا به دیدارم میایی؟ شب از راه اومده که تو بخوابی ولی تو عاشقی، سر به هوایی * لالا لا لا من امشب بیقرارم کنارم نیستی، طاقت ندارم بخواب بلکه توی خوابت ببینی که دلتنگم، غم بسیار دارم * لالا لا لا گل ساقه شکسته یکى بال و پر ِ طوقى رو بسته لالایى کن که از غمها رها شى قنارى بىصدا، بىحرف، خسته * لالا لا لا کلاغ ِ قصّهها پَر غم از قلب تموم عاشقا پَر لالا لا لا دلت از شادیا پُر لالا لا لا تموم غصّهها پَر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده