Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ آرزوهای یک دخترک دست فروش سلام امروز میخوام درباره کودکان و دست فروشانی صحبت کنیم که سر چهار راه پشت ترافیک میان و میزنن به شیشه ماشینتونو میگن تورو خدا عمو یه گل بخر یه دستمال بخر جون اون عشقی که کنارته ..ایشالا خوشبخت شی تو رو امام حسین...بعد که دست میکنی یه 1000 تومانی با اکراه یا با لبخند بهشون میدی یا میگیرن و میرن یا میگن نمیخواییم دستمال 5000 تومنه یه چیزیم زیر لب میگن و میرن چند شب پیش تو ترافیک همت بودم یه پسر بچه جون اومد با لکنت زبون گفت دددداادددداششششش یه کمککککک ککککن من یکم شک کردم بهش گفتم اگر درست حرف بزنی بهت کمک میکنم و خیلی شیک برگشت گفت چی دوست داری بگم بدون هیچ لکنتی!!!؟؟؟ گفتم هیچی مرد باش به جای گدایی برو سر کار گفت گدایی نمیکنم بازیگری میکنم !!!1 انصافا هم داشت بازی میکرد خیلی باهم حال کردیم و گفت گدایی که تو 5 ساعت 60 تومن کاسبی کنه گدا نیست و پادشاس و پولارو از جیبش دراورد و بهم نشون داد گفت حالا کمک میکنی یا من بهت کمک کنم ؟؟ گفتم تنها کمک من بهت اینه که بگـــم نونت حلال نیست...سعی کن از راه درست حلالش کنی و رفتم خیلی با خودم فکـــر کردم که بهترین کمک به این گونه افراد چیست ؟ آیا کاری از دست من یا شهروندان بر میاد یاوظیفه دولت هاست ؟؟ راه تشخیص فقیر واقعی و دروغی چیست؟؟؟؟ چند وقت پیش یه بابایی با لباس آتش نشانی اومد جولو گفت من شیفت شبم کیفم رو جا گزاشتم یه 5 تومن میدی برگردم بردارم گفتم کجاست کارت گفت غربه حالا ما شرق بودیم گفتم بیا بریم میرسونمت گفت نه پولشو بده خندیدم و گفتم برو عمو قدیمی شد خیلی رک گفت واسه تو قدیمیه واسه خیلی ها جوابه .... مسئولیت ما چیست ؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم والا آدم تکلیف خودشو نمیدونه. اگه کمک نکنی بعدش عذاب وجدان میگیری. چون ممکنه طرف راست گفته باشه. اگه کمک کنی، طرف ممکنه دروغگو از آب در بیاد... من به این ضرب المثل هم اعتقاد ندارم که : تو نیکی میکن و در دجله انداز...:icon_razz: چون الکیه. 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم والا آدم تکلیف خودشو نمیدونه. اگه کمک نکنی بعدش عذاب وجدان میگیری. چون ممکنه طرف راست گفته باشه. اگه کمک کنی، طرف ممکنه دروغگو از آب در بیاد... من به این ضرب المثل هم اعتقاد ندارم که : تو نیکی میکن و در دجله انداز...:icon_razz: چون الکیه. ببین کلا فلسفه کمک کردن مردم ایران اینه به 10 نفر کمک نمیکنن یهو دلشون به رحم میاد به یکی کمک میکنند خب شما در نظر بگیر در روز چند نفر دلشون به رحم میاد برای سودجویی این افراد بس است اگر پولها به خود کودکان میرسید عیبی نداشت ولی افراد زیادی هستن که از این ها سو استفاده میکنند حالا بعدا یه گروه تشکیل میخوام بدم برای کمک به افراد نیازمند واقعی که شاید امروز تاپیکش رو زدم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ ببین کلا فلسفه کمک کردن مردم ایران اینه به 10 نفر کمک نمیکنن یهو دلشون به رحم میاد به یکی کمک میکنند خب شما در نظر بگیر در روز چند نفر دلشون به رحم میاد برای سودجویی این افراد بس است اگر پولها به خود کودکان میرسید عیبی نداشت ولی افراد زیادی هستن که از این ها سو استفاده میکنند حالا بعدا یه گروه تشکیل میخوام بدم برای کمک به افراد نیازمند واقعی که شاید امروز تاپیکش رو زدم من فقط واسم سواله چرا هیشکی اینارو ساماندهی نمیکنه... البته میدونم توقع بیجایی هست ازین مملکت... 4 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من فقط واسم سواله چرا هیشکی اینارو ساماندهی نمیکنه... البته میدونم توقع بیجایی هست ازین مملکت... درسته توقع زیادی که کسی کاری کنه .... واقعأ نمیشه فقیر واقعی رو از غیر اون تشخیص داد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده