سـارا 20071 ارسال شده در 7 آبان، 2010 ممنون بابت این عکسا مهناز جون.تصوری از کار بچه های خارج از ایران نداشتم.:icon_gol: 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 26 آذر، 2010 دوستان به زودی همه ی عکسا رو به صورت فایل PDF می ذارم اینجا که اگر احیانا" پرید، یه جا داشته باشیم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن. 5
panoram 5055 ارسال شده در 26 آذر، 2010 دوستان به زودی همه ی عکسا رو به صورت فایل PDF می ذارم اینجا که اگر احیانا" پرید، یه جا داشته باشیم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن. مهناز جان...لطف کن عکس ها رو تو یه پوشه بذاری بعد ...زیپ کنیییییییی:ws2: ممنون میشم PDF نکنی!!! و مسی 1
glamorous 12 ارسال شده در 10 دی، 2010 خیلییییییییییییییییی عالی بودن مهناز جونم همین روش درسته اگر تو زمان دانشجویی تمرین کرده باشیم که به دیتیل های اجرایی فکر کنیم حتی اونارو به صورت ماکت بسازیم و تجربه کنیم میتونیم دانش فنیمونو زیاد کنیم و بعدا هم تو کارهای واقعی ابتکار بیشتری داشته باشیم به نظر من ضعف دانشگاه های ایران همینه.......................انشاا... که برطرف شه! 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2010 اینم فایل کل عکس ها. فایل به صورت زیپ هست. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2010 این کارهای یکی از دانشگاه های معماری امریکاست به اسم:tulane اول می رید داخل این لینک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بعد طبق عکسی که تو ضمیمه هست پیش می رید تا بتونید همه ی کارها رو راحت ببینید 7
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 من رو میبخشید که به قول معروف اسپم و این جور حرف ها مهناز دستت درد نکنه ایشالا دکترا گرفتنت بیایم پروژه بخوریم
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 من یه سوال دارم بعضی از ماکتای بچه های خارج رو که میبینم اصلا نمیدونم واسه ساختش از چه متریالی استفاده شده مثلا این : این سبزه چیه؟
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2010 من یه سوال دارمبعضی از ماکتای بچه های خارج رو که میبینم اصلا نمیدونم واسه ساختش از چه متریالی استفاده شده مثلا این : این سبزه چیه؟ پایه هاش یه نوع پلاستیکه که شفافه...اسمشو دقیقا" نمی دونم ولی دیدم. روش هم که پلکسی سبز. زیرپلکسی هم تور. 2
vorojak_error 478 ارسال شده در 16 بهمن، 2010 پایه هاش یه نوع پلاستیکه که شفافه...اسمشو دقیقا" نمی دونم ولی دیدم.روش هم که پلکسی سبز. زیرپلکسی هم تور. یهمتریال دیگه هم هست تو فایل زیپ یه کار هست که کشیده هست، سفیده اون متریالش چیه؟
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2010 یهمتریال دیگه هم هست تو فایل زیپیه کار هست که کشیده هست، سفیده اون متریالش چیه؟ وروجک اینو چند وقت پیش تو باشگاه هم پرسیده بودی ازم...بهت گفتم گچه. 1
vorojak_error 478 ارسال شده در 20 بهمن، 2010 وروجک اینو چند وقت پیش تو باشگاه هم پرسیده بودی ازم...بهت گفتم گچه. گچ؟؟؟ از همینایی میکشن رو دیوار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فک کردم یه نوع فوم منعطف باشه مطمئنی؟؟ میگم دیگه از این دانشجوهای محترم نمونه کار نداری؟؟؟
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2010 حالا دیگه نمیدونم از اونایی که میکشن رو دیوار یا باهاش ساختمون میسازن. یه سری دیگه تو پست ۸۲ گذاشتم. زحمت بکشید کلیک کنید.
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2011 اینم از کارهای دانشکده ی معماری دانشگاه MIT برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
vorojak_error 478 ارسال شده در 8 فروردین، 2011 اینم از کارهای دانشکده ی معماری دانشگاه mit برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واسه من ***** شده 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 کارهای دانشگاه خودمون (MSU) ببخشید عکسا یه کم کجو کولست...تو دفتر استاد بود...روم نشد زیاد بمونم این کار بچه های طراحی شهریه: 11
ارسال های توصیه شده